Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlünüze göre versin ya kötü bişey olsa gerek eşim bana çocuğun olmassa bırakırım seni demişti o çocuk için ölüyo resmen allah ya aratsaydı bana dimi yuvam yıkılırdı bana şans getirir umarım...
Ama benden önce siz anne olun isterim ben daha çok yeni evliyim allah evlat hasreti daha çok yaşatmasın...
merhaba kızlar.hepinize teşekkür ederim.umutsuz09 hatırlarsan ben son ay hep kendimi şartlandırdım bu ay hamile kalıcam Allahın izniyle diye.hatta sana demiştim olumsuzluğu kafamızdan atalım diye.olumsuzluklar ve acabalar kafada olduğu sürece hiçbir şey olmuyor ben bunu anladım.Allahıma çok şükür bu ay yüzümü güldürdü İnşallah en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürür.:Saruboceq:
hasretim68 nereye gittin ya neden cvp vermedin kayboldun orda
ben ne kadar umutsuz olduğumu söylesemde bu ay çok umutluydum aslında olmadı işte, bence umut edince olmuyo bu işler kendimi hep şartlandırdım ben, şu an çok umutsuz ve mutsuzum çocuk düşüncesini aklımdan çıkarıcam artık, hayatımı zehir edecek yoksa olmazsa olmasın ya ben rahatım böyle
eğer sizleri karamsarlığa itiyosam özür diliyorum hepinizden ama ben hepiniz için hep çok umutluydum sadece kendim için artık umutsuzluktanda öte bi durumdayım ve gerçekten ben vazgeçiyorum bu en çok istediğim şeyden bundan sonra kendimle ilgili bişey yazmakta istemiyorum sadece sizinle sizin durumlarınız için sohbet edicem sadece sizin sorunlarınızı okuyup paylaşıcam ama kendimle ilgili bişey paylaşmak istemiyorum artık, şu an moralim çok bozuk anlatamam anlayamazsınız beni(kimse anlamadı zaten)
canım seni çok tebrik ediyorum, senin adına çok sevindim, sen bu ay yumurtlamaya falan dikkat etmişmiydin, yada ilişkiden sonra yattınmı, belirtilerin nelerdi