Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet düğünde eğlendim güzeldi ma çok yoruldum dün akşam geldik zaten adet olmuştum karnım çok ağruıyodu hemen yattım
arkadaşlar ben çok üzgünüm ya anlatamam aslında o kadar üzülüyorumki yazarken hep ağlıyorum eşimden gizli, çok yalnız hissediyorum kendimi
doğru bende artık stres falan yapmıcam vazgeçiyorum herşeyden, hayatımda geleceğimde asla çocuk düşünüp plan yapmıcam olması içinde hiç bi çaba sarfetmicem
eğer sizleri karamsarlığa itiyosam özür diliyorum hepinizden ama ben hepiniz için hep çok umutluydum sadece kendim için artık umutsuzluktanda öte bi durumdayım ve gerçekten ben vazgeçiyorum bu en çok istediğim şeyden bundan sonra kendimle ilgili bişey yazmakta istemiyorum sadece sizinle sizin durumlarınız için sohbet edicem sadece sizin sorunlarınızı okuyup paylaşıcam ama kendimle ilgili bişey paylaşmak istemiyorum artık, şu an moralim çok bozuk anlatamam anlayamazsınız beni(kimse anlamadı zaten)
sizde bıraktınınz sizde ayrıldınız yani aynı şeyleri yaşamamış olucaz artık
canim arkadasimm msjimi yanlis anlamadin dimi!ben gercekten seni cok iyi anliyorum ben gurbette yasiyorum ve kendimden bir can istiyorumm ama olmuyor,rabbimin takdiri!!!ama nolur kendine bu kadar yüklenme...:teselli:
canim arkadasimm msjimi yanlis anlamadin dimi!ben gercekten seni cok iyi anliyorum ben gurbette yasiyorum ve kendimden bir can istiyorumm ama olmuyor,rabbimin takdiri!!!ama nolur kendine bu kadar yüklenme...:teselli:
bende gurbette yaşıyorum 3 yılı geçti evliliğimiz ve tek eğlencemiz benim bilgisayar eşimin tv, yani hayatımızın ne biraz zevki ne tadı var herşey aynı sıradan çok yalnızız zaten, ve ben bundan önce biraz olsun umutlanmıştım, hele bikaç gün öncesine kadar bu sefer oldu galiba diyodum ama olmadı işte yine yok, seni hiçte yanlış anlamadım canım hiç canını sıkma ben hepinizi çok iyi anlıyorum sizde beni anlayın lütfen birde yeni adet lduğum için moralim çok bozuk
gercekten haklisin,evlilikde zaman ileledikce insan gercekten artik bebek istiyor!sanirim calisiyorsun evde yapabilcegin farkli ugraslarin yokmu!vakit gecirebilecegin ve sana gercekten zevk veren ne bilim...bellki böylece kafan baska seylerle mesgul oldukca kendine dalmassin bu kadar,bende haziran ayinada senin gibiydim!ama simdi kaldirabilecegimden daha fazla sorumluluk aldim ve onlarin altinda eziliyorum,ve inan bebegimii hala deli gibi istiyorum,asla unutmuyorum ama vakit bisekilde gecip gidiyor,,,,
sen bide yeni adet oldugun icin,böyle düsünüyosunn...calismalara devam ettikcee moralinn düzelirr insallah:dance::dance: