- 30 Ekim 2015
- 173
- 82
dün baktırdım bat 5 kasımdır dün 9 kasm...ya bide değer yazmıyodu negatif yazıyodu sadece. değer yazsa nolucaksa:)))hmmm yani birkaç gün sonra tekrar gidebilirim. aslına bakarsan şüpheli ilişki 26 ekim yada 2 kasım yani 26 ekim öncesindekiler aslında yumurtlama zamanı ama 25 ekimde aşırı akıntım oldu dedim yumurta demekki geç çatladı o zamanı da değerlendirdik. hayırlısı bakalım bu haftada bişey olmazsa yenilerim o zaman testi...
Yarasının:))tatlım senin umudun var kız ben kazayı bekliyorumhahah :))) inş gelmez kırmızılar bende soğan suyumu yaptım ılımaya bıraktm icecem birazdan
arkadaşlar beni merak edenlere:))) adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti. sol kasığımda arkadan bacağıma doğru vuran ağrım var. ara ara şiddetli ara ara sızı şeklinde. bazen de sağ kasığıma geçiyor anlamadım gitti. göğüslerim dünden beri büyüdü ama sızı filan yok yani normalde adetten bir hafta önce başlardı acımaya. bide bildiğiniz krem rengi yada çok açık sarı akıntım hem de az denmeyecek kadar çamaşırımı ıslatıyoar..ben bu durumu anlamadım gitti...kanda negatifi görmesem beklicem de kanda da negatif. buranın en iyi hastanesine gitmesem testten de şüphe edicem:)))yani anlayacağınız hayatımda ilk kez bu kadar geciktim. bu ay iyi çalışmıştık heveslenmiştim bende. öylece kalakaldım:))) yani adet olsam rahatlıcam düşünün yani o kadar.. acaba kist filan mı oluştu diye korkmaya başladım. bilen bilir bu ay incir kürü yapmıştım bide..
YA FİKRİ OLAN VAR MI?????KAFAYI YİCEM YAKINDA:))
inşaallah canım. benim iltihap değilde incir kürü dolayısıyla dengemi bozduğum gerekçesiyle gecikme olabilir.yazdıklarının aynısı bendede var kan testi yapmadım henüz idrar negatif ama :)) inşallah iltihap falan yoktur :)
dün baktırdım bat 5 kasımdır dün 9 kasm...ya bide değer yazmıyodu negatif yazıyodu sadece. değer yazsa nolucaksa:)))
anamm değerdemi yazmıo keşke değer yazaydıhmmmm:))) bir dahaki testi bir başka hastanede yaptırıcam adet olmazsam. ya burda doktor filan da bilmiyorum nolcak bilmem. yani bunlar bana teşhis koysa da inanamam ki ben:))) aralıkta gelicem nasipse türkiyeye bi giderim artık doktora
kuzum geç döllenme adetten sonra çıkıo kanda yanlış biliosunolsa kesin cıkardı canım adetin 5 gün gecmiş ve kan testi diyorsun gec döllenme olsa bile cıkardı cünkü adeteten 10 gün önce kan testinde cıkıyor ben olmadıgını düşünüyorum stres geciktirir inşallah yanılırım Allah gönlüne göre versin
hala eşin istemiomu?Yarasının:))tatlım senin umudun var kız ben kazayı bekliyorum
Hayır canım 10 sene sonra diyor bana ben ölürüm behala eşin istemiomu?
kuzum geç döllenme adetten sonra çıkıo kanda yanlış biliosun
Canım bak bu dünkü testimin ilk hali ve damlattigim gibi belirdi çizgiCanım bence silik durmuyo bi önceki kurumuş o yüzden daha belirgin duruyor bence
inşaallah canım. benim iltihap değilde incir kürü dolayısıyla dengemi bozduğum gerekçesiyle gecikme olabilir.
Evet canım öyle olmuş gerçekten çok belirginmis yani bu ne demek oluyor iyi bişey mi kotu bişey miCanım bak bu dünkü testimin ilk hali ve damlattigim gibi belirdi çizgi
En koyu cizgi olan gün mu olması gerekiyorbu ovülasyon testi yumurtlama günün gösterir,hamilelik için o günü değerlendirebilirsin demek..
Selam kızlar :) bende adetim 10 gün geçti zaten düzensiz oldugu için ona fazla takılmıyorum ama akıntım çok fazla hem beyaz bazen sarı sonra yine beyaz , kasık batmalarım çok ara ara . Gögüslerde dokununca sızlıyor karnım ağrıyor kabızım ve sırtımda sivilce çıkıyo bi kaç gündür geçen hafta hastanede idrr testi yaptılar negatif çıktı siz ne diyorsunuz acaba geç döllenme de olabilir mi yoksa ümidi kesmeli miyim
10 sen çok kız risk de çok deki ya çocumuz ilerde olmazsa de :)Hayır canım 10 sene sonra diyor bana ben ölürüm beben çok istiyorum ya çok kotu bi durum ne yapacağımı şaşırdım gercekten
O idrar testindeki 2. Çizgiyi beklemekten bıktımkan testi neden yapmadılar ki bence sen bir kan testi yaptır hatta idrarda bile cıkabilir .