- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim çocuklarımın bir sürü kardesleri olsun istiyorum ben varken de ben yokken de destek olsunlar birbirlerine hep hayal ettiğim gibi...ayrıca o duygu o heyecen çift çizgi bebeğimin karnımda büyüyüşü onu kucağıma aldığım o an tekrar tekrar yasamak istiyorum birde Rabbim nasip ederse iki kızım var hayirlisiyla bir de erkek evlat istiyorummaşallah üçüncü demek ne güzel allah nasip eder inşallah.sende benim gibi çocuk ve kalabalık aile sevenlerdenmisin?
Canım bu ne testi çok yerde gördüm ama anlamadım anlatırsan ona gore kendimce yardımcı olmaya calisirimKızlar sizce bugün yumurtam çatlamış mi dünden daha silik çıktı
Ovulasyon testi canımCanım bu ne testi çok yerde gördüm ama anlamadım anlatırsan ona gore kendimce yardımcı olmaya calisirim
Aynen benim çocuklarımın bir sürü kardesleri olsun istiyorum ben varken de ben yokken de destek olsunlar birbirlerine hep hayal ettiğim gibi...ayrıca o duygu o heyecen çift çizgi bebeğimin karnımda büyüyüşü onu kucağıma aldığım o an tekrar tekrar yasamak istiyorum birde Rabbim nasip ederse iki kızım var hayirlisiyla bir de erkek evlat istiyorum
nil_alp 2. gebelik için ne kadar süre bekledin.
Amin canım hepimizin insallahne güzel allah gönlüne göre versin inşallah
Adetim 3 gün geçti test yaptım silik olarak pozitif çıktı , baş dönmem ve bulantım hiç olmadı ve hala yokpelit35 kaç gün sonra öğrendin mide bulantın oldu mu?
Benim hamilelik sürecimde adet olacakmışım gibi 10 gün önceden sivilcelerim başladı daha sonra bir iki gün bel ağrısı daha sonra da göğüslerde şişkinlik (beyaz akıntı)
Her insan farklıdır canım benimki günümden 5-6gun önce çıkmıştı ama bazilarında gün geçtikten sonra bile çıkmıyor beklemeleri gerekiyor ...ama belirtilerin gebelik belirtisi ne çok benziyor göğüs renginde koyulaşmada var mi?herkese merhaba kızlar son adet tarihim 19 ekim ve bugün inanılmaz bir göğüs agrım var koltuk altından zonklama seklinde geliyor arada da ucları karınclanıyor karnım da ağrıyor gibi hafiften daha adetime 1 haftadan fazla var acaba hamile olabilir miyim idrwr testinde en erken ne zaman çıkar işyerinde olduğumdan kan testi de yaptıramıyorum
herkese merhaba kızlar son adet tarihim 19 ekim ve bugün inanılmaz bir göğüs agrım var koltuk altından zonklama seklinde geliyor arada da ucları karınclanıyor karnım da ağrıyor gibi hafiften daha adetime 1 haftadan fazla var acaba hamile olabilir miyim idrwr testinde en erken ne zaman çıkar işyerinde olduğumdan kan testi de yaptıramıyorum
İnşallah hamilesindir canımay benim de aynen 10 gün önce sivilceler cıktı sonra belim ağrıdı şimdi de göğüslerim zonkluyoyr beyaz akıntım da var acaba hamile miyim bak cok heyecanlandım
Her insan farklıdır canım benimki günümden 5-6gun önce çıkmıştı ama bazilarında gün geçtikten sonra bile çıkmıyor beklemeleri gerekiyor ...ama belirtilerin gebelik belirtisi ne çok benziyor göğüs renginde koyulaşmada var mi?
Canım bence silik durmuyo bi önceki kurumuş o yüzden daha belirgin duruyor benceOvulasyon testi canım