• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adet günün gelmiş nasıl bekliyorsun hemen test yap canım :) ağrılar da oluyormuş, normalmiş yani. inşallah hamilesindir. yarın sabah adet olmazsan ilk idrar ile test yap umarım mutlu haberin gelir.

Canım bana doktorum dediki bir hafta on gün geçtikten sonra test yap öncesinde cıkmayabilir şimdi napayım yarın yaparsam cıkarmı? Boşunada umutlanmak istemiyorum yaa...:28:

slm kızlar benim bu ay başıma şöyle bişi geldi ve hala anlamadım sebebini 15 ekimde adet oldum sonra 22 ekimden itibaren 2 günde bir birlikte olduk eşimle 28 ekimde siyah kahve rengi gibi ama az az günlük pedi kirletecek kadar bi kanamam oldu sanki akıntı gibi normalde 9 kasımda adet olmam gerekiyordu bugün 8. gün ve hala kanama yanı kahve rengi siyah arası az az bi akıntı devam ediyo bir bilen varmı bana yardımcı olabilirmisinizzzzzz

Gebeliği en erken ne zaman öğrenebiliyoruz? Adet günümüz gelmeden öğrenmenin bir yolu yok mu? Tıp o kadar ilerledi. Buna da bulsalar ya bir çare!!! Beklemek çok zor. :( Bu ay oldu mu, tutturduk mu, yok tutmadı mı demekten yoruluyoruz ve ancak taaaa haftalar sonra öğrenebiliyoruz. Acaba en erken gebe olduğunu öğrenen ne zaman ve nasıl öğrenmiştir? :44:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar, adetime tam 3 gün kaldı.. dün erken gebelik testi yaptım testte ilk başta sadece tek bir çizgi vardı bende o şekilde bırakmıştım fakat daha sonra baktığımda ikinci silik çizgiyi gördüm. ama testi yapmamın üzerinden yaklaşık 25 dakika falan geçmişti sanırım. Ve son günlerde tokluk kavramım kalmadı sanki.. hatta şu an neredeyse yürüyemeyecek kadar yedim :( İnanılmaz gerginim fakat işle alakalı sorunlarımda var ondan mı bilmiyorum.. Saçma sapan şeylere gözüm doluyor falan.. Bana neler oluyooorr :((

Arkadaşlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Çünkü hiç belirtisi olmadı. Bir hafta öncesinden başlayan klasik kasık ağrılarım oldu. Bariz aynıydı. Sivilcelerim adet günüme yakın yüzümdeki en güzide yerlerini aldılar =))) Ne ağzımda bahsettikleri metalik tat, ne de meme hassasiyeti vardı. Süpriz de olabiliyor haberiniz olsun... Allah bebiş isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın!

slm kızlar benim bu ay başıma şöyle bişi geldi ve hala anlamadım sebebini 15 ekimde adet oldum sonra 22 ekimden itibaren 2 günde bir birlikte olduk eşimle 28 ekimde siyah kahve rengi gibi ama az az günlük pedi kirletecek kadar bi kanamam oldu sanki akıntı gibi normalde 9 kasımda adet olmam gerekiyordu bugün 8. gün ve hala kanama yanı kahve rengi siyah arası az az bi akıntı devam ediyo bir bilen varmı bana yardımcı olabilirmisinizzzzzz

Yerleşme kanaması olabilir canım dikkat et, çok yorulma folik asite başla ve det günün geçince doktora git. benimde senin gibi oldu yerleşme kanaması ama benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı cnm

Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var. Ben ağustos ayında yani 31 ağustosta adet olmuştum sonra da adetim gecikti doktora gittim testte gebelik çıkmayınca adet söktürücü verdi sonra 20 ekimde adet oldum sonra adet olunca gel demişti bende iki gün önce fırsat buldum ve doktora gittim ultrason muayenesi ve bi takım testler yapıldı bişi çıkmadı doktora gitmeden önceki gece tuvaletten çıktım baktım ki akıntım da damar gibi çok az kan var ama hiç önemsemedim sabah baktım bişi yoktu sonra doktora gittim tahlillerimi almaya doktordan geldiğim zaman bir baktım kanamam var ve o günden beri az az kanamam var şaşkınım adet oldum desem çok gelmiyoki ve adetim geçeli 14 gün falan oluyor bu nedir. sahi birde kanamam olmadna önce sivilceler çıktı ve adet sancısı gibi bir ağrım oldu tabi ben yeni adet olduğum için önemsemedim...(çok uzun yazdım kusura bakmayın.)

