Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mesela ben şuan hamile miyim diye düşünüyorum aslında 13-14 kasım gibi adet oldum ama şu 5 gündür sabahları mide bulantısı ile kalkıyorum idrara sık çıkıyorum karnımda yüz üstü yatınca bi gerginlik hissediyorum ve bubelirtiler benim hamileliğimde yaşadığım belirtilerle aynı başım ağrıyor yemek yemek isterken birden istemiyorum yada yiyorum yiyorum doymuyorum ve uyku kafam kalkmıyor :)
bi yandan istiyorum bi yandan şuan için erken çünkü 1 yaşında bi oğlum var onunla bebek çok zor olucak

aynı durum bendede var. adet günümden 2 gün geçti ama hala adet olmadım ve gaz, denge kaybı, akıntı bide sırt ağrım ve kasılmam oluo benim de şüphelerim aynı bilenede sordum olabilir diyolar hadi hayırlısı bakalım

mrb, eşimle son 3 aydır korunmuyoruz.en son 3 ya da 4 kasımda adet olmuştum.normalde 25 günlük periyodlarla adet olurum. belimde adet sancısı tarzı ağrılar oluyor, mide bulantım da var.normalde adet olacağımda göğüslerim dolgunlaşır ama bu sefer olmadı. adet olacağımda baş ağrısı çekerim.olmam gereken ilk gün başım ağrıdı,belim ağrıdı ama yok.. ha oldum ha olucam derken bir türlü adet olamıyorum. 2 kere test yaptım ancak o da negatif çıktı. nedir şimdi bu bilemedim.. :44:

mrb arkadaslar bende yeni katildim bu forma ama hep bakardim bebek istedigim icin tabiii; benimde bu ay beklentim var hamileyimdir diye ama bakalim ins adetlerim duzensizdir benim o yuzden anlamkta gucluk cekiyorum ama 2 haftadir acayip tursu cekiyo cnm bide ara ara cok hafif mide bulantim oluyo ama cok hafif goguslerimde sis ama adetten oncede hep siserler ya cok dua ediyorum ins hamisimdir diee 1,5 senelik evliyim hic korunmadim ama olmuyo iste ins bu ay olur....hepimizin ins......

merhaba arkadaslar bende yenı katıldım sayfaya ve bır suru soru var gercekten cevaplanmasını ıstedıgım benım de sızlergıbı :)) adetim 6 gun gecikti ve hiç adete dair bir belirti yok.ama sık idrara cıkma hafıf hafıf kasık agrıları bel agrıları var ama akıntı da var ama adet yok acaba hamılemıyım dıye d dusunmeden edemıyorum nısan ayında bı dusuk yaptım cunku ve bu aralar zor zamanlar gecırıyoruz aslında cok tuhaf ıstıyorum kendımı ve test almaya çekınıyorum hem posıtıf olacak hemde negatıf olabılır dıye cekınıyorumm cok karmasık yaa bılen varsa yardımcı olsunn yaaa galıbaa cok korkuyorum hamıleysem ve tekrar kaybedersem dıyee((((((((((((

ins oyle bisey olmaz cnm adetlerin duzenlimi yazdiklarin hamilelik belirtilerine benziyo ama en garantilisi test yapmak yinede bende mesela hic bel agrisi yok benim adetlerim duzensizdir o yuzden gunum gecsede umutlanamiyorum ama yarin test yapicam ins bakalim ne cikacak umarim sende hamilesindir......

bisey sorcam adetim duzensiz benim kasimin 1 de adet oldum normalde 32 38 gibi gidip geliyo adetlerim bugun 34 gunum test yapsam belli olurmu lutfen cvp yazinnnn

bisey sorcam adetim duzensiz benim kasimin 1 de adet oldum normalde 32 38 gibi gidip geliyo adetlerim bugun 34 gunum test yapsam belli olurmu lutfen cvp yazinnnn

Büyük ihtimal olmaz canım
kanda bile bence erken
sen 38. günü bekle gecikirsen direkt kan testi yaptır bence

Son düzenleme:
bu sabah test yaptim tek cizgi malesefftestin uzerinde yaziyoduki adetin 4 gun oncesindende yapsan cikar diee zaten korka korka yaptim testi yine tek cizgi cikar diee ve cikti

bu sabah test yaptim tek cizgi malesefftestin uzerinde yaziyoduki adetin 4 gun oncesindende yapsan cikar diee zaten korka korka yaptim testi yine tek cizgi cikar diee ve cikti

lütfen üzülme canım...senin için hayırlı olduğu zaman gelicektir emin ol... Allah sizin için en iyi zamanı bilir sen hiç dertlenme, içini ferah tut, ümitsizliğe kapılmak yok...böyle korkmana da gerek yok test yapmak için...sonunda ölüm yok ya, herşeyin bi yolu var bi çaresi var, hiç merak etme...sadece sakin ol, herşey yoluna giricektir eminim canım...

Kızlar selam,
cumartesi günü yumurtlama günümdü. Çok net biliyorum çünkü ovulasyon testi kullandım. Bebek çalışması yaptık. Bugün göğüs uçlarımda ince ince ağrılar hissediyorum. Çok mu erken belirti vermesi için?

bende artık bebiş istiyorum önceden korkuyodum ama artık istiyorum
4,,5 aylık evliyiz 2 ay korunduk hap kullandım 2-3 kutu şimdi 1-5 aydır korunmuyoruz
geçen ay hastalandım kasımın 23 nde bakalım bu ay ne olcak

Şu an 6 haftalık hamileyim. Benim öyle erken belirtilerim olmadı hiç. Ama ben merakımdan duramadığım için adetten 4 gün önce test yapmıştım çook silik ikinci çizgi çıkmıştı ama hani onu da testin kendi çizgisinin belirtisi sanmıştım çünkü çok silikti hatta belli belirsizdi. 23 kasımda adet olmam gerekiyordu hep adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. Benim her zaman adetimden bir hafta önce göğüslerim çok acır şişer. Karnım ağrır. Hep bu belirtiler vardı. Adetim 3 gün geçince stresten gecikti sandım adet olmayı beklediğim için. Öğlen şu ucuz testlerden aldım ve ikinci çizgi tereddüte mahal vermeyecek şekilde belirgin çıktı. hemen ertesi gün kan testi yaptırdım. Geçen hafta da keseyi gördük. Hiç mide bulantısı baş dönmesi falan olmadı yani. Hala da yok maaşallah.
Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah.

amin canım.verdiğim bilgiler için teşekkürler.Allah sana da bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Şimdiye kadar bir çok kaynakta döllenme olduktan sonraki bir kaç gün içinde göğüslerde sızlama yada farklılıklar başlar diye okudum. İlk belirtisi de buymuş zaten yani belirti kabul edilebilir. Ama belirtilere fazla takılma canım ben her ay her belirtiyi gösterdim hepsi psikolojikmiş. Bence sakince regl gününü bekle ve günün geçerse test yap, stres bünyemizi daha kötü etkiliyor. İnşallah hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…