:44: Arkadaşlar, regl olmadım hala ama sanki regl olacakmışım gibi vücudum, kasık ağrısı huzursuzluk vs. Ama şimdi baktım hafif bir renkli akıntıda var normalde dün regl olmam gerekiyordu, bu akıntıdan sonra biaz da rahatladım, ağrılar dindi sanki, sanrım regl olacağım offffmide bulantıları, halsizlikler hep yanlış alarm mıydı yaa.. belki de yerleşirken olan kanama olabilir mi yardım lütfen..
kızlarrrrr yardımm!!! bugün test yaptım çift çızgi çıktı ama pozitif olan taraf biraz silik çıktı ,göğüs uçlarımda gün geçtikçe koyulaşıyor.. yani silik çift çizgi gebelik mi ????
:44: Arkadaşlar, regl olmadım hala ama sanki regl olacakmışım gibi vücudum, kasık ağrısı huzursuzluk vs. Ama şimdi baktım hafif bir renkli akıntıda var normalde dün regl olmam gerekiyordu, bu akıntıdan sonra biaz da rahatladım, ağrılar dindi sanki, sanrım regl olacağım offffmide bulantıları, halsizlikler hep yanlış alarm mıydı yaa.. belki de yerleşirken olan kanama olabilir mi yardım lütfen..
bugün yeniden test aldım. Bu arada bugün adet olmam gereken gündü fakat şu saat oldu hala birşey yok.. test yanımda ben ona bakıyorum o bana, bir kaç saat daha geçsin diye bekliyorum yapacağım, aman bilmiyorum işte yazayım dedim.İnşallah hayırlısı olur.
kızlarrrrr yardımm!!! bugün test yaptım çift çızgi çıktı ama pozitif olan taraf biraz silik çıktı ,göğüs uçlarımda gün geçtikçe koyulaşıyor.. yani silik çift çizgi gebelik mi ????
yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla adet tarihinden 3-5 gün öncesi gibi oluyormuş. Yumurta döllendikten bir hafta kadar sonra.adet tarihinde değil ama inşallah öyle olur.
Arkadaşlar bende biraz önce testi yaptım, ikinci çizgi diğerine göre biraz daha az koyu.. ama oldukça belirgin.. sanırım hamileyim :)) Pazartesi günü kan testi yaptıracağım[/QU)
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ve hamilelik bekleyen herkese de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?