suzancım ben daha öncede kan testi yapmamıştım senin düşüğün falan varmıydı ben bugün dr umla telefonda konuştum cumartesi beklio bakalım o zaman görcez ne gibi belirtilerin var suanda
ne çabuk kaçtınız ya
inşallah canım.ama evde 2.gün yaptığım test biraz canımı sıktı..hayırlısı artık..
valla uzun süre giremedim buünde nette sorun var galiba zor açılıyor bende.bayramın birinci günü regl oldum çok üzülmedim zaten beklemiyodum bebişin hayırlı olsun darısı bize inşallah
o kadar zaman tek çizgi görmeye alışmışız şu yaptığım testlere hala inanamıyorum.4 tane test yaptım 2 gündür hepside pozitif ama ben kan testi sonucunu görmeden emin olamıcam.İnşallah isteyen herkes tez zamanda bebeşine kavuşur:Saruboceq:
o kadar zaman tek çizgi görmeye alışmışız şu yaptığım testlere hala inanamıyorum.4 tane test yaptım 2 gündür hepside pozitif ama ben kan testi sonucunu görmeden emin olamıcam.İnşallah isteyen herkes tez zamanda bebeşine kavuşur:Saruboceq:[
suzanşahcım merhaba çok sevindim.işallah hamişsindir.böyle davranmaktta çok iyi yapıyosun.hayal kırıklığı çok kötü bişey.pazartesi günü hayırlı haberlerini bekliyorum.sana dua edicem:Saruboceq: canım..öptüm
arkadaşlar bi sorunum var 5aylık evliyim ama yaşım daha ufak 2aya yakındır hasta olmuyorum 1buçuk ay olduğunda falan kahverengi bi kaç damla kan gibi bişeyler geldi göğüslerimde ağrı yok ama bi şişlik ve bastırınca acı var , kasıklarıma karnımda yerli yersiz sancılar oluyo ,her sabah bulantım oluyo hamile olmaktan korkuyorum sizce hamilemiyim...
arkadaşlar bi sorunum var 5aylık evliyim ama yaşım daha ufak 2aya yakındır hasta olmuyorum 1buçuk ay olduğunda falan kahverengi bi kaç damla kan gibi bişeyler geldi göğüslerimde ağrı yok ama bi şişlik ve bastırınca acı var , kasıklarıma karnımda yerli yersiz sancılar oluyo ,her sabah bulantım oluyo hamile olmaktan korkuyorum sizce hamilemiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?