Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam herkese.. Ben 2 cocuk annesiyim gebeligimi ve belirtileri azda olsa anlatmak isterim. Benim ilk kizim 6 yasinda ve cook iyi hatirliyorum adetimden 1 gun sonra hamile kaldim yani bu yok yumurtlama dönemiymis felan buna inanmiyorum evlendim esimden 3 ay ayri kaldim esim gelince cok iyi hatirliyorum adetim vardi bir gun sonra bitti tam 9 ay sonra kizim dunyaya gelmisti..

Is ve bazi sorunlar nedeniyle esimle 5 sene ayri kalmak zorunda kaldim yine ayni esim gelince adetliydim yine adet bitti ´9 ay sonra ikinci kizim dunyaya geldi.. Oyuzden bence birde adetten hemen sonra iliskiye girmeyi deneyin rahim adetliyken asagida oluyor bitince yerine cekiliyor yani cekilmeden bi deneyin bence hamile kalma riski cok.. Birde cogu kisinin bildigi gibi iliskiden sonra hemen ayagi kalkmayin mumkunse popo altina bir yastik felan en azindan 10- 15 dakka uzanin ve mumkunse hemen banyo yapmayin ertesi gune birakin yada hic olmazsa 4-5 saat sonraya..

Son bisi daha ben hamile kaldiigmi hep soyle ogrendim.. Afedersiniz idrardan sonra altinizi peceteyle temizlediginiz zaman peceteye bi bakin cook hafif kirmizi benek bebek noktalar oluyor nerdeyse gorunmeyecek sekilde benim her iki gebeligimi o sekil ogrendim..

Silik cizgi genelde yuzde doksan gebeliktir.. Yüce Allah herkesin gonlune gore versin Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah.. Hayirli ve saglikli gebelik diliyorum tum isteyenlere..

mrhb herkese ben hap kullanarak korunuyordum.eylül ayında bıraktım.ekimde adetim geç geldi.şimdi ise bir garibim kasımın 28 inde adet olmam lazım ama belirtisi en erken ne zaman olur.dönemin ortasında olur mu

ya arkadaşlar benim adetime 1 hafta var ama herhangi bir belirti yok yani kasıklarda sancı göğüslerde hassasiyet falan bende onlar yok. acaba hamile olan herkeste bunlar oluyo mu ona göre ümidi keseyim.. sadece son günlerde fazla su içme ihtiyacı hissediyorum. normalde hiç aklıma gelmez pek fazla su içmem ama bikaç gündür ağzım kuruyo sanki beklemek çok sıkıcı. eskiden adetimin gelmesini istemezdim ama şimdi çok istiyoruumm...

mrb arkadaslar bisey sormak istiyorum on gunde karin sisligi ve uc kilo almak arti cok yorgun hissetmek hamilelik belirtisimidir
on gundur birden bire karnim sismeye basladi yemem icmem ayni seyirinde devam ederken halsizlik yuzunden hareketsiz kaldim sanirim ve bu kadar kisa zamanda 3 kilo birden aldim regl gunune daha 5 gun oldugundan testde yapamiyorum sizce hamilemiyim

bu durumda net bişey söylemek çok zor ama benim bi arkadaşım 4 gün kala kan testi yaptırmıştı ve sonucu net bir şekilde öğrendi pozitif çıktı yani... bazı idrar testleride erken sonuç verebiliyormuş.. benimde 1 haftam var bikaç gün daha geçsin test yapmayı düşünüyorum..

Selam kızlarr
benım adetım tam 3 gun gectı we yumurtlama gununden bı hafta sonra felan benım yumurtalıklarımda agrı oldu 3 4 gun duramadım agrıdan we adetımde gectı acaba bebek warmıdırtest yapmaya korkuyorum hadı cıkmazsa oturur aglarımbenım mıdem bulanıyo oguruyorum ama kusamıyorum normaldede genelde sık bulanır mıdem ondan emın olamıyorum ama gecelerı felan acıkmaya baslıyorum canım sureklı bıseyler ıstıyoooo melegım gelsınnnn ıns wardır

arkadaşlar ben de 9 aydır bebek istiyorum fakat olmuyor.Leose arkadaşımın dediği gibi peçeteye silince pembe pembe lekelenmelerim var 10 gündür sürüyor normalde acımayan göğüslerim müthiş acıyor kasığıma ara ara ağrılar giriyor fakat ben umutlanamıyorum çünkü birkaç ay önce yine bu şekilde pembe pembe lekelenmelerim oldu ama hamile değildim çok umutlanmıştım o zaman hamileyim tutunma kanamasıdır diye ama hamile değildim (( keşke bu sefer olsa

