Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım teşekkür ederim daha iyiyim mutluyum deger de normalmiş arastırdım gece cok yorgundum hemen uyudum ondan yazamadım teşekkür ederim destekleriniz için

amin canım cümlemize inşallah :)

yok canım hamilesin tebrik ederim hamilesin bence benim de 2 gün önce böyleydi dün kanda baktırdım 93 cıktı hcg :) senin de öyle bir şeydir testin bana cok yakın :)

alırsın bence de tebrik ederim hayırlı olsun canım haber ver bize bence sen de hamilesin ne güzel herkes hamilee :)

Sağol canım ya ins öyledir bende biran önce kanda görmek için sabirsizlaniyorum:)

evet canım ben zaten folidoce tablet kullanıyorum sordu tamam onu kullan dedi diğer testlerim normal cıkmış şimdilik bir şey yok tekrar tahlil yaptırcam zaten 2 gün sonra gel demişti ama izin alıp gitmem zor olcak o yüzden sabah aile hekimine vereym diyorum sonuca bakarım deger artışı normalse arar söylerm 10 gün sonra gitcem doktora keseyi de görürüm inşallah . folik asit cok önemli bebegin beyin sinir gelişimi için mutlaka kullan
Aynen çok önemli onun için sana sordum vermemiş olsaydi bile alip sen eczaneden iç diyecektim patronuna şöyle ne olacak sanki git doktora ihmal etme bende cuma günü gideceğim bebeğe bakacaklar hem de ben 3 tüp kan vermedim sadece gebelik için kan verdim diğer kanlarida alacaklar inşallah bir sorun cikmaz bebislerimiz sagliklidir

Hamis anneler sizin kasiginiz da agri varmi benim kasigim agriyor sol taraf batiyor korkuyorum nedendir sizce ?

Taze Hamişler :) size bir sorum olacak :) Biraz garip bir soru olabilir ama herkesten aynı şeyi duyuyorum :)
Karnınızı içinize çekebiliyormusunuz?? :)) çekemiyorum diyorsanız ne zaman çekememeye başladınız?
Ya ben bunu cidden çok merak ediyorum kızlar ya :)) hep karnımı içime çekmeyi deniyorum.. Ve her seferinde çekiyoruumm :KK43:((

Aynen çok önemli onun için sana sordum vermemiş olsaydi bile alip sen eczaneden iç diyecektim patronuna şöyle ne olacak sanki git doktora ihmal etme bende cuma günü gideceğim bebeğe bakacaklar hem de ben 3 tüp kan vermedim sadece gebelik için kan verdim diğer kanlarida alacaklar inşallah bir sorun cikmaz bebislerimiz sagliklidir[/QUO

canım söylerm de sorar neyin var vs ben de hamileyim demek istemiyorum duyulmasını istemiyorum yani erkenden o yüzden zaten su an özele de gitsem kese yok sadece kandan bakıyorlar dün gittim yarın da saglık ocagıda vercem sabah arıcam bi saat gec gelcem dicem 10 gün sonra da söylerim müdüre giderm kesemi görmeye diye düşünüyorum. bayan olsa sorun değil de erkek olunca ne bileym söyleyemiyor insan

Hamis anneler sizin kasiginiz da agri varmi benim kasigim agriyor sol taraf batiyor korkuyorum nedendir sizce ?
Korkma hiç, ben de 8+5 hamileyim ve arada oluyordu batna ve kasık ağrıları. Hatta ben ilk kontrolümde doktoruma sordum normal dedi. Bol su iç, ani hareketler yapma diye tavsiye verdi. Eğer daha da şiddetlenirse parol kullanabilirsin ama mümkün mertebe içmemeye çalış dedi. Şimdi çok şükür neredeyse yok denecek kadar azaldı kasık ağrılarım. Şu anda da mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum :)

merhaba kızlar.biz çocuk düşünemiyoruz maalesef daha ama geri çekilmeyle korunuyoruz.ufakta olsa risk var yani.benim normalde adetim ilk gün yoğun gelir ikinci gün azalır.üçüncü gün akşama da biter dörde kalmaz yani.bu defa ilk gün önce kahverengi şekilde leke geldi,sonra da çok az kanama oldu gün boyu.ikinci gün de normal geldi.üçüncü gün gelmiyor şimdi.acaba hamile olabilir miyim??? ya da başka ne sebebi olabilir ??? nolur beni aydınlatın :KK43: bu arada adetim gelmeden iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.yani negatif çıkıp üstüne görüp hamile olan var mı aranızda ????

merhaba kızlar.biz çocuk düşünemiyoruz maalesef daha ama geri çekilmeyle korunuyoruz.ufakta olsa risk var yani.benim normalde adetim ilk gün yoğun gelir ikinci gün azalır.üçüncü gün akşama da biter dörde kalmaz yani.bu defa ilk gün önce kahverengi şekilde leke geldi,sonra da çok az kanama oldu gün boyu.ikinci gün de normal geldi.üçüncü gün gelmiyor şimdi.acaba hamile olabilir miyim??? ya da başka ne sebebi olabilir ??? nolur beni aydınlatın :KK43: bu arada adetim gelmeden iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.yani negatif çıkıp üstüne görüp hamile olan var mı aranızda ????
Cnm belki ilac ya da hava degisiminden kaynaklidir...ama sen adet oncesi test yapmissin demek suphelendigin seyler olmus..bence git bir kan testi ver ya da tekrar idrar testi yap..hesey olabilir

X