Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Akıntın varsa ikinciye yumurtluyor olabilirsin sen her ihtimale karşı değerlendir bugünleri
Ama 3 gün ayrı saatlerde yaptım yumurtlasamda 36 saat sürer biter hayatım akıntım sümük gibi var yumurtlama değil bi de ayrı günlerde yumurtlama olmazmış iki taraflı yumurtlasanda bu aynı gün olurmuş ebe hemşire kuzenime sordum böyle dedi

Hmmm o Zaman ya 5 gun beklicen yada kan tahlili yaptircan varsa çıkar diye tahmin ediyorum

Bende yaptım köpürdü..pazartesi kan vericem.tabi adet olmazsam.hamile çıkarsam doğru dicem.
Canim merhaba ben adetime 13 gun kala yapmistim camasir suyunu baya kabarmisti simdi 7 gun var denedim cook az kopurdu ve idrarin rengini degistirdi kafam karisti :/

Kizlar ben bugün kan testiyle baktırcam yoksa çatlıcam eşimde benim moralimin bozuk olduğunu görünce dayanamadı yaptırmaya karar verdim dua edin lütfen inşallah hamişisizdir

Ya canim buna umut baglama veya uzulme yani hamile olmayanlarin idrarina c.suuyu dokuncede bayagi kopuruyormus erkeklerin bile:) bu sitede okumustum

Dogrudur canim :) erkeklerin bile kopurduyse tamamen yanlis ozaman :) bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim

Kizlar ben bugün kan testiyle baktırcam yoksa çatlıcam eşimde benim moralimin bozuk olduğunu görünce dayanamadı yaptırmaya karar verdim dua edin lütfen inşallah hamişisizdir

Canim hayirli haberlerle geri dön.. Merakla bekliyoruz.. İnsallah hamissindir

Benim hiç bir belirtim yokken, üstelik gebelik planlamazken adetime 3 gün kala içime doğdu, test yapayım dedim ve pozitif çıktı. Yani bazen tamamen içine doğmalar bile belirti olabiliyor
gözün aydın canım .darısı bekleyenlere
belirti olmadan içine nasıl doğdu acep .ben de belirtileri çok merak ediyorum.herkes kasık ağrısı oluyor diyor .sende olmadı mı

gözün aydın canım .darısı bekleyenlere
belirti olmadan içine nasıl doğdu acep .ben de belirtileri çok merak ediyorum.herkes kasık ağrısı oluyor diyor .sende olmadı mı

Ben daha hiç öğrenmeden iki üç kere dizilere falan ağlamıştım, hatta eşim de pek duygusallaştın bu aralar dedi. Tabi adetime yakın olduğu için adet öncesi gibi hafif kasık ve bel ağrım oldu ama her zamanki gibiydi, hiç farkı yoktu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…