Kıslar test aldırdım yapıcam bu akşam dua edin nlur sabah size müjde veriyim....
Kızlar merhaba,
size güzel haber veremiyorum ama kötü bişide yok şu ana kadar testte hiç bişi çıkmadı negatif yani ama beklenen reglide olmadı bu günüde atlatırsam yarına çok ümitli uyanıcam bugüm içim içimi yiyor sürekli lavaboya gidiyorum varmı bişi diye ama yok Allaha şükür gebelik testinde çıkmamış olabilirmi yoksa ümidimi kaybetmelimiyim .
Yardım Lütfen ...
Aynı şeyleri ben de yaşadım ama bu kadar düşünme canım
bazen adet psikolojik olarak da gecikiyor
ben de sürekli bakıyordum adet oldum mu diye
sonra kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim daha kötü oldum
belki o kadar takmasam geç adet oldum sanacaktım
en iyisi oluruna bırakacaksın
zor biliyorum ama en iyisi bu
imşallah hamilesindir canım:80:
bende oluruna bırakmak istiyorum ama çok korkuyorum kasıklarım ağrıyor hala ama işte özellikle sol tarafımda sanki bişi batıyor bazen ve idrarım çok koyu ayrıca belimde çok ağrıyo son bir haftadır gögüslerim şiş ama ağrısı geçti bilmiyorum ya kafayı yiycem sonunda beklemekten başka çarem yok ama sanırım pisikolojik bu belirtiler çünkü olsa çıkması lazımdı dimi testte ama yokokkkkkkkkkkkkkk
Günaydın regli günüm dündü hala görünürde kırımızılar yok inşallah olmaz kasıklarım ağrıyo ama sanki regli sancısı gibi değil yattığım zaman genelde sol tarafıma yatarım ben sol kasığımda batmalar oldu dün gece çok fazla beklemekten başka çarem yok bekliyorum .
hala adet olmadım.dün akşam test yaptım ama yine de emin değilim.silik de olsa çift çizgi vardı ama testin üzerinde 5 dk dan sonra test geçerli değildir yazıyordu.ve benim ikinci çizgim yaklaşık 10. dk da çıktı.testi atmadım sabah tekrar baktım ve çizgi netti.bu ne şimdi yaaa...akşam tekrardan bi test daha yapmayı düşünüyorum.olmadı kan testi yaptırıcam.ama içim yinede kıpır kıpır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?