- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 34
Neden söylemiyorsun ki idrar testinde cikti isteİnş canım ins bi an once günüm gecsede test yaptirsam ve eşime söylesem yerimde duramiyorum anlayacak valla:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden söylemiyorsun ki idrar testinde cikti isteİnş canım ins bi an once günüm gecsede test yaptirsam ve eşime söylesem yerimde duramiyorum anlayacak valla:)))
Evet canim var çizgi tebrik ederimBen mi yanlış. Görüyorum silik te olsa bi çizgi var gibi
Özel hastane canım sonucu alim söyleyeceğim inşallah iyidirGünaydın csnim merakla bekliyorum sonucunu :) kanı nereye verdin
Inşallah canım 4 tane test yaptim hepsi böyle bi tanesi bundan az koyu Rabbim inşallah nasip etmişti r...Evet canim var çizgi tebrik ederim
İnşallah canim kan sonucunu da al için rahatlar artik değerlerin iyi cikar inşallahInşallah canım 4 tane test yaptim hepsi böyle bi tanesi bundan az koyu Rabbim inşallah nasip etmişti r...
Inşallah canımİnşallah canim kan sonucunu da al için rahatlar artik değerlerin iyi cikar inşallah
Gözün aydin canim hamilesin daha cok yeni ondan 93 cikmis daha regline 2 gün var normal yani diş gebeliğe gelince doktorlar tekerleme gibi onu herkese söylüyor bana da söyledi canim sıkıldi arkadsimi aradim onada doktoru aynisini demiş doktorlar bunu herkese söylüyor birde benim 3 gün geçti 1096,85 cikti buna bile diş gebelik olabilir felan dedi yani düşün artik ona takilma kendini strese sokma rahatlama biraz bebiside rahatlar hadi bakalim
Bir hamile haberi daha müthişş :) canım çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah :)
Kızlar Günaydın bat a 2 gun kaldı bu sabah testi yeniledim sanki biraz daha belirgin ya ben mi uyduruyorum:)Eki Görüntüle 1692455
Günaydın kızlar şimdi kan testi verdim sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum... inşallah hayırlı sonuç lar alırım
Gunaydin Amin canim bizi sorayim sana ben 5 haftalik hamileyim kasiklarim agriyor ama sol kasigimda batma var sendede olmusmuydu boyle ?gunaydın kızlar inşallah bugun güzel haberler alırız rabbim hepimizi evlat hasretiyle bırakmasın
Elbette iyi değerin sen kasma kendini üzme bebiside strese sokma annesicanım teşekkür ederim daha iyiyim mutluyum deger de normalmiş arastırdım gece cok yorgundum hemen uyudum ondan yazamadım teşekkür ederim destekleriniz için
amin canım cümlemize inşallah :)
yok canım hamilesin tebrik ederim hamilesin bence benim de 2 gün önce böyleydi dün kanda baktırdım 93 cıktı hcg :) senin de öyle bir şeydir testin bana cok yakın :)
alırsın bence de tebrik ederim hayırlı olsun canım haber ver bize bence sen de hamilesin ne güzel herkes hamilee :)
Inşallah canım sanada hayırlı olsun....canım teşekkür ederim daha iyiyim mutluyum deger de normalmiş arastırdım gece cok yorgundum hemen uyudum ondan yazamadım teşekkür ederim destekleriniz için
yok canım hamilesin tebrik ederim hamilesin bence benim de 2 gün önce böyleydi dün kanda baktırdım 93 cıktı hcg :) senin de öyle bir şeydir testin bana cok yakın :)
alırsın bence de tebrik ederim hayırlı olsun canım haber ver bize bence sen de hamilesin ne güzel herkes hamilee :)
Canim doktor sana folbiol hap verdimi ?canım teşekkür ederim daha iyiyim mutluyum deger de normalmiş arastırdım gece cok yorgundum hemen uyudum ondan yazamadım teşekkür ederim destekleriniz için
Canim doktor sana folbiol hap verdimi ?
Kızlarr bana dua edin hastanedeyim şimdi kontrolüm var inşallah bebişimde bir sorun yoktur
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar şimdi kan testi verdim sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum... inşallah hayırlı sonuç lar alırım
sondaki 16 ekim yazmıssın ama kasım sanırım 25 ekimde adet olduguna göre 25 kasımda olman gerekir yani daha 8 gün var dün yaptırmıssın 1,62 düşük bir deger ama imkansız da diyemeyiz belki yükselir doktor bakmadan mı verdi ki antibiyotiği sana nasıl emin olmuş olmayacagına bence sen yarın bi test daha yaptır yükselirse hamilesindir değilse de ilaçlarını kullanmaya devam edersn
antibiyotiği dahiliye doktoru vermişti.geçen ay geciktirici kullandığım için adet tarihinde emin olamıorum ztn sıkıntı orda.tşk ederim
Neden söylemiyorsun ki idrar testinde cikti iste
İnşallah canim rabbim seni ve bebeğini korusun inşallahKızlarr bana dua edin hastanedeyim şimdi kontrolüm var inşallah bebişimde bir sorun yoktur