Erken Hamilelik Belirtileri

arkadaşlar ben çok üzgünüm ya anlatamam aslında o kadar üzülüyorumki yazarken hep ağlıyorum eşimden gizli, çok yalnız hissediyorum kendimi

evet düğünde eğlendim güzeldi ma çok yoruldum dün akşam geldik zaten adet olmuştum karnım çok ağruıyodu hemen yattım

sen ağrıdan değil moralin bozulduğundan yattın dimi sana takma diorum ama abla sözü dinleyen kim kafandan attığın an bebişi karnında bil bide abla sözü dinle yaaaaaaaklava:

arkadaşlar ben çok üzgünüm ya anlatamam aslında o kadar üzülüyorumki yazarken hep ağlıyorum eşimden gizli, çok yalnız hissediyorum kendimi

ask olsun sana canım valla kırıldım biz neciyiz burda seni anlıorum ben 1 sene yasadım senin yasadıklarını ama cözüm dediğim gibi senin elinde düşünmiyceksin zor ama yapmak zorundasın ben buna en güzel örneğim

sen bu ayda benden umutlu olduğunu söylemiştin ama olmadı bak olmayacakta, ben zaten bundan sonra buraya girmemeye karar verdim daha çok üzülüyorum ve üzüyorum insanları yalnız yaşamaya karar verdim üzüntülerimi, arada bir girip halinizi hatrınızı sorarım ama artık olmucam buralarda

herkez payına düşeni yasıyor canım hayatta kafaya takmak olumlu bi çözüm vermediği gibi kat kat olumsuzlastırıyo herseyi stres kesinlikle en büyük düşmanın ablacım bunu unutma

doğru bende artık stres falan yapmıcam vazgeçiyorum herşeyden, hayatımda geleceğimde asla çocuk düşünüp plan yapmıcam olması içinde hiç bi çaba sarfetmicem

doğru bende artık stres falan yapmıcam vazgeçiyorum herşeyden, hayatımda geleceğimde asla çocuk düşünüp plan yapmıcam olması içinde hiç bi çaba sarfetmicem

işte buuuuuuuuuuuu yapman gereken tek sey tek basına zor olur canım sen gitme aramızdan zaten bi süre sonra sende anlarsın tek basına olmadığını

canim arkadasimm msjimi yanlis anlamadin dimi!ben gercekten seni cok iyi anliyorum ben gurbette yasiyorum ve kendimden bir can istiyorumm ama olmuyor,rabbimin takdiri!!!ama nolur kendine bu kadar yüklenme...:teselli:

canim arkadasimm msjimi yanlis anlamadin dimi!ben gercekten seni cok iyi anliyorum ben gurbette yasiyorum ve kendimden bir can istiyorumm ama olmuyor,rabbimin takdiri!!!ama nolur kendine bu kadar yüklenme...:teselli:

bende gurbette yaşıyorum 3 yılı geçti evliliğimiz ve tek eğlencemiz benim bilgisayar eşimin tv, yani hayatımızın ne biraz zevki ne tadı var herşey aynı sıradan çok yalnızız zaten, ve ben bundan önce biraz olsun umutlanmıştım, hele bikaç gün öncesine kadar bu sefer oldu galiba diyodum ama olmadı işte yine yok, seni hiçte yanlış anlamadım canım hiç canını sıkma ben hepinizi çok iyi anlıyorum sizde beni anlayın lütfen birde yeni adet lduğum için moralim çok bozuk

bende söylüyorum ama dinlemioki cadı beni

eşin senin bu haline eminim cok üzülüodur kim bilir içinden belki oda kendini sucluyodur farkında olmadan aynı strese onuda dahil ediosun canım benim

ben hep burdayım canım söz verrdiğim gibi yanında olmamı istersen yanındayım elbette tercih senin kendini giderek mutlu hissedeceksen durma git ona sözüm yok

gercekten haklisin,evlilikde zaman ileledikce insan gercekten artik bebek istiyor!sanirim calisiyorsun evde yapabilcegin farkli ugraslarin yokmu!vakit gecirebilecegin ve sana gercekten zevk veren ne bilim...bellki böylece kafan baska seylerle mesgul oldukca kendine dalmassin bu kadar,bende haziran ayinada senin gibiydim!ama simdi kaldirabilecegimden daha fazla sorumluluk aldim ve onlarin altinda eziliyorum,ve inan bebegimii hala deli gibi istiyorum,asla unutmuyorum ama vakit bisekilde gecip gidiyor,,,,
sen bide yeni adet oldugun icin,böyle düsünüyosunn...calismalara devam ettikcee moralinn düzelirr insallah:dance::dance:

biliyorum sebeyza hep bana moral oldun zaten sana çok teşekkür ediyorum ama biraz uzaklaşıp unutmak istiyorum artık, eşim hiçbir zaman çocuk istediğini bile söylemedi bana olmazsa olmasın diyo niye bu kadar üzüldüğmü bile anlamıyo, işte hep benim moralimi dzeltmek için konuşmanızı istemiyorum burda biliyorumki şu an mutlusunuz yani işte aynı şeyleri hissetmiyoruz şu an farklıyız artık senin ve diğer hamilelerin şimdi bambaşka düşünceleri var, hayalleri var ben burda sizin mutluluğunuzu yaşamanızı engellemek istemiyorum, ne kadar güzel bi duygudur kimbilir lütfen doya doya benim yerimede yaşayın bunu

inşallah baıcaz artık evet çalışıyorum ve bu moral bozukluğunu öğrencilerimede yansıtıyorum sanırım, sen hamilemiydin ne kadarlık evlisin ne kadar zamandır bebek istiyosunuz

umutsuz 09 mutluluk böle olmuo canım sende mutlu olcaksın cevrendekilerde ben seninle paylasırken mutsuz olmuyorum canım benim olurmu öyle seyy ama nasıl mutlu olcaksan öyle yap bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…