Son düzenleme:
Merhaba
Benim ilk belirtim göğüslerimdi.Çok fena şiştiler.Doktorumun döllenme gerçekleşmiş tarihten beri ağrıyorlar.Bir de reglime 4 gün kala kanama oldu ama sadece peçeteye bulaştı devamı yok.Bu da yerleşme kanamasaymış.Bebişim karnımdaymış:)Darısı tüm isteyen anne adaylarının başına:)

kızlar meraba ben daha önce bi yere daha yazmıştım ama site deişmi bulamadım hagi topiğe yazdığımı cevapları da takip edemedim o yüzden. benm sorunum hamilelik mi deil mi tam bilmiorm aslında ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben kasımın 5inde bekliodum adetimi 28 ekim de geldi hiçbir belirti göstermeden.normalde başım ağrır mide bulantısı falan olur.normal her zamanki miktar ve süreyle bitti.bittiği gün perşembeydi ve salı günü aşırı baş ağrısı ve mide bulantısıyla tekrar geldi.önce lekelenme sonra baya baya kan geldi.2 gün sürdü sonra lekelenme şeklinde 2 gun daha sürdü.cumartesi kesildi tamamen.bugün cuma ve yine geldi lekelenme şeklinde.hayatımda ilk defa başıma gelio.bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? düzenli bi cinsel hayatım var 2-3 gunde bir birlikte oluyorz eşimle o yüzden gebeliği de kestiremiorm.bana bu konuda yardımcı olur musunuz fikriniz varsa pazartesi doktora gidicem yarında kendim test yapiim diorm çıkmaz die yapmadım ama dayanamıcam artık. pazartesiye kadar bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

slm kızlar regl oldum ya ama bu aydan çok umtluydum. kasık ağrılarım çok değişikti. sürekli idrara çıkıyordum. göğüslerim hassaslaşmıştı. rüyada da hamile olduğumu görenler vardı. belirtilerim psikolojik miydi yoksa napalım umutlar aralık ayına hadi bakalım çalışmalara devam...

ya kızlar kafayı bozdum ben... dün sabah test yaptım negatif çıktı. ama bugün sabah çok az kahverengi leke geldi. sonra bir-iki saat sonrada kırmızı leke ama oda çok az mercimek kadar... adetim 22 kasım olması lazım... şimdi ben acaba adetmi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mı anlamadım.. adet olurken hiç böyle olmazdı bilemiyorum ya inşallah hamileyimdir...

cerenceyda arkadaşım bu sendeki yerleşme kanaması kaç gün sürdü benim yaklaşık 10 gündür bu şekilde lekelenmelerim var sadece peçeteye silince geliyor daha öncede olmuştu bu şekilde ama hamile değilmişim bu sefer yine oluyor aynı zamanda göğüslerim çok acıyor sağ kasığım yine 5-6 gündür ağrıyor umutlanmayacağım diyorum yine de umutlanıyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar..
Bizim de bu ay ilk denememizdi.
Birkaç gün önce kasık ağrım oldu,umutlandım ama sonra geçti..
Sanırım olmayacak,hiç belirti falan yok..
Reglime 10 gün var,bakalım,hayırlısı..

selam....
bekleyenlerdenim....hem de çooooook uzun bir zamandır 3,5 yıldır.....
düşükler,dış gebelikler,ameliyatlar....sonunda bu ay umutlu bekleyişimize başladık....

ne kadar yoğun belirtiler yaşayanlar var aramızda...okurken şaşırıyorum, vücudunu bu kadar inceleyebilenlere de imreniyorum....göğüste şişlik,damarlarda mavilik,belirginlik,göğüs ucunda koyuluk,hassaslık,karın altında çizgi.....neler neler....

sağolsunlar arkadaşların sayesinde özel bölgelerimizi de inceleyebiliyoruz belirti aramak adına.....

bu ayki bekleyişim pek de umutlu değil....daha önce de gebelik belirtisi yaşamış biri olarak söylüyorum....

son gebeliğimde adetime 4-5 gün kala kasığımda bıcak batması şeklinde sancı vardı...ve içimden bir ses gebe olduğumu söylüyordu....

bu ay hiçbir belirti yok....akıntı var...ama sanırım bu da belirti olabilecek bir durum değil....

gelişmelerden haberdar etmeyi diliyorum....

Rabbim isteyen herkese gönüllerindeki bebeği vermesi dileğiyle.....

allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah... hepimizin inşallah....

arkadaşlar acil yardımınızı bekliyorum aranıza yenı katıldım rabbim hepinizin gönlüne göre versin benim sık sık kasık ağrılarım oluyo ama hasta olmama 1 hafta var ve göğüslerim şiş ve göbeğimin altıda şiş hamilemiyim acaba hasta olucam desem tatlıya aş ererdim hep ama o yok ve şimdide sık sık kasığım ağrıyo ne yapayım

aynı durum ben de yeni üyeyim ve adetime 8 gün var.fakat kasık ağrısı değilde yumurtalık kısmında sağ tarafta 4 gün önce 2 gün boyunca aşırı ve 1 kaç dakika süren ani ağrılar oldu.acaba ben de hamilemiyim:)buarada adet dönemi belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok yakın ayırt etmemiz zor olacak anlaşılan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…