Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Senin adet tarihun gectimi canim
Takvimim programı kullanıyorum ona göre şuan 5. Gün geçti ama 11 ekimde adet olmuştum.genelde ona göre enken gelir.yada 2 gün geç.
Evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı hemen kan verdim.değer 2 çıktı.dün sabah yine evde yaptım.tek çizgi çıktı.
Perşembe günü şiddetli sancım oldu kesin adet olcam dedim ama hala olmadım.sancı da geçti ara da sol kasığım da batma oluyo.ama yumurtlama günü sağ kasığım sancımıştı.pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptırcam tekrar..
İçim de büyük bi his var hamilesin diyo diğer hamileliklerim de ilkini adete 10 gün kala ikinciyi 8 gün kala içimde ki sesi dinleyerek öğrenmiştim...hani belki bu sefer geç döllenmeddir diye ümit ediyorum şüpheli ilişki 10 gün oluyo.zaten ondan önce ve sonrası yok.doktordon yasaklıyız (rahim ağzı yarası yüzünden)

İnsallah hamilesindir canım :) ögrenince sonucu yazarsan cok mutlu olurum :)
Yazarım canım.köpürmesi şöyle oldu; çamaşır suyunu döktüğüm an kabardı köpürdü sonra köpükler gider gibi oldu ve bi anda yine köpürüp taştı.hatta şimdi yine denedim aynısı oldu

Ben 5 yıl sipral ile korundum.çıkardıktan 8 ay sonra hamile kalabildim.doktorlar 6 aylık bir süreç veriyor.vücudun toparlanması için.neyle korunuyordun.
bir sure dogum kontrol hapi kullanmistim uzun sürede esim korundu yani bir sure olmayabilir oylemi

Benim kopukler hic gitmedi oldugu gibi kaldi tasti hatta ona ragmen azalmadi 3/4 parmak boyutundaydi kopukler

Kızlar merhaba bende yeni üyeyim. 10 aylık oğlum var ama bu ay 1 gün açık kahverengi lekelenme oldu midem bulanıyor adetim çok düzensiz sürekli yorgun ve uykusuzum inşallah hamileyimdir bir oğlumun olmasını daha çok isterim

Canim benimde bi oglum var ikinciyi istiyorum bu ilk ay denemesi 5ndeydi adet tarihim test yaptim ama tek cizgi ve iki tane yaptim ikiside ayni icimdeki ses banada hamilesin diyo ama neden cikmiyo moralim bozuldu bende pazartesi kan vericem eger adet olmazsam ki adetim acaip derecede duzenlidir bundan onceki ayda 5ydi ondan onceki ay 7 si yani cok garip oglumda adet gunumu gecince hemen yapmistim pozitif cikmisti umutlanmalimiyim acaba insallah hayirlisi olur

kizlar bende lekelenme oldu ya cok uzgunum bugun daha 26. gundu erken yaptim testi diye umutlaniyodum moralim cok bozuk coktum resmen

Günaydın :)
Gaza gelmek istemiyorum çünkü gaza gelipte tek çizgi gördüğüm zaman sinir oluyorum :) ama bu aralar içimden bir ses hamilesin diyor..
Nezleyim bir haftadır ve içimden ilaç kullanmak hatta karışık bitki çayı bile içmek gelmiyor..
Dünden beri belimde bi ağrı var.. Ara ara şiddetleniyor..
Göğüslerim adet tarihimden 5 gün önce hassaslaşmaya başlar normalde.. Ama bu ay 12 gün öncesinden acımaya başladı..
Kasıklarımda ağrı zaman zaman oluyor çok hafif o da..
İki tane şüpheli ilişkimiz oldu :) birinin üstünden 2 hafta geçti diğerinin 1 hafta.. Aslında 2 hafta geçmiş olan, reglimin bittiğinin ertesi günü.. Şüpheli dememin sebebi, o gün yumurtlama günümdeki gibi akıntım vardı.. Belki erken yumurtladım diye düşünüyorum.. Bi de akıntıma göre düşünürsem, bu ay hem erken yumurtlamış hemde yumurtlamam uzun sürmüş olabilir gibi geliyo.. Bir haftadan uzun sürdü çünkü akıntım..
Adet tarihim 17si..
Daha çok erken test için..
Ama bu ay regl olmayacakmışım gibi hissediyorum :)
İnşallah bu ay tutturmuşuzdur hepimiz :))

Benim hiç bir belirtim yokken, üstelik gebelik planlamazken adetime 3 gün kala içime doğdu, test yapayım dedim ve pozitif çıktı. Yani bazen tamamen içine doğmalar bile belirti olabiliyor

Kızlar bugun 12.gunum ilk defa bu kadar çabuk koyulasti sizce bugün mu yumurtluyorum

Eklentiler

• 20151107_100313.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 55
günaydın herkese galiba hamileyim.bende öyle hamile hissedenlerdenim hem de yumurtlama gününün ertesi gününden beri belim ağrıyo sabahta kasığımda ağrı vardı.inşallah adet olmam:)))pazartesi 0/0 net olacak

Kızlar 21 . Gün yumurtlamamdı 29,30,31. Günlerde koyu çıktı ovulasyon testim ve adete beş gün var sabah hcg idrar testi yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim bi de sümük gibi akıntı var iki gündür az çok değil ilk defa böyle oluyo acaba mı diyprum? Bunlarda ovü testlerim

Eklentiler

• image.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…