- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım atarsın yinetüh keşke yanıma alsaydım ovulasyon
eve gidince yapcam bakalım ne çıkcak
tabikide kuzumYap canım atarsın yine
Aa deniyeyim ya ben bi işe yarar inşallahKızlar hamilelikten dolayı saçları dökülen varsa 2 sallama çay poşeti yeşilçayı 2 3 bardak sıcak suyla demleyip onunla yıkadıktan sonra kısmen iyi geldi bana deneyebilirsiniz bence
Benim kısmen azaldı canım birazda aloa Vera bitkisi vardı birazda onunla yıkadım bu hafta tekrar yapıcamAa deniyeyim ya ben bi işe yarar inşallah
Anladım canım inşallah işe yararBenim kısmen azaldı canım birazda aloa Vera bitkisi vardı birazda onunla yıkadım bu hafta tekrar yapıcam
canım diğer taraftada yazmıştım burda da yazayım senle aynı gün sayımız kalmış benimde 3 kaldıHamile arkadaşlar belirti olarak bel agrisi yaşayan oldumu ?
ilk gebeligimde adet zAmani olmustu bel ağrım ama bu sfr yumurtlamadaan sonra başladı 11 gun agriyo tutuldu galiba gebelikten ihtimall veremiyrm ama yinede merak ediyorum olmasi mucize cunku esim azosperm
Naptın kuzum gittimi evecanım diğer taraftada yazmıştım burda da yazayım senle aynı gün sayımız kalmış benimde 3 kaldı
bende de değişik bir alt göbek ağrısı var canım önceden olmayan
psikolojiktir diye sallamıyorum
Bende oldu canım ama bende fıtık var diye belirtiye yormamıştımHamile arkadaşlar belirti olarak bel agrisi yaşayan oldumu ?
ilk gebeligimde adet zAmani olmustu bel ağrım ama bu sfr yumurtlamadaan sonra başladı 11 gun agriyo tutuldu galiba gebelikten ihtimall veremiyrm ama yinede merak ediyorum olmasi mucize cunku esim azosperm
kızlarrrrr meraba... Benim karnımda hep bi boşluk var gaz var. Ve 2 gündür belim çok ağriyor göğüsler de şişmiş ama ağri yok sizce hamilelik belirtisimi ... Hamileyken bunlari yaşayan varmı
7 de çıkıyorum kuzum 7,30 da evdeyim nasipseNaptın kuzum gittimi eve
ne kadar kaldı canım adetinekızlarrrrr meraba... Benim karnımda hep bi boşluk var gaz var. Ve 2 gündür belim çok ağriyor göğüsler de şişmiş ama ağri yok sizce hamilelik belirtisimi ... Hamileyken bunlari yaşayan varmı
Aynen batlar ayni insallah guzel haberler alirsin canimcanım diğer taraftada yazmıştım burda da yazayım senle aynı gün sayımız kalmış benimde 3 kaldı
bende de değişik bir alt göbek ağrısı var canım önceden olmayan
psikolojiktir diye sallamıyorum
Ağrın yumurtlamadan adete kadarmi surdü pekiBende oldu canım ama bende fıtık var diye belirtiye yormamıştım
sende canımAynen batlar ayni insallah guzel haberler alirsin canim
Yap kuzum bakalım onada7 de çıkıyorum kuzum 7,30 da evdeyim nasipse
gidince bi de ovulasyon yapayım diyorum yapayımmı
Valla yumurtlama ne zaman oldu ben hiç bilmiyorum o ay ama adete kadar olan bi 5 10 gün ağrım oldu yaniAğrın yumurtlamadan adete kadarmi surdü peki
Ee zaten altta hamilelik takvimin var nasıl oluyorBi bakarmısınız bugün bat ben silik görüyorum ama hayal görüyor da olabilirim