• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben sibel,kasım ayında bebek sahibi olmaya karar verik.ama benim kistlerim var.doktor hamile kalmaya çalış 3 ay sonra kalamazsan gel demişti.geçen ay 4 gün adetim gecikti ama gebelikten değil korunuyordum ben.aralığın 6 sında bekliyordum adetimi ama hala olmadı.çok heycanlıyım hamile olabilirim yada kistlerden dolayı bir gecikmede olabilir.siz ne dersiniz arkadaşlar test yapsam mı yoksa beklesem :14:mi?

cok tesekkur ederım canım benım yaaa ben bastan bı aglama krızıne gırdım ama sonradan toparladım sımdı ınanamıyorum yaa

çok normal ağlama krizin,ben olsm bütün gün toparlanamam sen yine iyi toparlamışsın :):)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

ne güzel bir duygu değil mi??
eşine söyledin mi? ne zaman söylüycen?
ayy duyunca naapçakkk? yoksa duydu muu????
:49::66:

slm kızlaar öncelikle tebrik ederim senii pigletegem inş.. benimde sonuç aynıı olurr bende 5 senelik evliyim hiç korunmadım 2 kere düşük yaptıım en son artık triod bezlerimin çalışmadığı için düşük yapmıyomuşum hamile kalmam zorlaşıyomuş bu çıkmıştı 6 aydır düzenli ilaç kullanıyoruum yarıın adet günüüüm inş.. gelmez kırmızılarr :26:

Hamile kalan arkadaşlara bir sorum var. Ovulasyondan 3-4 gün sonra bel ağrısı yaşadınız mı? Bir de ovulasyondan sonra akıntınız ne durumdaydı? Benim ovulasyon günümde çok az yumurta beyazı akıntım vardı, ama çok azdı. Ertesi gün biraz daha fazlaydı. Ovulasyondan 4 gün sonra da bu akıntı hafif sarıya döndü. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı? Akıntınız var mıydı ve ne renkti? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba ben bugün aranıza katıldım. Bende sizler gibi uzun süredir (yaklaşık 2 yıl) bekliyorum. 11 Aralık regl tarihim ve umarım bana uğurlu gelirsiniz..

Kızlar merhaba. Benim de reglim 11 Aralık. Bu aralar akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi deil. Hafif sıvıla karışık. Pek bi belirtim de yok sankim gebelik ya da adet üzerine! Bu neden olabilir. İlk gebeliğim düşük olmuştu ilk haftalarda. O zaman da akıntı oluodu böle. Ama belirtiler çoktu. Adet olcam derken gebemişim meğer! Adtetten önce de akıntı olu omu sizlerde. Sankim bende olmuodu da!!.. Testler negatifi gösterdi bu arada! Bİ DE VAJİNADA ıslaklık ve genişilik olur mu gebelikte. İlk haftalarda falan. Ben de o da var bu iyi bişi mi bilmiorum da. İlk gebeliğimde böle oldu. Düşük oldu sonra . Bununla ilgisi de yoktur di mi düşüğün vajinada ıslaklık ve genişlik hissetmek falan. Karışık oldu ama. Bildiniz tahmininiz varsa yazar mısınız.....

selam arkadaşlar bende hamile kalmadan önce bu tarz sitelerdeki en erken hamilelik belirtilerini araştırmıştım.şimdi anlatma sırası bana geldi
yumurtlama günlerimde 1 gün arayla ilişkiye girdim,yaklaşık 2 yada 3 gün sonra kasık ağrıları başladı halada devam ediyor,ağızdaki metal tadı adet günüme yakın başladı.adet günümde ve sonraki gün test yaptım ama cıkmadı bende ümidimi kestim,adet ğrılarımda başladı,gögüslerim acayip ağrıdı. yaklaşık 1 hafta geçince yaptığım testte pozitifi gördüm,onrada kan testiyle onaylandı hamileliğim,benimde araştırdıklarıma göre kiminde hiç belirti vermezken kiminde bazı belirtiler verbiliyor hatta üstüne adet görenler bile oluyor.bu idrar testlerini yapmak için acele etmeyin en az 1 hafta geçikmesini beklemellisiniz
unuttuğum bir durum daha oldu adetime 10 gün kala sol yumurtalığımdan bir şeyin atarak kaydığını hissttim .
umarım yaratan en kısa zamanda hepimize hayrlı sağlıklı evletlar nasip etsin

slm kizlar bana ovulasyon kakkinda bilgi verir misiniz akintidan oncemi iliskiye girilmeli akintiyi gordukten sonra mi kizlar kafam cok karisik ve gecen ay tam yumurtlama donemimde kanamam oldu 2 gun surdu bunun anlami nedir??? bileniniz varsa bana yardimci olur musnuzz???

merhaba arkadaşlarilişkiden sonra pembemsi çok az kan geldi ve ara ara kasık ağrılarım oluyor test negatif çıktı ama adetime 10 gün var çok merak ediyorum böyle hamilelik belirtileri olan varmı :1:

merhaba gulsah bende geçen sene adetime bir hafta kala 2 gün kahverengi regl geldi test yaptım pozitif çıktı ama malesef dış gebelikti erken teşhis yaptığımız için ameliyatsız ilaçla yokettiler test yap derim ben pozitifse hemen doktora git negatifse sorun yoktur inş.ama belli olmaz normal gebelikte olabilir canım hayırlısı

merhaba,
7 gün bence yeterli bir süre..benim o kadar gecikse kesin test yapardım :1:
bende gecikmesi için dua ediyorum.son 3 gün... birgün geçse bile test yapıcam...dayanamıyorum çünkü
evet haklisin canim ama bu haftasonuna kadar bekliyeyim diyorum,kendi kendime dedim 10 gün olunca test yapicam diye ve bakalim hayirlisi olumlu yada olumsuz olursa yazarim,yüce ALLAH`TAN hayirlisini diliyorum..insallah her isteyene RABBIM nasip etsinnnnn..umarim seninde beklentin gerceklesir canim..

testimm pozitiff çıktııııı :9::9::9::9: yarabbim inşaallh hayırlısıyla bunda düşükk olmaz gusel allahım yaaa

hayirli olsun canimmmmm,nasilda mutlusundur simdi eminim cok güzel bi duygudur bizlerde yasariz insallah,benimde bu cumaya kadar olmazsam 10 gün olacak adetim geceli ve hasta olmazsam ki insallah olmam bu hafta sonu yaparim testi ve insallah sonuc pozitif olur,bende sonucu paylasirim sizlerle sevgiler....

merhaba arkadaşlar bende bu topiği baştan sona kadar okudum adetime 8 gün var. 5 yada 6 gündür inanılmaz göğüs ağrılarım var bugünde baş dönmesi tansiyonum düşmüş olabilir sabah göğüslere baktım kahverengi olan yer genişlemişti bende alışverişe çıktım dedim bi ihtimal alayım idrar testini bu kadar erken belli olmuyo ama merakk işte neyse aldım eve geldim bu aralar çok wc sorunum yoğunlaştı hava soğumalarından dolayıdır diye düşünüyorum neyse wc ye zor yetiştim testimi çıkarıp aceleyle çizgi çıkan yere damlattım ve onun üstüne 15 dk falan bakarak bekledim tek çizgi bile çıkmıyo sonra farkettim saçmalıklarımı ya hala gülüyorum :77:

Back