Yarın regl olmam gerek, ama acayıp bulantım var, sürekli uykum geliyor ve bazen kasığıma ani hareketlerde kramp giriyor, acaba hamile olabilir miyim? Ne dersiniz arkadaşlar?:44:

Yerleşme kanaması olabilir canım dikkat et, çok yorulma folik asite başla ve det günün geçince doktora git. benimde senin gibi oldu yerleşme kanaması ama benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı cnm

ya yerleşme kanaması bu kadar erken olurmu 14. günde ve beni şimdi kesildi ama azar azar 8 gün sürdü bu kanama folik asidi zaten 7 aydır kullanıyorum bende şaşırdım hamilelik belirtileride yok yani göğüslerde şişme acı mide bulantısı yanması uyku hali gibi arada kendimi yokluyorum varmı bu belirtiler diye sanki var gibi geliyor ama çok istediğim için bir bebek sahibi olmayı piskolojikmiş gibi geliyo off beklemeye devam anlamadım gitti:18::18::18::18:

Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var. Ben ağustos ayında yani 31 ağustosta adet olmuştum sonra da adetim gecikti doktora gittim testte gebelik çıkmayınca adet söktürücü verdi sonra 20 ekimde adet oldum sonra adet olunca gel demişti bende iki gün önce fırsat buldum ve doktora gittim ultrason muayenesi ve bi takım testler yapıldı bişi çıkmadı doktora gitmeden önceki gece tuvaletten çıktım baktım ki akıntım da damar gibi çok az kan var ama hiç önemsemedim sabah baktım bişi yoktu sonra doktora gittim tahlillerimi almaya doktordan geldiğim zaman bir baktım kanamam var ve o günden beri az az kanamam var şaşkınım adet oldum desem çok gelmiyoki ve adetim geçeli 14 gün falan oluyor bu nedir. sahi birde kanamam olmadna önce sivilceler çıktı ve adet sancısı gibi bir ağrım oldu tabi ben yeni adet olduğum için önemsemedim...(çok uzun yazdım kusura bakmayın.)
Adet söktürücü kulalndığın zaman bu tür ara kanamalar yaşayabiliyorsun çünkü bende de olmuştu

Yarın regl olmam gerek, ama acayıp bulantım var, sürekli uykum geliyor ve bazen kasığıma ani hareketlerde kramp giriyor, acaba hamile olabilir miyim? Ne dersiniz arkadaşlar?:44:

inşallah hamilesindir, söylediklerin hamilelik belirtisi ama.Haberlerini bekliyoruz.Hiç test yaptın mı?

yumurtlama gününde(28 günde bir adet görüyorsan 14. gün civarı yumurtlama günün) de kahverengi leke gelebiliyormuş, yine gögüs ağrısı ve kasık ağrısı olurmuş.Ama bu kadar uzun sürer mi bilmiyorum.

Adet söktürücü kulalndığın zaman bu tür ara kanamalar yaşayabiliyorsun çünkü bende de olmuştu

Peki kanamanız azmı olmuştu normal adetinizden. Ben diş doktoruna gitmeliyim çok acil günlerdir feci ağrı çekiyorum ama olurya umut dünyası ya hamillik varsa diğe aklım gidip geliyo beklemekteyim doğum doktoruna da gitmek istemiyorum artık çünki iki gün önce gittim neyse artık nolduysa oldu napalım çok düşünmememkte fayda var kaderde ne varsa onu yaşarsın değip dişçiye gideyim bari

Arkadaşlar merhaba,
Benim adet tarihime 8-10 gün var. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Son iki gündür göğüslerim acayip derecede şişti ve ağrı var. Özellikle sol göğsümü ellediğimde çok fazla acı hissediyorum.
Benim durumumda olan var mı? Bu yaşadıklarım normal birşey mi? Endişelenmeye başladım.

Arkadaşlar bugün regl oldum, çok üzüldüm ,ilk denemeydi ama çok ümitlenmiştim,bir daha ki aya inşallah....bu arada çin takvimindeki cinsiyet olayı ne kadar doğru acaba bilen var mı??

Back