• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

normalde 2 gün önce olmam gerekiyordu. 3 gün önce b-hcg 3 çıktı.5 ten sonrası pozitiftir.şimdi lekelenme tarzı kanama geliyo 2 gündür.adet olacaksam oluyum olmayacaksam ne olcaksa olsun..:53:
aşırı gaz,bulantı,devamlı açlık hissi,midede yanma ve en sevdiğim şeyler olan çay-sigara ikilisinden nefret etme gibi belirtilerim var..yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan var mı ...:50:

bencede belirtilerin başında gögüsde ağrı şişkinlik geliyor çünkü 3 kere hamile kaldım kan değerlerim 34-9-15 yani erken düşük oldu.hepsindede aynı belirti vardı.şimdi yine günüme 10 gün var erken gibi görünsede bencede döllenme sonrası başlar ağrı demekki hamile değilim.neyse sağlığıyla devamı olsunda napıyım beklerim yine :( allah sabır versin hepimize

bencede belirtilerin başında gögüsde ağrı şişkinlik geliyor çünkü 3 kere hamile kaldım kan değerlerim 34-9-15 yani erken düşük oldu.hepsindede aynı belirti vardı.şimdi yine günüme 10 gün var erken gibi görünsede bencede döllenme sonrası başlar ağrı demekki hamile değilim.neyse sağlığıyla devamı olsunda napıyım beklerim yine :( allah sabır versin hepimize
canım benimde 10 günüm var ovulasyondan sonra çalışma oldu ve aynı gün nasıl diyim bi 6 saat sonra falan göğüslerimde ağrı çok şiddetli bi acı oldu şu an o kadar acıyoki yürürken bile zorlanıyorum bu kadar kısa sürede belirti olurmu ki yoksa adet belirtisimi bu ne kadar karışık durum ilk kez böyle bişeyle karşılaştım kafa m çok karıştı beklemekde zorrr offf :18::18:

normalde 2 gün önce olmam gerekiyordu. 3 gün önce b-hcg 3 çıktı.5 ten sonrası pozitiftir.şimdi lekelenme tarzı kanama geliyo 2 gündür.adet olacaksam oluyum olmayacaksam ne olcaksa olsun..:53:
aşırı gaz,bulantı,devamlı açlık hissi,midede yanma ve en sevdiğim şeyler olan çay-sigara ikilisinden nefret etme gibi belirtilerim var..yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan var mı ...:50:

Geç döllenme olduysa kan testi için erken olabilir canım. Örneğin regle 4 gün kala döllenme olduysa sen test yaptırdığında regle bir gün vardi ve yani döllenmenin üzerinden 5 gün geçmişti. Bu sürede daha implantasyon bile tamamlanmamış olabilir yani negatif çıkar. Ama geç döllenme durumu için bunu söylüyorum normal zamanında yumurtladıysan bu durumda gebelik yok demektir. Bence biraz daha bekle regli 1 hafta gecince test yap. Eğer yine negatif çıkarsa doktora git çünkü kistlerde regli geciktirebiliyor. İnşallah hamilesindir.

daha henüz adet olmadım yaaaa bugun 8. gunum ve cok korkuyorum ne olucak dıyeeee test almaya cekınıyorumm mayıs ayında bı dusuk yaptım ve tekrar aynısı olmasından cok cekınıyorummm

daha henüz adet olmadım yaaaa bugun 8. gunum ve cok korkuyorum ne olucak dıyeeee test almaya cekınıyorumm mayıs ayında bı dusuk yaptım ve tekrar aynısı olmasından cok cekınıyorummm

Benimde 8 gün var adetime ve test yaptım dayamadım sonuç yine aynı bişey yok pek ümitli değilim ama yinede test yapmakta kendimi alamıyorum halbuki almıycam diye söz vermiştim ama tutamadım...:2::2::2: geçen ayda 3 günlük bir gecikme olmuştu havaya girmiştim bayağı valla çok zor ya bu arada herkezin hicri yılbaşı mübarek olsun yeni yıl yeni hayırlar olsun ....

