- 3 Eylül 2015
- 454
- 104
- 33
Senin adet tarihun gectimi canimBende yaptım köpürdü..pazartesi kan vericem.tabi adet olmazsam.hamile çıkarsam doğru dicem.
İnsallah hamilesindir canım :) ögrenince sonucu yazarsan cok mutlu olurum :)Bende yaptım köpürdü..pazartesi kan vericem.tabi adet olmazsam.hamile çıkarsam doğru dicem.
Takvimim programı kullanıyorum ona göre şuan 5. Gün geçtiSenin adet tarihun gectimi canim
Yazarım canım.köpürmesi şöyle oldu; çamaşır suyunu döktüğüm an kabardı köpürdü sonra köpükler gider gibi oldu ve bi anda yine köpürüp taştı.hatta şimdi yine denedim aynısı olduİnsallah hamilesindir canım :) ögrenince sonucu yazarsan cok mutlu olurum :)
bir sure dogum kontrol hapi kullanmistim uzun sürede esim korundu yani bir sure olmayabilir oylemiBen 5 yıl sipral ile korundum.çıkardıktan 8 ay sonra hamile kalabildim.doktorlar 6 aylık bir süreç veriyor.vücudun toparlanması için.neyle korunuyordun.
cok ilginç bir yontemmis ins hamilesindir canimBende yaptım köpürdü..pazartesi kan vericem.tabi adet olmazsam.hamile çıkarsam doğru dicem.
Yazarım canım.köpürmesi şöyle oldu; çamaşır suyunu döktüğüm an kabardı köpürdü sonra köpükler gider gibi oldu ve bi anda yine köpürüp taştı.hatta şimdi yine denedim aynısı oldu
Evet canım.doktorum 1 yıl olmazsa gel demişti ama 6 aydan sonra şansın artar demişti.bir sure dogum kontrol hapi kullanmistim uzun sürede esim korundu yani bir sure olmayabilir oylemi
Pazartesiyi bekliyorum bakalımBenim kopukler hic gitmedi oldugu gibi kaldi tasti hatta ona ragmen azalmadi 3/4 parmak boyutundaydi kopukler
umarim bu uzun surmezEvet canım.doktorum 1 yıl olmazsa gel demişti ama 6 aydan sonra şansın artar demişti.
Pazartesiyi bekliyorum bakalım5 ay öncede denemiştim.çok az köpürmüştü.kabarıp yükselmemişti
Canim benimde bi oglum var ikinciyi istiyorum bu ilk ay denemesi 5ndeydi adet tarihim test yaptim ama tek cizgi ve iki tane yaptim ikiside ayni icimdeki ses banada hamilesin diyo ama neden cikmiyo moralim bozuldu bende pazartesi kan vericem eger adet olmazsam ki adetim acaip derecede duzenlidir bundan onceki ayda 5ydi ondan onceki ay 7 si yani cok garip oglumda adet gunumu gecince hemen yapmistim pozitif cikmisti umutlanmalimiyim acabaTakvimim programı kullanıyorum ona göre şuan 5. Gün geçtiama 11 ekimde adet olmuştum.genelde ona göre enken gelir.yada 2 gün geç.
Evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı hemen kan verdim.değer 2 çıktı.dün sabah yine evde yaptım.tek çizgi çıktı.
Perşembe günü şiddetli sancım oldu kesin adet olcam dedim ama hala olmadım.sancı da geçti ara da sol kasığım da batma oluyo.ama yumurtlama günü sağ kasığım sancımıştı.pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptırcam tekrar..
İçim de büyük bi his var hamilesin diyodiğer hamileliklerim de ilkini adete 10 gün kala ikinciyi 8 gün kala içimde ki sesi dinleyerek öğrenmiştim...hani belki bu sefer geç döllenmeddir diye ümit ediyorum şüpheli ilişki 10 gün oluyo.zaten ondan önce ve sonrası yok.doktordon yasaklıyız (rahim ağzı yarası yüzünden)
Günaydın :)
Gaza gelmek istemiyorum çünkü gaza gelipte tek çizgi gördüğüm zaman sinir oluyorum :) ama bu aralar içimden bir ses hamilesin diyor..
Nezleyim bir haftadır ve içimden ilaç kullanmak hatta karışık bitki çayı bile içmek gelmiyor..
Dünden beri belimde bi ağrı var.. Ara ara şiddetleniyor..
Göğüslerim adet tarihimden 5 gün önce hassaslaşmaya başlar normalde.. Ama bu ay 12 gün öncesinden acımaya başladı..
Kasıklarımda ağrı zaman zaman oluyor çok hafif o da..
İki tane şüpheli ilişkimiz oldu :) birinin üstünden 2 hafta geçti diğerinin 1 hafta.. Aslında 2 hafta geçmiş olan, reglimin bittiğinin ertesi günü.. Şüpheli dememin sebebi, o gün yumurtlama günümdeki gibi akıntım vardı.. Belki erken yumurtladım diye düşünüyorum.. Bi de akıntıma göre düşünürsem, bu ay hem erken yumurtlamış hemde yumurtlamam uzun sürmüş olabilir gibi geliyo.. Bir haftadan uzun sürdü çünkü akıntım..
Adet tarihim 17si..
Daha çok erken test için..
Ama bu ay regl olmayacakmışım gibi hissediyorum :)
İnşallah bu ay tutturmuşuzdur hepimiz :))
Sence bu iyi bir süremi test içinooo maşallah.test yapsana