artık daha fazla dayanamdım sabahtan berı acayıp böyle bir halim vardı ve gıdıp tes aldım ve yapıcam yarına kadar dayanamıcamm hayırlısı bakalımm yaaa
haydi yap yap !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık daha fazla dayanamdım sabahtan berı acayıp böyle bir halim vardı ve gıdıp tes aldım ve yapıcam yarına kadar dayanamıcamm hayırlısı bakalımm yaaa
testimm pozitiff çıktııııı Yarabbim inşaallh hayırlısıyla bunda düşükk olmaz gusel allahım yaaa
harikaa!!!!!!!
Tebrik ederim canım, çok sevindim inan
cok tesekkur ederım canım benım yaaa ben bastan bı aglama krızıne gırdım ama sonradan toparladım sımdı ınanamıyorum yaa
testimm pozitiff çıktııııı yarabbim inşaallh hayırlısıyla bunda düşükk olmaz gusel allahım yaaa
evet haklisin canim ama bu haftasonuna kadar bekliyeyim diyorum,kendi kendime dedim 10 gün olunca test yapicam diye ve bakalim hayirlisi olumlu yada olumsuz olursa yazarim,yüce ALLAH`TAN hayirlisini diliyorum..insallah her isteyene RABBIM nasip etsinnnnn..umarim seninde beklentin gerceklesir canim..merhaba,
7 gün bence yeterli bir süre..benim o kadar gecikse kesin test yapardım
bende gecikmesi için dua ediyorum.son 3 gün... birgün geçse bile test yapıcam...dayanamıyorum çünkü
testimm pozitiff çıktııııı yarabbim inşaallh hayırlısıyla bunda düşükk olmaz gusel allahım yaaa