Son düzenleme:
Benim günüme yakın canım aşırı tatlı ister acaba hamile kalan arkadaşlarda bu istek varmıydı ......bide saçlarım cabuk yağlanır bunlar sizdede oluyormuydu

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum size bisey sorcam reglinize bir hafta kala kahverengi akinti geldimi ? bu bir hamilelik belirtisimi yoksa yumurta yerlesmesimidir

mrb ben bi kac gun once bu ayin 5de test yaptim negatif cikti ama aradan 3 gun gecti hala adet olmadim adetlerim duzensizdir zaten 32 34 36 38 gibi bazen erkende olabiliyo sizce yinede hamile olma sansim varmidir 35.gunde test yapmistim hamile olsam cikarmiydi lutfen cvp yazin bekliyorum......

slm ben yeni üye oldum buraya bende aralık ayı içinde hamile olmak istiyorum kasımın 21 hastalandım ve 26 sında bitti.21 den itibaren saydığımda 11. günden 16 .güne kadar birlikte olduk yani 6 gün boyunca acaba gebemiyim ne zaman öğrenebilirim başlıca belirtiler hemen başlar mı yoksa psikolojikmi anlamadım bana yardımcı olurmusunuz . gögüslerimde şişme var sık idrar var uyku ve yorgunluk halim var

slm.kizlar ben 6,5 yillik evliyimve yaklasik 4 aydir korunmuyorduk,adetim normalde düzenlidir ve suan adetimin üzerinden 7 gün gecti,gögüslerim normalde adete yakinda agriridi fakat suan acayip sekilde agri var ve irilestigini hissediyorum ve kasiklarima arada sirada kramp seklinde agri giriyor,bu belirtileri yasayan arkadaslar varmi ve kizlar sizce bikacgün daha beklemelimiyim test icin,umutlanmakta istemiyorum saygilar.....

benım bugun 9 oldu ve hala bısı yok ama hep bı kasık sancım var ama oyle agır agır degıll azar azar nasıl olacagını bılemıyorum nıye boyle oldugunu da anlamıyorum yanı hamıle degılsem de nıye bu kadar uzadı adet olmuyorum cok gergınımm cokkkk bıde nısanda bı dusuk yaptım ve ınternettekı hesaplara gore su anda 5 bucuk haftalık hamıleyım ama gecen nısanda dusumde 7 haftalıkken olmustu nasıl olucak bılmıyrummmmmmm

merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum size bisey sorcam reglinize bir hafta kala kahverengi akinti geldimi ? bu bir hamilelik belirtisimi yoksa yumurta yerlesmesimidir

merhaba canım
yerleşme kanaması olabilir bu kahverengi leke
yani hamilelik belirtisidir canım
inşallah hamilesindir:71:

şuan çok halsizim heryerim ağrıyo hafifi öksürüğüm var dünde acayip belim ağrıdı hiç iştahım yok birtek çorba yiyebiliyyorum midem kabul etmiyo fena üşütmüşüm keşkem başka birşey olsaydı bu hastalıklarım bir ara korkuyodum gebelikten şimdide olsam diye canım gidiyo ama çok korkuyorum olmaz diye herşey bizler için biliyorum ama insan korkuyor yinede allahım hayırlısını versin herkese

slm.kizlar ben 6,5 yillik evliyimve yaklasik 4 aydir korunmuyorduk,adetim normalde düzenlidir ve suan adetimin üzerinden 7 gün gecti,gögüslerim normalde adete yakinda agriridi fakat suan acayip sekilde agri var ve irilestigini hissediyorum ve kasiklarima arada sirada kramp seklinde agri giriyor,bu belirtileri yasayan arkadaslar varmi ve kizlar sizce bikacgün daha beklemelimiyim test icin,umutlanmakta istemiyorum saygilar.....
merhaba,
7 gün bence yeterli bir süre..benim o kadar gecikse kesin test yapardım :1:
bende gecikmesi için dua ediyorum.son 3 gün... birgün geçse bile test yapıcam...dayanamıyorum çünkü

artık daha fazla dayanamdım sabahtan berı acayıp böyle bir halim vardı ve gıdıp tes aldım ve yapıcam yarına kadar dayanamıcamm hayırlısı bakalımm yaaa

şuan çok halsizim heryerim ağrıyo hafifi öksürüğüm var dünde acayip belim ağrıdı hiç iştahım yok birtek çorba yiyebiliyyorum midem kabul etmiyo fena üşütmüşüm keşkem başka birşey olsaydı bu hastalıklarım bir ara korkuyodum gebelikten şimdide olsam diye canım gidiyo ama çok korkuyorum olmaz diye herşey bizler için biliyorum ama insan korkuyor yinede allahım hayırlısını versin herkese

neden olsmasın ki..olumsuz düşünme..
artık herşeyin çaresi var..
geçmiş olsun bu arada...

Back