Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 gün döngüsünde çok muntazam bi adet düzenim vardı taki bu aya kadar....adet tarihim bu ay 3 gün geçti.test almak için kapıya gidip gidip geri dönüyorum ya çıkmazsa diye.forumdaki eski mesajları okuyorum ve belirtilerin hemen hemen hiçbiri bende yok kasık batmasından başka.ya ne yapsam acaba??hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum:84:
günaydıın kızlaaar..lütfen yardım yardımcı olun adet gününden on gün önce kasığımda saniyelik sancı oluyordu.dayanılmayacak bel ağrım ve bir hafta süren baş ağrısı vardı.erken hata olucam dedim adet günüm geldiğinde kasıklarımda feci ağrı vardı ve kasıklarım şişti ama lmadım iki gün geçti ve göğsümde sadece süt bezlerinin olduğu yerde şişlik var çok canım yanıyor.test yaptm negatif çıktı ( ama belirtilerede anlam veremedim yardım edin
arkadaşlar sizden cevap bekliyorum;
adetim son 2 aydır düzensizleşti. ve 1 aydır çocuk düşünüyoruz. yumurtlama dönemim ne zman artık karıştırmaya başladım . ve şunu sormak istiyorum. hergün cinsel ilişkiye girmek hamile kalmakta daha mı çok etkili. yoksa 1 gün arayla mı olması gerekiyor. ve eğer o aramda yumurtlama günüme gelirse hamile kalamaz mıyım. cevaplarınızı rica ediyorum
arkadaşlar merhaba. bi sorum olacak sizlere. aslında bu başlık altında bu konu defalarca konuşulmuştur heralde ancak şu 150 küsür sayfa arasında onu bulmam pek mümkün görünmüyo onun için belki tekrar olacak benim sorum, lütfen kusura bakmayın.
şimdi arkadaşlar, benim SAT 29 ekim ve muhtemel adet günüm 24-25 aralık.ben aslında bu ay hamile kalacağımı zannetmiyorum. fakat yumurtlama günüm olan 11 kasımda inanılmaz şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım. o günden sonra da ağrılarım ara ara devam etti, son bi kaç gündür ise gece uykularımı dağıtacak kadar ağır, bacaklarıma inen bi kasık ağrım var. aslında normal adet ağrısı gibi ama değil gibi de :S bir de bi kaç gündür yüzüm bembeyaz, sanki kanı çekilmiş gibi, ki ben normalde pembe yanaklıyımdır. ve esas mesela yine bikaç gündür (Özellikle bugün çok arttı) başım dönüyor. fakat bilmediğim şey hamile isem bile baş dönmesi bu kadar erken başlar mı? bu sabah işe giderken biraz yürümek zorunda kaldım ama bi görseydiniz beni sanki sarhoş gibiydim, sağa sola savrula savrula gidiyodum!
ne dersiniz arkadaşlar bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
bu arada normalde adete 1 hafta kala göğüslerim aşırı hassaslaşır, merdiven inerken bile zorlanırdım. ama şimdi maşallah hiç bişey yok göğüslerimde.
Aranızda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim :)
seninle tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz. benimde yumurtlama günüm 11 kasımdı. aynı şekilde bende de baş dönmesi oldu. bu kadar erken olabilir. bu ilk hamileliğim olacak tabi olursa ama mesleğim gereği biiyorum. değişen hormonel yapının etkisiyle oluşabilir. hayırlısı olsun diyorum. benim ilk çocuk denememdi. olmasını istiyorum bakalım test yaptıracağım ne çıkacak?