Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar sizce bugün yumurtam çatlamış mi dünden daha silik çıktı

Eklentiler

• 20151110_102246.jpg
    20151110_102246.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 40
maşallah üçüncü demek ne güzel allah nasip eder inşallah.sende benim gibi çocuk ve kalabalık aile sevenlerdenmisin?
Aynen benim çocuklarımın bir sürü kardesleri olsun istiyorum ben varken de ben yokken de destek olsunlar birbirlerine hep hayal ettiğim gibi...ayrıca o duygu o heyecen çift çizgi bebeğimin karnımda büyüyüşü onu kucağıma aldığım o an tekrar tekrar yasamak istiyorum birde Rabbim nasip ederse iki kızım var hayirlisiyla bir de erkek evlat istiyorum

Benim hamilelik sürecimde adet olacakmışım gibi 10 gün önceden sivilcelerim başladı daha sonra bir iki gün bel ağrısı daha sonra da göğüslerde şişkinlik (beyaz akıntı)

Kızlar adet olcakmisim gibi Karnım agriyo ama devamli değil kesik kesik birde midede yanma ve az bulanti var adetim e 3 gun var ve hiç günüm Şaşmaz böyle belirtileri olan birisi varmı ?

Aynen benim çocuklarımın bir sürü kardesleri olsun istiyorum ben varken de ben yokken de destek olsunlar birbirlerine hep hayal ettiğim gibi...ayrıca o duygu o heyecen çift çizgi bebeğimin karnımda büyüyüşü onu kucağıma aldığım o an tekrar tekrar yasamak istiyorum birde Rabbim nasip ederse iki kızım var hayirlisiyla bir de erkek evlat istiyorum

ne güzel allah gönlüne göre versin inşallah

herkese merhaba kızlar son adet tarihim 19 ekim ve bugün inanılmaz bir göğüs agrım var koltuk altından zonklama seklinde geliyor arada da ucları karınclanıyor karnım da ağrıyor gibi hafiften daha adetime 1 haftadan fazla var acaba hamile olabilir miyim idrwr testinde en erken ne zaman çıkar işyerinde olduğumdan kan testi de yaptıramıyorum

Benim hamilelik sürecimde adet olacakmışım gibi 10 gün önceden sivilcelerim başladı daha sonra bir iki gün bel ağrısı daha sonra da göğüslerde şişkinlik (beyaz akıntı)

ay benim de aynen 10 gün önce sivilceler cıktı sonra belim ağrıdı şimdi de göğüslerim zonkluyoyr beyaz akıntım da var acaba hamile miyim bak cok heyecanlandım

herkese merhaba kızlar son adet tarihim 19 ekim ve bugün inanılmaz bir göğüs agrım var koltuk altından zonklama seklinde geliyor arada da ucları karınclanıyor karnım da ağrıyor gibi hafiften daha adetime 1 haftadan fazla var acaba hamile olabilir miyim idrwr testinde en erken ne zaman çıkar işyerinde olduğumdan kan testi de yaptıramıyorum
Her insan farklıdır canım benimki günümden 5-6gun önce çıkmıştı ama bazilarında gün geçtikten sonra bile çıkmıyor beklemeleri gerekiyor ...ama belirtilerin gebelik belirtisi ne çok benziyor göğüs renginde koyulaşmada var mi?

merhaba.hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benzer o nedenle ayırt etmek zordur.umarım seninki hamilelik belirtisidir.
idrar testine gelince erken gebelik testleri var onlar b-gcg 5 iken bile ölçebiliyor.onun dışında normal gebelik testlerinde çok az ihtimalle çıkar.ve tabiki en garantisi kan testi

Her insan farklıdır canım benimki günümden 5-6gun önce çıkmıştı ama bazilarında gün geçtikten sonra bile çıkmıyor beklemeleri gerekiyor ...ama belirtilerin gebelik belirtisi ne çok benziyor göğüs renginde koyulaşmada var mi?

koyuluğa dikkat etmedim acıkcası ama dünden beri özellikle sol göğsüm koltuk altından sanki agrı saplanıyor diğeri o kadar değil onun da uçları karıncalanıyor bir de bir haftadır bel agrısı mevcut tahminimce 17 kasımda adet olmam gerek tam 7 gün var acaba test yapsam cıkar mı eczanelerde erken gebelik testi satılıyor mu?

X