- 29 Ekim 2015
- 94
- 62
- 32
Bilmiyorum telefon da öğren dim doktora gitcem birazdan çok teşekkürlerAyy canım çoook çooook cook sevindim:))) kaçmış deger:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum telefon da öğren dim doktora gitcem birazdan çok teşekkürlerAyy canım çoook çooook cook sevindim:))) kaçmış deger:)
cevap verdiğin için sağol canım.ilaç kullanmadım hiç ama belki üşütmeden falan kahverengi leke olmuş olabilir dimi.peki eğer üstüne görmeyse bile idrar testinde ne zaman doğru sonuç verir ki ??? bi hafta sonra falan mı ???Cnm belki ilac ya da hava degisiminden kaynaklidir...ama sen adet oncesi test yapmissin demek suphelendigin seyler olmus..bence git bir kan testi ver ya da tekrar idrar testi yap..hesey olabilir
Cnm kac aylik hamilesin kilo aldin mi..ben hamile lik boyunca hic karnimi icime cekmeye calismadim acikcasi..neden boyle biseyi sorun ettin ki..Taze Hamişler :) size bir sorum olacak :) Biraz garip bir soru olabilir ama herkesten aynı şeyi duyuyorum :)
Karnınızı içinize çekebiliyormusunuz?? :)) çekemiyorum diyorsanız ne zaman çekememeye başladınız?
Ya ben bunu cidden çok merak ediyorum kızlar ya :)) hep karnımı içime çekmeyi deniyorum.. Ve her seferinde çekiyoruumm ((
Çok teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımiza alalımyihhuuu :) cok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucagına al zaten belliydi hamile oldugun tescillenmiş oldu cok sevindim tekrar tebrik ediyorum öpüyorum
Çok TSK ederim canim rahatladim biraz bunlara duyunca ya benimde mide bulantilarim başladı gece bayagi kötü oluyorumKorkma hiç, ben de 8+5 hamileyim ve arada oluyordu batna ve kasık ağrıları. Hatta ben ilk kontrolümde doktoruma sordum normal dedi. Bol su iç, ani hareketler yapma diye tavsiye verdi. Eğer daha da şiddetlenirse parol kullanabilirsin ama mümkün mertebe içmemeye çalış dedi. Şimdi çok şükür neredeyse yok denecek kadar azaldı kasık ağrılarım. Şu anda da mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum :)
Rica ederim Cnm üstüne gorme olayını tam bilmiyorum ama bir tanidigim hamilelik boyunca adet gordu hormonlardan degisebiliyor...sen de gogus kasik agrisi var mi..mide bulantisi yorgunluk..bence havalardan da olabilir belki stres ten..simdi hamileysen cikar benec test idrarda bir dene isterseb..inss hayirli sonuclar alirsincevap verdiğin için sağol canım.ilaç kullanmadım hiç ama belki üşütmeden falan kahverengi leke olmuş olabilir dimi.peki eğer üstüne görmeyse bile idrar testinde ne zaman doğru sonuç verir ki ??? bi hafta sonra falan mı ???
Cnm sabah yataktan kalkmadan once bir iki adet tuzlu cubuk ye ..yatak basinda olsunÇok TSK ederim canim rahatladim biraz bunlara duyunca ya benimde mide bulantilarim başladı gece bayagi kötü oluyorum
Yok canım hamile değilim inşallah olmaya çalışıyorum..Cnm kac aylik hamilesin kilo aldin mi..ben hamile lik boyunca hic karnimi icime cekmeye calismadim acikcasi..neden boyle biseyi sorun ettin ki..
Yuppppiiiiiiiii tebrik ederim canim inşallah bebisini saglikli bi şekilde kucagina alirsin çok sevindimKızlar telefonla öğren dim sonuclarim pozitif hamileyim. ... Rabbim herkese nasip etsin
Ayyy iyi geliyorsa mutlaka alayim hemenCnm sabah yataktan kalkmadan once bir iki adet tuzlu cubuk ye ..yatak basinda olsun
Cnm ilerde hamilelikte kilo aldiktan sonra icine cekememe olur..ama simdi daha erken ya..takma kafana..burda ilk hamile kalan arkadaslar var hic oyle sey duymadim stres yapma cnm..ins kalirsin hamile..Yok canım hamile değilim inşallah olmaya çalışıyorum..
Çevremdeki herkes, karnımı içime çekemedim, diyor.. Bende merak ettim.. Her ay karnımı içime çekmeye çalışıyorum.. Kendimce test yapıyorum işte bi umut.. Ondan merak ediyorum..
Cnm genelde sabah ac karnina bulanti oluo ama inan cubuk cok ise yariodu.ins sana da yarar..Ayyy iyi geliyorsa mutlaka alayim hemen
Inşallah canım çok teşekkür ederim amin.. hepimiz inşallahYuppppiiiiiiiii tebrik ederim canim inşallah bebisini saglikli bi şekilde kucagina alirsin çok sevindim
Tebrikler canim. Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Darisi başımızaKızlar telefonla öğren dim sonuclarim pozitif hamileyim. ... Rabbim herkese nasip etsin
Ay ne bileyim işte aklımca test yapıyorum işte bi umut.. O yüzden merak etmiştim..Cnm ilerde hamilelikte kilo aldiktan sonra icine cekememe olur..ama simdi daha erken ya..takma kafana..burda ilk hamile kalan arkadaslar var hic oyle sey duymadim stres yapma cnm..ins kalirsin hamile..
Ben yerleşme kanaması yaşamadım canım herkeste olacak diye bişey yokk Rabbim bize bağışlasın onları :)Gördüğüm kadaryla 16 haftalık hamilesin Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin :) bu yerleşme kanaması mutlaka olmak zorundami olursa ne zaman olur olmazsa bi sorun mu vardr
o bulantılara yapacak malesef hiç bir şey yok, sabredeceksin.. Eğer yemek yiyebiliyorsan az ve sık ye. Akşamları daha da az ye :) Hamilelikte hormonlardan dolayı sindirim yavaşlar, o da bulantıya sebep olur. Ben yemek yiyebiliyorum ama yemekten sonra çok kötü oluyorum. Az yemekte buldum çareyi. Bir de bana çubuk kraker, yoğurt çorbası ve salatalık çok iyi geldi. Başka şeyler de yemeye çalışıyorum ama şimdilik en çok yiyebildiklerim ve yemek istediklerim bunlar. Sana da tavsiye ederim. Doktorum benim iyi atlattığımı söyledi, arada çok öğürmeme rağmen hiç istifra etmedim. 10. haftadan sonra azalacak dedi. Ben de 10. haftayı bekliyorum.. O zaman doya doya yemek yiyeceğim :)Çok TSK ederim canim rahatladim biraz bunlara duyunca ya benimde mide bulantilarim başladı gece bayagi kötü oluyorum
inşallah canım.belki de ben kendi kendime gelin güvey oluyorum.psikolojik sanırım tekrar teşekkürler.Rica ederim Cnm üstüne gorme olayını tam bilmiyorum ama bir tanidigim hamilelik boyunca adet gordu hormonlardan degisebiliyor...sen de gogus kasik agrisi var mi..mide bulantisi yorgunluk..bence havalardan da olabilir belki stres ten..simdi hamileysen cikar benec test idrarda bir dene isterseb..inss hayirli sonuclar alirsin