- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Çıkar koyulaşma varsaDün yapmıştım sence yarın sabah yapsam varsa daha net çıkarmı acaba çok yoğun çalışıyorum kan vermeye hiç baktım yok bu hafta ama çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar koyulaşma varsaDün yapmıştım sence yarın sabah yapsam varsa daha net çıkarmı acaba çok yoğun çalışıyorum kan vermeye hiç baktım yok bu hafta ama çok korkuyorum
hiç kullanmadım cnm.yarın dr a gidicez sonrasında bakacam duruma.sen hasta oldun mu ne durumdasın.inşallah kuzum
canım sen ovulasyon testi kullanıyormuydun ?
istersen onu da deneyebilirsin biraz daha garanti oluyor
2 günüm kaldı ağrılarım da başladı canımhiç kullanmadım cnm.yarın dr a gidicez sonrasında bakacam duruma.sen hasta oldun mu ne durumdasın.
ben dayanamadım erken gebelik testi aldım az önce yaptım tek çizgi çıktıCnm sabah ilk idrarla yapmalısın, hem 2gün varmış hemde akşam yapmışsın, akşaöa kadar içtiğin sular içecekler idrardaki konsantre yi bozuyor, varsa bile görünmesi çok zor, inşallah herşeyin hayırlısı
9gün çok çok erken cnm, evet insan sabredemiyor 2ay önceki kimyasalda bende 9gün varken denemeye başlamıştım testisilik var gibiydi, 7gün kala yaptığımdada var gibiydi ama 5dk içinde çıkmıyordu bekledikçe belirmeye başlamıştı, 5gün kala yine bekledikten sonra çıktı, 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,3gün kala test yaptım bembeyazdı tek çizgiydi yani, kan verdim 0-0 çıkmıştı, kimyasal dedi Dr, aslında silikte olsa çıkabiliyor aslında varsa, çok erken olduğu için idrara çok az hcg geçiyo demekki saatler sonra beliriyo testte ikinci çizgi, ama 9gün şöyle düşünürsek baya erkenmişti, sonuçta yumurtlamadan 6gün sonra yerleşme başlıyor ve 14.cü gün tamamen döllenme meydana geliyor idrara geçiyor, net görünüyor çizgiler ozaman, hakkımızda hayırlısı moral bozmak yok, adete 2kala denersin tekrar
Tüh yaa bugünkünde bişey çıkmamış bakalım yinede akşama tekrar bak belki hayaletimiz gelir
canım buraya atsanaben dayanamadım erken gebelik testi aldım az önce yaptım tek çizgi çıktı
canım peki bir zararı olurmuymuş kuzum bebeğe sordunmuKızlar doktordan çıktım şimdi %85 falan çıktı sonuç 4 - 6 hafta önce geçirmişsin dedi gebeliğe denk gelmiş olabilirsin diyor
Kadın Doğum doktorunla görüş dedi tekrar onunla karar verirsiniz bir tedavisi falan yok diyorcanım peki bir zararı olurmuymuş kuzum bebeğe sordunmu
Hadiya inşallah denk gelmemiştir e hiç bişey vurmuyormuymuş dışa ya anlaşılmadıKızlar doktordan çıktım şimdi %85 falan çıktı sonuç 4 - 6 hafta önce geçirmişsin dedi gebeliğe denk gelmiş olabilirsin diyor
Canım yaa inşallah en kısa zamanda olucak Rabbim nasip edicektirGünaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet❤
Döküntü gibi geçirmişsindir fark edilecek kadar belli olmuyor diyor canım küçükken kızamık su çiçeği falan da geçirdim tam kendiliğinden gebe kaldım dedim birde bu çıktı doktoruma yazdım bakalım ne diyecekHadiya inşallah denk gelmemiştir e hiç bişey vurmuyormuymuş dışa ya anlaşılmadı
Ay ALLAH ya korkma canım kötü birşey çıkmıcak Allah’ın izniyle Bakalım doktorun ne dicekDöküntü gibi geçirmişsindir fark edilecek kadar belli olmuyor diyor canım küçükken kızamık su çiçeği falan da geçirdim tam kendiliğinden gebe kaldım dedim birde bu çıktı doktoruma yazdım bakalım ne diyecek
İnşallah canım allahım korusun bebeğimi dua edin benım içinAy ALLAH ya korkma canım kötü birşey çıkmıcak Allah’ın izniyle Bakalım doktorun ne dicek
Allah korusun canım birşeycik olmucak inşallah korkma Dualarım seninle Yazarsın doktorun yazınca bizedeİnşallah canım allahım korusun bebeğimi dua edin benım için
Allah razı olsun canım yazarımAllah korusun canım birşeycik olmucak inşallah korkma Dualarım seninle Yazarsın doktorun yazınca bizede
hiç merak etme kuzumAllah razı olsun canım yazarım
insallah sen olmazsin benim rekor bu ay erkenden geldi 24.gunde termal suya girmistim ondan sanirim.bel agrisi fosmus demek benim2 günüm kaldı ağrılarım da başladı canım
sanırım olmadı bu ay da
Hadi ya ne zaman gideceksin peki birşey çıkmıcak Allah’ın izniyle öyle düşün içini ferah tut kuzumDoktorum İzmir tepecik hastanesi perinatoloji bölümüne gitmemi istedi orası bakacakmış bu önemli beni beklemeden git dedi doktorum
Burda başka tecrübeli bir doktora daha görümcem oda git derse gitçez hemen İnşallah kötü birşey çıkmazHadi ya ne zaman gideceksin peki birşey çıkmıcak Allah’ın izniyle öyle düşün içini ferah tut kuzum