- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
İnşallah hamilesindir canım
Hassas olanları var evet ama ben yinede 2-3 gün daha bekleneni tavsiye ederim canım çünkü ozaman bile ancak silik çıkar eğer hamileysen ama yinede sen bilirsin:))koyuluğa dikkat etmedim acıkcası ama dünden beri özellikle sol göğsüm koltuk altından sanki agrı saplanıyor diğeri o kadar değil onun da uçları karıncalanıyor bir de bir haftadır bel agrısı mevcut tahminimce 17 kasımda adet olmam gerek tam 7 gün var acaba test yapsam cıkar mı eczanelerde erken gebelik testi satılıyor mu?
koyuluğa dikkat etmedim acıkcası ama dünden beri özellikle sol göğsüm koltuk altından sanki agrı saplanıyor diğeri o kadar değil onun da uçları karıncalanıyor bir de bir haftadır bel agrısı mevcut tahminimce 17 kasımda adet olmam gerek tam 7 gün var acaba test yapsam cıkar mı eczanelerde erken gebelik testi satılıyor mu?
erken gebelik testleri genellikle yanlış gösterior istiyorsan birtane gebelik testi yap yarın adetine 8gün kala bile hamile olduğunu öğrenenler var ... pozitifse hafifte olsa çıkar çıkmazsada üzülme erken der adetin gelmezse tekrar yaparsın...koyuluğa dikkat etmedim acıkcası ama dünden beri özellikle sol göğsüm koltuk altından sanki agrı saplanıyor diğeri o kadar değil onun da uçları karıncalanıyor bir de bir haftadır bel agrısı mevcut tahminimce 17 kasımda adet olmam gerek tam 7 gün var acaba test yapsam cıkar mı eczanelerde erken gebelik testi satılıyor mu?
hamileleik belirtileri hepsini yaşamıştımarkadaşlar beni merak edenlere:))) adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti. sol kasığımda arkadan bacağıma doğru vuran ağrım var. ara ara şiddetli ara ara sızı şeklinde. bazen de sağ kasığıma geçiyor anlamadım gitti. göğüslerim dünden beri büyüdü ama sızı filan yok yani normalde adetten bir hafta önce başlardı acımaya. bide bildiğiniz krem rengi yada çok açık sarı akıntım hem de az denmeyecek kadar çamaşırımı ıslatıyoar..ben bu durumu anlamadım gitti...kanda negatifi görmesem beklicem de kanda da negatif. buranın en iyi hastanesine gitmesem testten de şüphe edicem:)))yani anlayacağınız hayatımda ilk kez bu kadar geciktim. bu ay iyi çalışmıştık heveslenmiştim bende. öylece kalakaldım:))) yani adet olsam rahatlıcam düşünün yani o kadar.. acaba kist filan mı oluştu diye korkmaya başladım. bilen bilir bu ay incir kürü yapmıştım bide..
YA FİKRİ OLAN VAR MI?????KAFAYI YİCEM YAKINDA:))
Merhaba canım:)
ne zmn baktırdın kanda ? doktorlar geç döllenme olayından ötürü gecikmenin en az5 . gününde gelin kan testine diolararkadaşlar beni merak edenlere:))) adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti. sol kasığımda arkadan bacağıma doğru vuran ağrım var. ara ara şiddetli ara ara sızı şeklinde. bazen de sağ kasığıma geçiyor anlamadım gitti. göğüslerim dünden beri büyüdü ama sızı filan yok yani normalde adetten bir hafta önce başlardı acımaya. bide bildiğiniz krem rengi yada çok açık sarı akıntım hem de az denmeyecek kadar çamaşırımı ıslatıyoar..ben bu durumu anlamadım gitti...kanda negatifi görmesem beklicem de kanda da negatif. buranın en iyi hastanesine gitmesem testten de şüphe edicem:)))yani anlayacağınız hayatımda ilk kez bu kadar geciktim. bu ay iyi çalışmıştık heveslenmiştim bende. öylece kalakaldım:))) yani adet olsam rahatlıcam düşünün yani o kadar.. acaba kist filan mı oluştu diye korkmaya başladım. bilen bilir bu ay incir kürü yapmıştım bide..
napıon kuzum benim?Merhaba canım:)
Hassas olanları var evet ama ben yinede 2-3 gün daha bekleneni tavsiye ederim canım çünkü ozaman bile ancak silik çıkar eğer hamileysen ama yinede sen bilirsin:))
ümitlenme diyorsun yani:))) eyvallah:)))hamileleik belirtileri hepsini yaşamıştım
Bekliyorum canım yaa kesin yine regl olcam nefret ediyorum kırmızı renkten boğa gibi saldirasim geliyor:))napıon kuzum benim?
amin cnm ne güxel allah bağışlasınbekleyeyim bence de ama sabretmek gercekten zor umarım Allah herkese versin benim bir kızım var 4 yasında olursa bu 2. olcak rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
arkadaşlar beni merak edenlere:))) adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti. sol kasığımda arkadan bacağıma doğru vuran ağrım var. ara ara şiddetli ara ara sızı şeklinde. bazen de sağ kasığıma geçiyor anlamadım gitti. göğüslerim dünden beri büyüdü ama sızı filan yok yani normalde adetten bir hafta önce başlardı acımaya. bide bildiğiniz krem rengi yada çok açık sarı akıntım hem de az denmeyecek kadar çamaşırımı ıslatıyoar..ben bu durumu anlamadım gitti...kanda negatifi görmesem beklicem de kanda da negatif. buranın en iyi hastanesine gitmesem testten de şüphe edicem:)))yani anlayacağınız hayatımda ilk kez bu kadar geciktim. bu ay iyi çalışmıştık heveslenmiştim bende. öylece kalakaldım:))) yani adet olsam rahatlıcam düşünün yani o kadar.. acaba kist filan mı oluştu diye korkmaya başladım. bilen bilir bu ay incir kürü yapmıştım bide..
yok kız hamilleli belirtileri bunlar diorum...ümitlenme diyorsun yani:))) eyvallah:)))
Amin canım isteyen herkese inşallahbekleyeyim bence de ama sabretmek gercekten zor umarım Allah herkese versin benim bir kızım var 4 yasında olursa bu 2. olcak rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
hahah :))) inş gelmez kırmızılar bende soğan suyumu yaptım ılımaya bıraktm icecem birazdanBekliyorum canım yaa kesin yine regl olcam nefret ediyorum kırmızı renkten boğa gibi saldirasim geliyor:))
hmmm yani birkaç gün sonra tekrar gidebilirim. aslına bakarsan şüpheli ilişki 26 ekim yada 2 kasım yani 26 ekim öncesindekiler aslında yumurtlama zamanı ama 25 ekimde aşırı akıntım oldu dedim yumurta demekki geç çatladı o zamanı da değerlendirdik. hayırlısı bakalım bu haftada bişey olmazsa yenilerim o zaman testi...ne zmn baktırdın kanda ? doktorlar geç döllenme olayından ötürü gecikmenin en az5 . gününde gelin kan testine diolar
yok kız hamilleli belirtileri bunlar diorum...