Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amim cnm inss..ama o pembe akinti genelde yerlesme kanamasi diye geciyor..hamilesin inss..yakinlarda saglik ocağı varsa bir kan testi yaptir istersen..cikar belki..bende evde hamile gibi geziyorum valla..ins ta gercektir
İnş canım Rabbim gönlüne göre versin ins . Ya idrar da görmeden kan testi yapmak istemiyorum. Yarın bi idrar testi yaparım herhalde

Arkadaşlar günaydın,
Girmeyeli uzun uzun sayfalar yazılmış, inşallah hepsinde güzel hayırlı haberler yazılmıştır.
Ben perşembe akşamı iş çıkışı kan tahlili yaptırdım, adetimi 1 ya da 2 gün geçmişti. Sonuç negatif çıktı. Ama hala gelen giden yok. Biliyorum ki 21. ya da 22. gün ovulasyon gerçekleşti. Birkaç yerde aradım ilişkiden sonra 15. gün kanda negatifti 20. gün yükselmeye başladı diyen arkadaşlarımız bile var. Bende merakla bekliyorum sonuç ne olacak diye. Bir gün adet olacakmışım gibi hissediyorum aha geldi diyorum birşey yok, ertesi gün hiçbir şey hissetmiyorum. Karmakarışığım yani

Cnm idrar tahlili verdin mi peki...genelde kanda cikmasi gerekir sanki ya bende bilemedim şimdi..doktora sorsaydin neden gecikti diye..

Canım takvim için forumda en üstte adının olduğu yer var. Sedasf olması lazım. Oraya tıklayıp çıkan menüden kişisel bilgilerininiz var en üstte orada hamilelik takvimi için Bebeğinizin doğacağı tarih var. Onu yazıp kaydet. takvim çıkacaktır.
Canim bu imzayi nazil yaptin dünden bu yana ugrasiyorum olmuyor görünmüyor bende (

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-16-08-49-49.png
    184,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2015-11-16-08-50-04.png
    145,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2015-11-16-08-50-14.png
    135,8 KB · Görüntüleme: 27
İnş canım Rabbim gönlüne göre versin ins . Ya idrar da görmeden kan testi yapmak istemiyorum. Yarın bi idrar testi yaparım herhalde
Bende oyle ya kan vermek beni tutuyor malesef..zaten hamile kaldiktan sonra nerdeyse 9 ay kan vermekler igneyle geciyor..bekliyorum o yüzden

Mrb. Ben 5 aylık evliyim çocuğum olmasını çok istiyorum. Bu ay çok denedim 15 inde adet olmam gerek ama hala olmadım ve bu ay hiç olmadığı kadar bi bel ağrısı var ve iştahı m çok açık inşallah olmam... sabırsızlıkla bekliyorum. ...

günaydın iyi haftalar kızlar ben de işe geldim ay su pazartesiler nasıl hızlı baslıyor öyle daha sabahtan yoruldum cok yoruluyorum ben ya nefesim kesiliyor beklenmeyen adete 2 gün var testler silik cizgili napsam bilemedm öğle arası bi doktora gideyim diyorum sizce acele mi ediyorum ama duramıyorum yaa :))

Cnm doktora gittiginde doktor genelde keseyi goremez ve bebek kalp atisini duymayacagi icin 2 hafta sonra falan gormek ister seni tekrar..istersen git ama..ben gittigimde öyle olmustu hamilesin ama disgebelik mi kese var kalp atisi varmi belli olmaz daha demisti

Canım çok sevindim gözün aydın.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. nasıl oldu yerleşme kanaması. Sen de regl mi sandın benim gibi ?

Çizgiler silikse kesin hamilesin canım ama daha küçük demekki bebeğin şimdi gitsen bile düşük çıkar diye dusunuyorum o zaman da daha çok kafan karisabikir brnce 2 3 daha bekle öyle git ayrıca tebrik ederim canım hayırlı ugurlu olsun çok sevindim

Gunaydin canım bence ilk önce git bi kan testi yaptır hamile olduğundan emin ol sonrada doktora görün.bi hafta sonrada git doktora görün sende ona göre dikkat edersin bence.:)

bilmiyorum ki ya gitmeyim mi o zaman böyle de cok arada kaldım :) asel sen hamile misin su an yani ? bir kızın oldugunu okudum benim de 4 yasında bir kızım var inşallah bir kızım daha olur :)

inşallah canım inşallah cok teşekkür ederim :) en iyisi ben bi idrar testi alayım bakayım koyulaşmış mı eger koyulaştıysa hamileym demektir böylece rahatlarım dr işini biraz erteleyeym

Gunaydin canım bence ilk önce git bi kan testi yaptır hamile olduğundan emin ol sonrada doktora görün.bi hafta sonrada git doktora görün sende ona göre dikkat edersin bence.:)

kan testi yaptırmak için gideyim diyordum zaten neysse bakalım bekliyim en azından günüm gecsin belki adet olurum diye korkuyorum cünkü adet olacakmış gibi agrılar giriyor ara ara

Canım işte kendine dikkat et fazla ayakta kalma.uzan yat dinlen beslenmene dikkat et.bunlarda önemli. :)

Doktora gittim bugun adetim 6 gun gecikmisti ultrosonla bakti rahim suvari cok kalinlasmis dedi kan tahlili istesi .bu kalinlasma hamileliklerde cikar genelde dedi ve yumurtaliklaein tertemiz dedi degerine bakalim bi dedi sonuc 12.20 de cikcak cok heycanliyim

inşallah canım inşallah cok teşekkür ederim :) en iyisi ben bi idrar testi alayım bakayım koyulaşmış mı eger koyulaştıysa hamileym demektir böylece rahatlarım dr işini biraz erteleyeym

Bencede canım biraz daha beklemende yarar var Dr a gidene kadar da ciftc çizgilerin tadını cikar

Ins cnm hayirli haber alırsın.

Evet cnm bir kizim var o zaman iste gitmiştim kese vardi ama henuz kalp atisi olmadigi icin 2 hafta sonraya ertelemisti..neyseki kalp atisini duymuştum melegimin..Allah tum hamile adaylarına nasip etsin..su an hamile miyim bilmiyorum cnm daha 4 gun var adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…