- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
Cnm devam ediyor mu kanamalarin...Ahh yavrum gittim gitmez olaydimm. Hastanede hissettim regl olucam diye tuvalete bi girdim kirmizi kart :)))) kan bile vermedim ciktim geldim eve sinirlerim bozuldu cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm devam ediyor mu kanamalarin...Ahh yavrum gittim gitmez olaydimm. Hastanede hissettim regl olucam diye tuvalete bi girdim kirmizi kart :)))) kan bile vermedim ciktim geldim eve sinirlerim bozuldu cok
Yerleşme kanamasina benziyor canim. İnşallah hamilesindir. Dualarimiz seninleDünden beri olan kanama şu an kesildi. İnşAllah dediğin gibi olut canım..
Canim nasılsın iyimisin. Yoğun geliyor mu adetinAhh yavrum gittim gitmez olaydimm. Hastanede hissettim regl olucam diye tuvalete bi girdim kirmizi kart :)))) kan bile vermedim ciktim geldim eve sinirlerim bozuldu cok
Eee super ozaman üzme kendini bebis varsa sikintiya sokma bebiside annesiHiç böyle olmadı canım. Zaten bu ay yaşadıklarım beni alt üst etti. Geçen hafta yaşadığım belirtiler hamilelik belirtileriydi. Onların üzerine bu kanamanın Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Akşam üzeri pıhtı şeklinde geldi tuvalete gidince. Ve şu an artık kanama yok..
İnşallah balimInsallah gelmez canim ya
çok olmamış daha inşAllah fazla bekletmeden gelir bebeğin :)Bi an onu dusundum canim ama eger dusuksede bilmek istemedim acikcasi. 5aydir istiyoruz ama bu 2.ay olacak ciddi calisma yaptigimiz. Hakkimizda hayirlisi artik. Yok canim,eger olursa bir gun ilk gebeligim olacak
Yerleşme kanamasi olabilir canim. Idrar testi yaptin mi hiçBayanlar yardıma ıhtıyacım var carsamba gunu adet oldum sandım bıkaç damla kan geldı sadece oda cok yogun degıl okadarda kaldı gelen bısey yok ama cok yogun akıntım var.sırılsıklam oluyor resmen adetım gecen ay 18.de oldu kasıklarıma zaman zaman agrı gırıyor hamıle olabılırmıyım acaba meraktan catlıcam işallah adet olmam
Aminn canım hepimiz için dua ediyorum ben de hep..Yerleşme kanamasina benziyor canim. İnşallah hamilesindir. Dualarimiz seninle
Ya inşAllah canım güzel haberler gelsin.. dün ve bugün oldu bitti. Regl değilmiş belli oldu.. hafta içi doktora gdicemEee super ozaman üzme kendini bebis varsa sikintiya sokma bebiside annesi
Düşük değildir üzülme. Çok daha farklı sancı olur öyle olsa. Senin de benim ki gibi kanaman kesilebilir belki. Rahat olmaya çalış. Ben de dün bugün regl oldum diye üzüldüm ama şimdi kesildi kanamam.çok olmamış daha inşAllah fazla bekletmeden gelir bebeğin :)
kaç aydır yapıyorum husrana ugruyorum bu ayda yapmaya cesaret edemedım acıkcası adetımı 30gunu hiç gecmez.3 gun var acaba ıdrarda cıkarmıYerleşme kanamasi olabilir canim. Idrar testi yaptin mi hiç
Adetten 6 gün önce yapılan testler var onla denekaç aydır yapıyorum husrana ugruyorum bu ayda yapmaya cesaret edemedım acıkcası adetımı 30gunu hiç gecmez.3 gun var acaba ıdrarda cıkarmı
bildiğiniz testler var mı acabaAdetten 6 gün önce yapılan testler var onla dene
tesekkurler çatlıcam meraktanPredictor adı.eczaneden alabilirsin alırken erken gebelik testi diye belirtirsen iyi olur yoksa normal verebilirler.
Bazi kişilerde cikiyor idrarda bazilarinda cikmiyor adet gecmeden. Istersen adetinin gecmesini bekle. Negatifi görüpde uzulmeni istemem. Daha erken olabilir idrar testi icin.kaç aydır yapıyorum husrana ugruyorum bu ayda yapmaya cesaret edemedım acıkcası adetımı 30gunu hiç gecmez.3 gun var acaba ıdrarda cıkarmı