Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar normalde bugun reglimin 2. Gunu olmasi lazim ama hala gelen giden yok ki bide duzenli regl donemim vardir ve hic regl olacakmis gibi hissetmiyorum kendimi arada alt karinda sancilanmam oluyor geciyor sonra. Bugun gebelik testi yaptim negatif. Bu sekilde karsilasipta hamile olan arkdslarim varmi aramizda?
Cnm kullandigin test erken gebelik testi mi normal test mi...ben ilk gebeligimde 10 gun gecince yaptim ikinci cizgi silik cikmisti ..

Kizlar bi yerde yazilan bir yaziyi sizle paylasmak istoyorum ne kadar dogru bilmiyorum ama eski kadinlar sabah ilk idrarlarini cam bir kaba yapıyorlarmış ve biraz bekeldikten sonra idrar ustunde tortu oluosa bulut seklinde ustte duruosa bebek varmis ama dibe cokuosa bebek yokmus..ne kadar doğru bilmioyorm eskiden kadinlar bu sekilde anliyormus:KK76:

Kan testi yaptiripta negatif sonuc alacam diye korkuyorum acikcasi o yuzden yaptirmadim daha canim. Boyle burda sizlerin yazdiklarinizi okuya okuya kendimce cozum aradim iste :/ hakkimizda hayirlisi artik
Korkunun ecele faydası yok cnm elbet bir gun olur bu ay olmazsa diger ay yilmak yok

Cnm kullandigin test erken gebelik testi mi normal test mi...ben ilk gebeligimde 10 gun gecince yaptim ikinci cizgi silik cikmisti ..
Normal test canim evde vardi bu sabah sansimi denedim iste negatifi gordum ama hala regl olmayisimda ilginc geldi. Ayyy insallah bende tadarim bu duyguyu ya, bi nebze olsun umit oldun bana arkadasim saol :KK200:

Normal test canim evde vardi bu sabah sansimi denedim iste negatifi gordum ama hala regl olmayisimda ilginc geldi. Ayyy insallah bende tadarim bu duyguyu ya, bi nebze olsun umit oldun bana arkadasim saol :KK200:
Ne demek cnm benim . daha once hic adetin gecikmis miydi..ins olur ya cok guzel bir duygu Allah in izniyle ins isteyen herkes tadar bu kutsal ve guzel duyguyu..ama dedigim gibi sen idrar testini 1 hafta sonra tekrar dene

Arkadalasr bizde cocuk istiyoruz. Esim son ilskimizde dedigine gore rahim icinde bir bosluk oldugu u soyluyor.onceden bir parca oldugunu ama simdi bosalinca sanki ici bombos diyor.sizce bu gebelik olabilrmi

Regl tarihin yakinsa olabilir canım çünkü regle yakın rahim aşağıya inermis yani çok afedersin parmağını soktugunda hissesilebilirmis ama hamile olduğunda rahim aşağı inmedigi için parmak soktugunda orası sonsuz boşluk şeklinde hissedilirmis geçmişte ebeler kadınların hamile olup olmadığını bu şekilde anlarmis ve forumda okumuştum birinin eşi iki hamileligini de senin anlattığın şekilde anlamış ama yine de sen kendini fazla kaptirma eşin tamamen yanilmis da olabilir

Erken gebelik testini dene bir de bakalım..o daha erken sonuc verebiliomus:KK49: ama sanki sen hamilesin gibi geldi bana:anneadayı:
Ayyy insallahh malumm olmusturr sana canim yaa umarim dedigin gibi olurr bende hemen burda sizlerle paylasirimm :KK68: Yarinda eger olmazsam hala dedign gbi bi erken gebelik testi ardindan da kan veririm artik.

Mrb arkadaşlar bende yeniyim burada öncelikle Rabbim bebek isteyen herkese yasatsin bu essiz duyguyu Amin.
Kizlar benim reglim ayin 16 sinda ve ben ayin 1 sen bu yana klasik bel ve göğüs agrisi yasiyirum göğüslerim fena sisti damarlar belirgin akintim var ve bas agrim oluyor sürekli tabi ara ara ince ince midem bulaniyor ama çok asiri değil sizce hamis olabilir miyim :KK17:

benim de idrarda negatif çıktı canım, bakalım bir de kan testi yaptırayım ne çıkacak bakalım:KK43: off ya ne sıkıntılı süreçler bunlar
Ben bugün bir arkadasıma gittim kendisi kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor. Belirtilerin var gibi ama adetini bekle gecikirse kan testi yaptıralım önce dedi. Aşırı iştahım arttı çok uykusuzluk çekiyorum. Belirtilerim fazla aslında ümitlenmek de istemiyorum çok üzülürüm sonra diye :KK43: gercekten de zormuş Allah bizim de yüzümüze gülsün :KK43:

yok adet olacağım gibi gelmiyor. Bu ay bünyem bi garipti zaten, ovulasyondan sonraki hafta (takribi 4 gün sonra) sol kasığımda inanılmaz bir sancı vardı bütün gün sürdü, adım atmakta zorlandım diyebilirim. Hala ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Şu 1 haftadır doymuyorum resmen, iştahım aldı başını gitti, gidişat tehlikeli yani:) Uykuya her zaman düşkün bir insandım o yüzden orda bir artış var mı bilemedim:) bir de neredeyse ergenliğimden beri çıkmayan sivilcelerim var:110: 2 yaşında bir kızım var çok şükür, öyle kafayı hamileliğe takmış değilim ama bu yazdıklarım çok belirgin oldu o yüzden dikkatimi çekti.
Siz de üşüme oldu mu ? Ben bir kaç gün acayip derecede üşüdüm ısınamadım bir türlü..

X