bisey sorcam adetim duzensiz benim kasimin 1 de adet oldum normalde 32 38 gibi gidip geliyo adetlerim bugun 34 gunum test yapsam belli olurmu lutfen cvp yazinnnn
bu sabah test yaptim tek cizgi malesefftestin uzerinde yaziyoduki adetin 4 gun oncesindende yapsan cikar diee zaten korka korka yaptim testi yine tek cizgi cikar diee ve cikti
senin bebegin varmi?
amin canım.verdiğim bilgiler için teşekkürler.Allah sana da bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Şu an 6 haftalık hamileyim. Benim öyle erken belirtilerim olmadı hiç. Ama ben merakımdan duramadığım için adetten 4 gün önce test yapmıştım çook silik ikinci çizgi çıkmıştı ama hani onu da testin kendi çizgisinin belirtisi sanmıştım çünkü çok silikti hatta belli belirsizdi. 23 kasımda adet olmam gerekiyordu hep adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. Benim her zaman adetimden bir hafta önce göğüslerim çok acır şişer. Karnım ağrır. Hep bu belirtiler vardı. Adetim 3 gün geçince stresten gecikti sandım adet olmayı beklediğim için. Öğlen şu ucuz testlerden aldım ve ikinci çizgi tereddüte mahal vermeyecek şekilde belirgin çıktı. hemen ertesi gün kan testi yaptırdım. Geçen hafta da keseyi gördük. Hiç mide bulantısı baş dönmesi falan olmadı yani. Hala da yok maaşallah.
Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah.
Kızlar selam,
cumartesi günü yumurtlama günümdü. Çok net biliyorum çünkü ovulasyon testi kullandım. Bebek çalışması yaptık. Bugün göğüs uçlarımda ince ince ağrılar hissediyorum. Çok mu erken belirti vermesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?