- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
Ben gördüm gölgeyiBi bakarmısınız bugün bat ben silik görüyorum ama hayal görüyor da olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm gölgeyiBi bakarmısınız bugün bat ben silik görüyorum ama hayal görüyor da olabilirim
Şubat ayında 8 haftalık düşük olmuştu o mi acaba ama ben göremiyorumEe zaten altta hamilelik takvimin var nasıl oluyor
Yaptım kuzumYap kuzum bakalım onada
test yapsan çıkar aslında yaptınmı hiç?Kızlar lütfen bisey söyleyin ya
Adetim 2 gün gecikti bu sabah sancıyla uyandım ama hala gelen giden yok .
Bu ay aşırı göğüs ucu hassasiyetim vardı bugun biraz azaldı sanki
Adet belirtisi mi bu ..
Hamile olanlar göğüs agrisi azalan oldumuuu??
Hayır yapmadım . Yarin alıp yapmayı düşünüyorum olmazsam . Yalnız göğüs agrimin geçmesi ümidimi kiriyotest yapsan çıkar aslında yaptınmı hiç?
Aslında tam bağlantısını bende bilmiyorumHayır yapmadım . Yarin alıp yapmayı düşünüyorum olmazsam . Yalnız göğüs agrimin geçmesi ümidimi kiriyo
Aslında tam bağlantısını bende bilmiyorum
Ama geçen ay bende aynısını yaşamıştım senin gibi
Sonra hasta olmuştum
Ama belkide tesadüftür alakası yoktur
Çünkü çoğu hamile arkadaşımız göğüs ağrısını çok sonradan yaşadığını söylüyor
Ateşine baktınmı canım hiç ateş biraz yüksek olunca da gebelik belirtisidir
Hayır bakmadım hiç ölçmedim bu ay bilememki yükseldiğini .Aslında tam bağlantısını bende bilmiyorum
Ama geçen ay bende aynısını yaşamıştım senin gibi
Sonra hasta olmuştum
Ama belkide tesadüftür alakası yoktur
Çünkü çoğu hamile arkadaşımız göğüs ağrısını çok sonradan yaşadığını söylüyor
Ateşine baktınmı canım hiç ateş biraz yüksek olunca da gebelik belirtisidir
Şimdi kalkmış canım yoksa Ekim’de Doğum yapacak görünüyordun bu arada evet silik çizgi var adetin geçti miŞubat ayında 8 haftalık düşük olmuştu o mi acaba ama ben göremiyorum
Aynen ben kaldırdım şimdi sen söyleyince.Aslında adet tarihim bugün olmam gerekiyordu çizginin silik olmasına takıldım hatta o silik çizgiyi görünce test bozukmu acaba diye bi tane daha yaptım o test de aynı çıktı silik çizgi bi önceki hamileligimde 4 gün geçince yapmıştım çok netti çizgi.Sende sağlıkla al bebişini kucağına inslh cnmŞimdi kalkmış canım yoksa Ekim’de Doğum yapacak görünüyordun bu arada evet silik çizgi var adetin geçti mi
Bende şubatta Kürtaj oldum şimdi neredeyse 2 aylık hamileyim inşallah vardır
Bende 1 gün vardı yaptığımda silikti iki gün sonra kan verdim 192 çıktı gittikçe yükseldi geçen hafta bebeği gördün kalp atışı var dedi bayramdan sonra duycez seninde değerin düşüktür daha ondan silik olabilir kötü düşünme benimde böyleydiAynen ben kaldırdım şimdi sen söyleyince.Aslında adet tarihim bugün olmam gerekiyordu çizginin silik olmasına takıldım hatta o silik çizgiyi görünce test bozukmu acaba diye bi tane daha yaptım o test de aynı çıktı silik çizgi bi önceki hamileligimde 4 gün geçince yapmıştım çok netti çizgi.Sende sağlıkla al bebişini kucağına inslh cnm
Canım var bence bende görüyorum inşallah hayırlısı sağlıklısı olsunBi bakarmısınız bugün bat ben silik görüyorum ama hayal görüyor da olabilirim
Canım sanki koyulaşmış ovulasyon testin de hcg testin ne alemdeYaptım kuzum
Ama şansıma ovulasyon testi bozuk çıktı sanırım
İlerleyemedi tam sıvı
Kesik çizgisi de oluştu tam çıkmadı
Ekleyeyim kuzum buraya da
Bata 3 kala
Bakalım koyulaşacakmı
Kuzum gebelik testinin üZerinde değişik bir çizgi oluşmuş ama pembe değilCanım sanki koyulaşmış ovulasyon testin de hcg testin ne alemde
Anladım kuzum hadi inşallah hayırlısı olsun bir an önce sizlerden de güzel haberler alalımKuzum gebelik testinin üZerinde değişik bir çizgi oluşmuş ama pembe değil
Böyle testin içinde oyulmuş bir çizik gibi
Fotosunu atayım
Herhangi bir pembelik de yoktu kuzum
Yarın yeniden yapcam
Kuzum tek taraflı ağrıysa ve kanaman yoksa korkma geçecek inşallah hepsi sağlıcaklaKızlar ben çok kötüyüm bugün ya hem çok sıcak bizim burası ve sürekli biri karnıma baskı yapıyor gibi nefes alamıyorum ve adet agrısına benzer ağrım var bugün mahvoldum diyebilirim eşimde işte hep böyle şeyler o yokken oluyor
Ayyy benimde böyleydi ozaman incecik bi pembe çizgiye dönüşmüştü akşamına, sonucu hayırlı kuzum yaa hadi bakalım yarınki testi heycanla bekliyoruzzzzKuzum gebelik testinin üZerinde değişik bir çizgi oluşmuş ama pembe değil
Böyle testin içinde oyulmuş bir çizik gibi
Fotosunu atayım
Herhangi bir pembelik de yoktu kuzum
Yarın yeniden yapcam
Kıyamam yasıcaklar normal insanları bile etkilerken hamilelikte onca değişen hormonla birlikte bünyeyi elbett daha çok ve kötü etkiliyordur, sabret cnm, bol bol dinlen su iç, sakin sakin oturup kalk, zorlama kendini hepsi geçicek illakiKızlar ben çok kötüyüm bugün ya hem çok sıcak bizim burası ve sürekli biri karnıma baskı yapıyor gibi nefes alamıyorum ve adet agrısına benzer ağrım var bugün mahvoldum diyebilirim eşimde işte hep böyle şeyler o yokken oluyor