• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

insallah sen olmazsin benim rekor bu ay erkenden geldi 24.gunde termal suya girmistim ondan sanirim.bel agrisi fosmus demek benim😆
Benimde ağrılarım başladı canım
Meraktan bi ovulasyon yapayım dedim hani hamileysen koyu çıkıyoya
Maşallah apaçıktı😁
Benim de tutmadı kuzum olurum yarına muhakkak bende

İnşallah canım allahım korusun bebeğimi 🙏🏼🤲 dua edin benım için
Rabbim bebeğini sana bağışlasın cnm, inşallah herşey yolundadır, bebeğin seninle kalır sağsağlim kucağına almak nasip olsun, güsel haberlerle gel inşallah, içini ferah tut sen sakın kötüyü düşünme, Allahın izniyle herşey iyi olucak, dualarım seninle cnm🙏

Cnm bu mjdan sonra atmışsın sanırım bana fotoyu,,cvb verdim sana ama burayada at istersen bende gördüm çizgiyi cidden, arkadaşlarda yorumlar hem😊
günaydın canım bu sabah normal gebelik testlerinden tekrar yaptım ilk idrarla markası bebetime ama kar gibi bembeyaz tek çizgi var :( heralde erken olan test yanıldı :( of yaaaa :( bat 8 bugün itibariyle

2 günüm kaldı ağrılarım da başladı canım
sanırım olmadı bu ay da
Hayırlısı olsun cnm, hiç kafana takma bir dahaki sefere olur inş. ben de bugün dr a gittim, çikolata kistim vardı şimdi rahim altında 1 kistin daha var dedi dr. ağlaya ağlaya kendimi heder ettim. derken abim yurtdısında yasıyor eşi aradı yeğenim 1 haftadır hastanede yatıyordu MS teşhisi konuşmuş. inan kendimi heder ettiğime kızdım daha büyük dertler hastalıklar var çünkü. allahım yardımcımız olsun. dermansız dert vermesin kurban olduğum allah. inan şu an kendimi düşünemez oldum.herşeyin hayırlısı

20190731_114141.jpg
arkadaşlar test yarim saat içinde böyle oldu hayalet cizgi var gibi🙄Ovulasyon testlerim 3 gündür yüksek çıkıyor. Siz gorebiliyor musunuz olabilir mibata 7 gün var bu arada

Eklentiler

• 20190731_140657.jpg
    20190731_140657.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 45
Dün de atmıştım hemen hemen aynıydı ama normal gebelik testi yapıyorum ilk idrarla sabah maşallah bembeyaz. Bunu bugün iki buçukta yaptım bana da var gibi geliyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum
İnşâllah vardır cnm bence kan ver o zaman net belli olur

Yarın vereyim bari yoksa kafayı yicem ama bata da 8 gün var.normal gebelik testinde çıkmayınca da üzülüyorum deli gibi sabah ağladım mesela 😔😔😔erkende böyle çizgi var normal 5tl olan testlerde Yok 😔
Canım ağlama bende cok gectım o asamalrdqn belkı de bir zamanı var ben 1 bucuk yıldır ugrasiyordum 3 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük sımdı düşükten sonra yıne hamıleyım buna da nolacagı bellı degıl bol bol dua et sabret tevekkül et canım 🙏

Back