• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayyy benimde böyleydi ozaman incecik bi pembe çizgiye dönüşmüştü akşamına, sonucu hayırlı kuzum yaa hadi bakalım yarınki testi heycanla bekliyoruzzzz😍😍

Kıyamam ya😟sıcaklar normal insanları bile etkilerken hamilelikte onca değişen hormonla birlikte bünyeyi elbett daha çok ve kötü etkiliyordur, sabret cnm, bol bol dinlen su iç, sakin sakin oturup kalk, zorlama kendini hepsi geçicek illaki 🙏
İnşallah canım nefes alamamak insanı zorluyor gerçekten

Kızlar ben çok kötüyüm bugün ya hem çok sıcak bizim burası ve sürekli biri karnıma baskı yapıyor gibi nefes alamıyorum ve adet agrısına benzer ağrım var bugün mahvoldum diyebilirim eşimde işte hep böyle şeyler o yokken oluyor
Canım ne olur dikkat et kendine
Bol bol dua be bol dinlenme

Kızlar Bende dayanamadım test yaptım. Dün tatilimin ilk günüydü akşam yemeğinden sonraya kadar içki içmek istemedim netlestireyim diye akşam 10da yaptım testi bata benimde 2 gün vardı hşçbişey cıkmadı bende o yüzden bitane bira içtim allah affetsin. Çift çizgiyi yine göremedim😑

Eklentiler

• IMG_20190730_073948.webp
    IMG_20190730_073948.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20190730_073943.webp
    IMG_20190730_073943.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar Bende dayanamadım test yaptım. Dün tatilimin ilk günüydü akşam yemeğinden sonraya kadar içki içmek istemedim netlestireyim diye akşam 10da yaptım testi bata benimde 2 gün vardı hşçbişey cıkmadı bende o yüzden bitane bira içtim allah affetsin. Çift çizgiyi yine göremedim😑
Hayırlısı arkadaşım geç olsun güç olmasın bende her dakika aklı fikri testte olanlardanım :(

Hayırlısı arkadaşım geç olsun güç olmasın bende her dakika aklı fikri testte olanlardanım :(
Aslında bu ay onu düşünerek ilişkiye girmemiştim aylardır bu duruma alıştım nisandan beri her ayın hüsranla gecti o zamanlar daha cok beklentideydim bu ay sadece Allaha yönelmiştim gebelik olması için sadece dua ettim başka ekstrem bişey yapmamıştım hayırlısı olsun diyorum, inşallah sen ben buradaki tüm isteyen arkadaşlar birgün o haberi bizde veririz🙏

Aslında bu ay onu düşünerek ilişkiye girmemiştim aylardır bu duruma alıştım nisandan beri her ayın hüsranla gecti o zamanlar daha cok beklentideydim bu ay sadece Allaha yönelmiştim gebelik olması için sadece dua ettim başka ekstrem bişey yapmamıştım hayırlısı olsun diyorum, inşallah sen ben buradaki tüm isteyen arkadaşlar birgün o haberi bizde veririz🙏
inşallah arkadaşım. ben birde 4 yıl vajinismusla uğraştım o yüzden vakit kaybetmek istemiyorum :KK43: bu ay ovulasyon testi kullandım ona göre hareket ettim bugün bata 9 gün var sabah dayanamadım test yaptım ben kendimce silik bir çizgi gördüm sanki ama dediğim gibi kendimce.. belki de görmek istediğim içindir :KK43:

inşallah arkadaşım. ben birde 4 yıl vajinismusla uğraştım o yüzden vakit kaybetmek istemiyorum :KK43: bu ay ovulasyon testi kullandım ona göre hareket ettim bugün bata 9 gün var sabah dayanamadım test yaptım ben kendimce silik bir çizgi gördüm sanki ama dediğim gibi kendimce.. belki de görmek istediğim içindir :KK43:
Bata 9 gün varken cok erken istersen testi buraya at anlayan arkadaşlar var inşallah gönlünden gecen olsun inşallah meleğin seninledir

Bata 9 gün varken cok erken istersen testi buraya at anlayan arkadaşlar var inşallah gönlünden gecen olsun inşallah meleğin seninledir
Attım canım. Evet erken ama beklemekte insanı delirtiyor. Keşke teknoloji çağ atlasa hemen anlasak hamile kalınca 😊 aslında yumurtladığım günü tam bildiğim için de erken yaaptım çıkarsa bahtıma diye..

Attım canım. Evet erken ama beklemekte insanı delirtiyor. Keşke teknoloji çağ atlasa hemen anlasak hamile kalınca 😊 aslında yumurtladığım günü tam bildiğim için de erken yaaptım çıkarsa bahtıma diye..
Cok erken yapmışsın bence bekle biraz daha bebek daha yeni yerleşmiştir cok küçüktür varsa bile

Günaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet❤️

Eklentiler

• 390038FF-E241-4C44-B8AB-754F10BFE590.webp
    390038FF-E241-4C44-B8AB-754F10BFE590.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 1BC9A273-BAAD-4371-BBF2-5F1D4FE16BA4.webp
    1BC9A273-BAAD-4371-BBF2-5F1D4FE16BA4.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 99BCFA97-FB44-4900-93C0-54E88E10A5DE.webp
    99BCFA97-FB44-4900-93C0-54E88E10A5DE.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 9D89063D-4139-435F-9E99-89E246FF75D7.webp
    9D89063D-4139-435F-9E99-89E246FF75D7.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 56
Bende 1 gün vardı yaptığımda silikti iki gün sonra kan verdim 192 çıktı gittikçe yükseldi geçen hafta bebeği gördün kalp atışı var dedi bayramdan sonra duycez seninde değerin düşüktür daha ondan silik olabilir kötü düşünme benimde böyleydi Eki Görüntüle 2293734
Dün yapmıştım sence yarın sabah yapsam varsa daha net çıkarmı acaba çok yoğun çalışıyorum kan vermeye hiç baktım yok bu hafta ama çok korkuyorum

Cnm sabah ilk idrarla yapmalısın, hem 2gün varmış hemde akşam yapmışsın, akşaöa kadar içtiğin sular içecekler idrardaki konsantre yi bozuyor, varsa bile görünmesi çok zor, inşallah herşeyin hayırlısı😘
9gün çok çok erken cnm, evet insan sabredemiyor 2ay önceki kimyasalda bende 9gün varken denemeye başlamıştım testi😅silik var gibiydi, 7gün kala yaptığımdada var gibiydi ama 5dk içinde çıkmıyordu bekledikçe belirmeye başlamıştı, 5gün kala yine bekledikten sonra çıktı, 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,3gün kala test yaptım bembeyazdı tek çizgiydi yani, kan verdim 0-0 çıkmıştı, kimyasal dedi Dr, aslında silikte olsa çıkabiliyor aslında varsa, çok erken olduğu için idrara çok az hcg geçiyo demekki saatler sonra beliriyo testte ikinci çizgi, ama 9gün şöyle düşünürsek baya erkenmişti, sonuçta yumurtlamadan 6gün sonra yerleşme başlıyor ve 14.cü gün tamamen döllenme meydana geliyor idrara geçiyor, net görünüyor çizgiler ozaman, hakkımızda hayırlısı moral bozmak yok, adete 2kala denersin tekrar😊
Günaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet❤️

Tüh yaa bugünkünde bişey çıkmamış bakalım yinede akşama tekrar bak belki hayaletimiz gelir😍

Back
X