canım benimde 10 günüm var ovulasyondan sonra çalışma oldu ve aynı gün nasıl diyim bi 6 saat sonra falan göğüslerimde ağrı çok şiddetli bi acı oldu şu an o kadar acıyoki yürürken bile zorlanıyorum bu kadar kısa sürede belirti olurmu ki yoksa adet belirtisimi bu ne kadar karışık durum ilk kez böyle bişeyle karşılaştım kafa m çok karıştı beklemekde zorrr offf :18::18:bencede belirtilerin başında gögüsde ağrı şişkinlik geliyor çünkü 3 kere hamile kaldım kan değerlerim 34-9-15 yani erken düşük oldu.hepsindede aynı belirti vardı.şimdi yine günüme 10 gün var erken gibi görünsede bencede döllenme sonrası başlar ağrı demekki hamile değilim.neyse sağlığıyla devamı olsunda napıyım beklerim yineallah sabır versin hepimize
normalde 2 gün önce olmam gerekiyordu. 3 gün önce b-hcg 3 çıktı.5 ten sonrası pozitiftir.şimdi lekelenme tarzı kanama geliyo 2 gündür.adet olacaksam oluyum olmayacaksam ne olcaksa olsun..
aşırı gaz,bulantı,devamlı açlık hissi,midede yanma ve en sevdiğim şeyler olan çay-sigara ikilisinden nefret etme gibi belirtilerim var..yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan var mı ...
daha henüz adet olmadım yaaaa bugun 8. gunum ve cok korkuyorum ne olucak dıyeeee test almaya cekınıyorumm mayıs ayında bı dusuk yaptım ve tekrar aynısı olmasından cok cekınıyorummm
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum size bisey sorcam reglinize bir hafta kala kahverengi akinti geldimi ? bu bir hamilelik belirtisimi yoksa yumurta yerlesmesimidir
merhaba,slm.kizlar ben 6,5 yillik evliyimve yaklasik 4 aydir korunmuyorduk,adetim normalde düzenlidir ve suan adetimin üzerinden 7 gün gecti,gögüslerim normalde adete yakinda agriridi fakat suan acayip sekilde agri var ve irilestigini hissediyorum ve kasiklarima arada sirada kramp seklinde agri giriyor,bu belirtileri yasayan arkadaslar varmi ve kizlar sizce bikacgün daha beklemelimiyim test icin,umutlanmakta istemiyorum saygilar.....
şuan çok halsizim heryerim ağrıyo hafifi öksürüğüm var dünde acayip belim ağrıdı hiç iştahım yok birtek çorba yiyebiliyyorum midem kabul etmiyo fena üşütmüşüm keşkem başka birşey olsaydı bu hastalıklarım bir ara korkuyodum gebelikten şimdide olsam diye canım gidiyo ama çok korkuyorum olmaz diye herşey bizler için biliyorum ama insan korkuyor yinede allahım hayırlısını versin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?