• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyon testi yaptım yarın regl olmam lazım her ay olduğu gibi heyecanlıyım, yine mi hüsrana uğrayacağım diye. İlk defa kasıklarımda sızı var, sizce bu belirti olabilir mi?

kızlar ben geçen ayda bu ayda ara kanama gördüm iki adetin tam ortasında 15, günü yani birde benim adetlerim 5 gün falan çok yoğun bi şekilde olur geçen ay iki gün yoğundu ve diğer günler leke şeklindeydi geçen ayda olacağım zamanda 3 gün önce hep leke şeklinde geldi tüm siteleri araştırdım fikrinize ihtiyacım var nolur ayrıca geçen ay lekelenme şekline olduğu için adtm tam başlamadan 3gün önce kan testi yapmiştim negatifti bi belirtim yok sade kasıklarım hafif ağrıyo

06.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE???????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::1 ekim BEKLEMEDE????????????????
suzanşan:::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim BEKLEMEDE????????????????
ecrinDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim BEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
Aybala42::::::::::::::.::::::::::::::::::::8 ekim
umut_sevgim:::::::::::::::::::::::::::::9 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
hnurkoçer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ::::::::::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasım

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişi miz
nur82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hami şimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

kızlar merhaba,

çok acil fikrinize ihtiyacım var fikri olan lütfen bana yardım etsin. benim regl günüm 7 ekim. ben her ayın 7 sinde regl olurum. hiç şaşmaz. 3-4 gün önce fortel erken gebelik testi yaptım sabredemedim çünkü bazı belirtilerim vardı. negatif çıktı. ve bugün akşam üzeri saat 7 civarı tuvalete gittiğimde çok uçuk pembe kan gördüm. şaşırdım çünkü henüz iki günüm var regl olmama. reglim başladı sandım ama saat geceyarısı oldu sadece iki üç damla daha kahverengi kan geldi. sizce reglmi oldum. yoksa başka birşeymi. hiç başıma gelmemişti. fikirlerinize ihtiyacım var.

Kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yıne bebişkom gelmemış ama çok ıstıyorum allahım ne olur banada ve kardeslerımede hayırlı bı evlat nasıp et amın!!!!!!!!!!!!!!!!

ay cangema aşkolsun, müjdeee diye bağırdığını görünce yüreğim HOP etti, sonra GÜM diye çakıldı. Allah iyiliğini versin emi.. neyse canım inşallah bi dahaki aya, kısmet..

suzanşan nooldun sen bakalım. gittin mi kan tahliline. hadi bak sabırsızlıkla bekliyooruz.

sen kardesin 1 2 ay kadar oldu bu sıteye yazalı 2 aya kalmadı hamıle oldun allah bızede nasıp etsın e nasılsımn hamışlık nasıl anlatta barı onu dınleyım:1no2:senağlama

sen kardesin 1 2 ay kadar oldu bu sıteye yazalı 2 aya kalmadı hamıle oldun allah bızede nasıp etsın e nasılsımn hamışlık nasıl anlatta barı onu dınleyım:1no2:senağlama

canım beniiim, öyle deme. sizler de en kısa zamanda yaşıcaksınız inşallah. :Saruboceq::nazar:
benim hamilelik berbat gidiyor. sürekli bulantı kusma. 3 kilo verdim, sürekli yatıyorum ve çok kötüyüm.
ama herşeye rağmen Allah başınıza versin inşallaaah:Saruboceq::Saruboceq:naniknanik

kızlar sonucu şimdi telefonda öğrendim HAMİLEYİMMM.şimdi çıkmam gerekiyor.akşam görüşürüz.

suzanşan tebrik ederim cnm..dün gece yatarken dua ettim inşallah hamilesindir die.seninle pek muhabbetimiz olmasada o günkü heyecanın aklımdaydı hep.umarım hayal kırıklığı yaşamaz dedim..allah bizede nasip eder inş.

tekrar tebrik ederim suzansan.artık hamiş listesine alırsın kendini bi zahmet.bende konyadayım artık.adetimede 5 gun var ama heyecan yapmamak için epey tutuyorum beynıme dondurdum göğüslerimde ağrı değil de hassaslık var birde araa sırada bulantı oluyor.ancak ben yoğun gunler geçirdiğim için düşünmüyorum bile belirtim, diye.insallah hamiş olurumda doktora bu yuzden gitmek zorunda kalmam.

kızlar sonucu şimdi telefonda öğrendim HAMİLEYİMMM.şimdi çıkmam gerekiyor.akşam görüşürüz.

suzansan tebrik ederim canım ya:nazar: allah yuzune guldu :lepi::hooray:inşallah saglıcakla bebişini kucagına alırsın canım allah isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu :Saruboceq:

Back