Erken Hamilelik Belirtileri

merhabalar kızlar sonunda döndüm, yeni adet tarihim 5 ekim. yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum çok sevindim hepiniz adına, sabah okulda girdim okudum biraz ama çok ağladım okuyunca kendi adımada çok üzüldüm ben hep arkadan bakan olucam buna bi kez daha inandım, dört günüm geçmişti kasıklarım çokmağrıdı ilk defa çok mutluydum ama dün geldi kırmızılar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım kahroldum, içimde ufakta olsa umut kırıntıları vardı artık yok, şu an bunları yazarken bile ağlıyorum içim kan ağlıyo, ben hep tebrik eden olucam bir gün benide tebrik eden olmayacak biliyorum çok üzülüyorum

merhabalar kızlar sonunda döndüm, yeni adet tarihim 5 ekim. yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum çok sevindim hepiniz adına, sabah okulda girdim okudum biraz ama çok ağladım okuyunca kendi adımada çok üzüldüm ben hep arkadan bakan olucam buna bi kez daha inandım, dört günüm geçmişti kasıklarım çokmağrıdı ilk defa çok mutluydum ama dün geldi kırmızılar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım kahroldum, içimde ufakta olsa umut kırıntıları vardı artık yok, şu an bunları yazarken bile ağlıyorum içim kan ağlıyo, ben hep tebrik eden olucam bir gün benide tebrik eden olmayacak biliyorum çok üzülüyorum

merhabalar kızlar sonunda döndüm, yeni adet tarihim 5 kasım. yeni hamişlerimizi gönülden tebrik ediyorum çok sevindim hepiniz adına, sabah okulda girdim okudum biraz ama çok ağladım okuyunca kendi adımada çok üzüldüm ben hep arkadan bakan olucam buna bi kez daha inandım, dört günüm geçmişti kasıklarım çokmağrıdı ilk defa çok mutluydum ama dün geldi kırmızılar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım kahroldum, içimde ufakta olsa umut kırıntıları vardı artık yok, şu an bunları yazarken bile ağlıyorum içim kan ağlıyo, ben hep tebrik eden olucam bir gün benide tebrik eden olmayacak biliyorum çok üzülüyorum:a015::roflol:

umutsuz09 yine karamsar olarak dönmüşsün arkadaşım pozitif düşün pozitif olsun dün bir şey okudum insan kendisini acaba hamilemiyim acaba tuttumu bu ağrılar ondanmı böyle düşünmemek gerekiyormuşkendini hamileymiş gibi hissedip karnını okşayacakmışsın sitres olmayacakmışsitres bütün hücreleri öldürüyormuş böyle yapma canım benim

umutsuz09 yine karamsar olarak dönmüşsün arkadaşım pozitif düşün pozitif olsun dün bir şey okudum insan kendisini acaba hamilemiyim acaba tuttumu bu ağrılar ondanmı böyle düşünmemek gerekiyormuşkendini hamileymiş gibi hissedip karnını okşayacakmışsın sitres olmayacakmışsitres bütün hücreleri öldürüyormuş böyle yapma canım benimklava:

canım doğru söylüyosun aslında ama ben vazgeçtim artık hayatıma eskisi gibi devam edicem ben çocuk istiyorum böyle kahrolmayı değil, çocuğu hiç aklıma bile getirmicem hiç bir zamanda umutlu olmucam artık, hatta bu siteye bile girmemeye karar vermiştim ama dayanamadım size çok özledima.s.

umutsuz09 bak aramızda hamileler artıyor birgün sende bende buraya yazacağız hamileyiz diye doktora gittinmi sen bi gidin ya gitmekte fayda var

canım benim dertler paylaştıkça azalır bende girmeyeceğim diyorum ama duramıyorum gireceğimde sende gir içimize attıkça dert oluyor

benneyaptımki
canım benim dertler paylaştıkça azalır bende girmeyeceğim diyorum ama duramıyorum gireceğimde sende gir içimize attıkça dert oluyor

canım haklısın ama burda hamile haberlerini duymak beni çok üzüyor açıkçası, yani yanlış anlamayın hamişlerimiz için çok seviniyorum ama bir gün bende bu duyguyu yaşayamayacağım için üzülüyorum yalnız hissediyorum kendimi

yanlız hissetme biz varız bende bebek özlemi çekiyorum kahroluyorum ama elden gelen bir şey yok ben bu ay adet olursam aşılama olacağım

bak sende bu ay hamile olacaksın ben yine hasretle size bakacağım, benim sen kesin hamilesin dedklerim hep hamile şimdi, sende olacaksın bu ay

burak olursa olsun bizim gibi yanacakmısın bebek özlemi çekmek çok zor hamile görsen üzülürsün neden ben deyil dersin neyse isyan etmiyorumgüzel allahım bilir

umumtsuz09 ben evleneli üç sene olacak şubatta 2006da evlendim herşeyin bir zamanı var allah bilir sıkma canını bak bende senin gibi hasret çekiyorum ağladığım geceler oluyor taktir allahtan

canım ben çok üzülüyorum artık dayanamıyorum, eşime bile ne kadar üzüldüğümü belli edemiyorum, şu an gözlerim doluyo ama eşim görmesin diye kendimi sıkıyorum, inşallah seninde en kısa zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…