selam....
bekleyenlerdenim....hem de çooooook uzun bir zamandır 3,5 yıldır.....
düşükler,dış gebelikler,ameliyatlar....sonunda bu ay umutlu bekleyişimize başladık....
ne kadar yoğun belirtiler yaşayanlar var aramızda...okurken şaşırıyorum, vücudunu bu kadar inceleyebilenlere de imreniyorum....göğüste şişlik,damarlarda mavilik,belirginlik,göğüs ucunda koyuluk,hassaslık,karın altında çizgi.....neler neler....
sağolsunlar arkadaşların sayesinde özel bölgelerimizi de inceleyebiliyoruz belirti aramak adına.....
bu ayki bekleyişim pek de umutlu değil....daha önce de gebelik belirtisi yaşamış biri olarak söylüyorum....
son gebeliğimde adetime 4-5 gün kala kasığımda bıcak batması şeklinde sancı vardı...ve içimden bir ses gebe olduğumu söylüyordu....
bu ay hiçbir belirti yok....akıntı var...ama sanırım bu da belirti olabilecek bir durum değil....
gelişmelerden haberdar etmeyi diliyorum....
Rabbim isteyen herkese gönüllerindeki bebeği vermesi dileğiyle.....
arkadaşlar acil yardımınızı bekliyorum aranıza yenı katıldım rabbim hepinizin gönlüne göre versin benim sık sık kasık ağrılarım oluyo ama hasta olmama 1 hafta var ve göğüslerim şiş ve göbeğimin altıda şiş hamilemiyim acaba hasta olucam desem tatlıya aş ererdim hep ama o yok ve şimdide sık sık kasığım ağrıyo ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?