Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hiç böyle olmadı canım. Zaten bu ay yaşadıklarım beni alt üst etti. Geçen hafta yaşadığım belirtiler hamilelik belirtileriydi. Onların üzerine bu kanamanın Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Akşam üzeri pıhtı şeklinde geldi tuvalete gidince. Ve şu an artık kanama yok..
Eee super ozaman üzme kendini bebis varsa sikintiya sokma bebiside annesi :emir_bebek::anneadayı:

Bayanlar yardıma ıhtıyacım var carsamba gunu adet oldum sandım bıkaç damla kan geldı sadece oda cok yogun degıl okadarda kaldı gelen bısey yok ama cok yogun akıntım var.sırılsıklam oluyor resmen adetım gecen ay 18.de oldu kasıklarıma zaman zaman agrı gırıyor hamıle olabılırmıyım acaba meraktan catlıcam işallah adet olmam

Bayanlar yardıma ıhtıyacım var carsamba gunu adet oldum sandım bıkaç damla kan geldı sadece oda cok yogun degıl okadarda kaldı gelen bısey yok ama cok yogun akıntım var.sırılsıklam oluyor resmen adetım gecen ay 18.de oldu kasıklarıma zaman zaman agrı gırıyor hamıle olabılırmıyım acaba meraktan catlıcam işallah adet olmam
Yerleşme kanamasi olabilir canim. Idrar testi yaptin mi hiç

çok olmamış daha inşAllah fazla bekletmeden gelir bebeğin :)
Düşük değildir üzülme. Çok daha farklı sancı olur öyle olsa. Senin de benim ki gibi kanaman kesilebilir belki. Rahat olmaya çalış. Ben de dün bugün regl oldum diye üzüldüm ama şimdi kesildi kanamam.

Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum iki gündür hafif baş dönmesi ve vajinada baskı hissi var arada kasıklarım ağırıyor ve belimden sağ bacağıma ağrı yayılıyor regile 13 gün var bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?

kaç aydır yapıyorum husrana ugruyorum bu ayda yapmaya cesaret edemedım acıkcası adetımı 30gunu hiç gecmez.3 gun var acaba ıdrarda cıkarmı
Bazi kişilerde cikiyor idrarda bazilarinda cikmiyor adet gecmeden. Istersen adetinin gecmesini bekle. Negatifi görüpde uzulmeni istemem. Daha erken olabilir idrar testi icin.

Diğer testlerden farklı prospektüsünü iyi oku idrar akışına tutman gerek falan yazarda pet bardağın içine idrarını yap ona batır testin ucunu 10-15 saniye tut bekle sonucunu inşallah pozitif çıkar

X