- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
Günaydın canim yumurtama olmasi icin iki çizginizde ayni koyulukta olmasi lazım seninki koyulmaya baslamis yarın muhtemelen çift çizgi olur :)Kızlar bugun 12.gunum ilk defa bu kadar çabuk koyulasti sizce bugün mu yumurtluyorum
Hira hayır yumurtlamıyosun daja koyu olmalı çizgi canımKızlar bugun 12.gunum ilk defa bu kadar çabuk koyulasti sizce bugün mu yumurtluyorum
Bi önceki sayfada benim de bi yazım ve testlerim var canım bilgin varsa lütfen yardımcı olur musun deliricem yahuGünaydın canim yumurtama olmasi icin iki çizginizde ayni koyulukta olmasi lazım seninki koyulmaya baslamis yarın muhtemelen çift çizgi olur :)
Akıntın varsa ikinciye yumurtluyor olabilirsin sen her ihtimale karşı değerlendir bugünleriYukarda benim de bi yazım ve testlerim var canım bilgin varsa lütfen yardımcı olur musun deliricem yahu
Ama 3 gün ayrı saatlerde yaptım yumurtlasamda 36 saat sürer biter hayatım akıntım sümük gibi var yumurtlama değil bi de ayrı günlerde yumurtlama olmazmış iki taraflı yumurtlasanda bu aynı gün olurmuş ebe hemşire kuzenime sordum böyle dediAkıntın varsa ikinciye yumurtluyor olabilirsin sen her ihtimale karşı değerlendir bugünleri
Hmmm o Zaman ya 5 gun beklicen yada kan tahlili yaptircan varsa çıkar diye tahmin ediyorumAma 3 gün ayrı saatlerde yaptım yumurtlasamda 36 saat sürer biter hayatım akıntım sümük gibi var yumurtlama değil bi de ayrı günlerde yumurtlama olmazmış iki taraflı yumurtlasanda bu aynı gün olurmuş ebe hemşire kuzenime sordum böyle dedi
Aman kacirmiyim da ama benim hiç öyle C çizgisi gibi koyu olmadiHira hayır yumurtlamıyosun daja koyu olmalı çizgi canım
Bekliyim 4-5 gün ya kan da çıkmazsa da benim ümidim kesilmiyoHmmm o Zaman ya 5 gun beklicen yada kan tahlili yaptircan varsa çıkar diye tahmin ediyorum
Benimkiler neden öyle sence hiraAman kacirmiyim da ama benim hiç öyle C çizgisi gibi koyu olmadi
Hepimiz oleyiz tez Zaman'da nasip olur inşallahBekliyim 4-5 gün ya kan da çıkmazsa da benim ümidim kesilmiyoçocuk fakiriyim napimmm:)
Canım umutlandirmak istemem ama ya hamilesin ya yumurtluyorsun ya da bazen adete doğru tekrar koyulasiyor benimde bir kere böyle olmuştu ama seninkiler daha koyu inşallah hamilesindir canimBenimkiler neden öyle sence hira
Canim merhaba ben adetime 13 gun kala yapmistim camasir suyunu baya kabarmisti simdi 7 gun var denedim cook az kopurdu ve idrarin rengini degistirdi kafam karisti :/Bende yaptım köpürdü..pazartesi kan vericem.tabi adet olmazsam.hamile çıkarsam doğru dicem.
Ya canim buna umut baglama veya uzulme yani hamile olmayanlarin idrarina c.suuyu dokuncede bayagi kopuruyormus erkeklerin bile:) bu sitede okumustum
Kizlar ben bugün kan testiyle baktırcam yoksa çatlıcam eşimde benim moralimin bozuk olduğunu görünce dayanamadı yaptırmaya karar verdim dua edin lütfen inşallah hamişisizdir
İnşallah can8m yazıcam öğrenince burayaCanim hayirli haberlerle geri dön.. Merakla bekliyoruz.. İnsallah hamissindir
gözün aydın canım .darısı bekleyenlereBenim hiç bir belirtim yokken, üstelik gebelik planlamazken adetime 3 gün kala içime doğdu, test yapayım dedim ve pozitif çıktı. Yani bazen tamamen içine doğmalar bile belirti olabiliyor
gözün aydın canım .darısı bekleyenlere
belirti olmadan içine nasıl doğdu acep .ben de belirtileri çok merak ediyorum.herkes kasık ağrısı oluyor diyor .sende olmadı mı
Yok canim gecmeden yapmamMerak ettim acaba test yaptınız mı son durum nedir
bence evet yapabilirsin.Sence bu iyi bir süremi test için