Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 gün bayağı bir erkenmiş:)))hayırlısı inşallah11 ekim son adet tarihim.Benim çok düzenli değil günlerim ama takvimim programı kullanıyorum.o ortalamasını hesaplıyor.onun hesabına göre en fazla 2 gün gecikirdi.Şuan 4 gün gecikti diyor.
Ortalama 22 günde bir şuan.
Önceki hamileliğimi de bu topik de beklemiştim.geriye dönük baktım.ozaman ki belirtilerime.Aynı şeyleri yaşıyorum.Yada piskolojik
Evet 8 gün sürmüştü.süreside uzundu yani 19. Gün de yumurtlamam oldu.22 gün bayağı bir erkenmiş:)))hayırlısı inşallah
Daha bu sabah kullandim canim. Resmini çekip yollarsan yardimci olurum testinclear bulue djital test kullanan varmı nasıl gosterınce negatıf oluyor bende sanki eksiye benzeyen bi işarte var yardımcı olurmusunuz
gerçektende karışıkmış.:)))Evet 8 gün sürmüştü.süreside uzundu yani 19. Gün de yumurtlamam oldu.
Çok karışık anlayacağın
Saglik sorunum yok, daha önce gebelikte yasadim ama hayatimdaki talihsizliklerden bu yasima kadar beBeksiz kaldim işte.merhaba üzülme.umarım herhangi bir sağlık sorunun yoktur.benim ilk bebeğim tüp bebek yöntemiyle şimdi kucağımda.32 yaşındayım.yumurtalıklarım kist yüzünden çok zarar görmüş doğumdan sonra korunmadım.demem o kinormal olmassa farklı yolları var.
Slm canım tekrar. Aynı testten sabah ben kullandım, hamile olup olmadıgının ekranda harflerle yazılı olması lazım. Bu test sanırım bozuk yada yanlış uyguladın. Prospektüsünde zaten görürsün hamileyken yada degilken ekranın nasıl göründügünü..buraya resim atamıyorum canım ya uzun zamandır gırmıyordum 2009 da ılk hamılelıgımı yasadım ıkıncı bır hamılelık dusunuyorum aynı heycanları yaşıyorum .sonuç negatıf cıktımı ınsan uzuluyor ıkıncı hamılelık olsada.konu olarak actım orda resmı var. atabıldım sonunda ortada asagı dogru ınce bır cızgı var o sankı artıymıs gıbıme geldıEki Görüntüle 1680234
teşekkurler cnm ılgılendıgın için boyle bır işaret var kutunun ustunde ama ne anlama geldigini yazmamışlarSlm canım tekrar. Aynı testten sabah ben kullandım, hamile olup olmadıgının ekranda harflerle yazılı olması lazım. Bu test sanırım bozuk yada yanlış uyguladın. Prospektüsünde zaten görürsün hamileyken yada degilken ekranın nasıl göründügünü..
Eger kutuda almanca yaziyorsa resmini çek yolla bana, yada gidip eczanede baktir tekrar, nasil istersenteşekkurler cnm ılgılendıgın için boyle bır işaret var kutunun ustunde ama ne anlama geldigini yazmamışlar
Merak ettim acaba test yaptınız mı son durum nedirCanim ayni durum bende de oldu benim ara ara kasiklarimda agri oluyor hala ayin onunda adet olmam lazim bakalim bekliyorumbende senin gibi
Ben 5 yıl sipral ile korundum.çıkardıktan 8 ay sonra hamile kalabildim.doktorlar 6 aylık bir süreç veriyor.vücudun toparlanması için.neyle korunuyordun.kizlar benimde st 12 ekim ve düzensiz benim canim sürekli turşu cekiyo acabami dedim test yaptim tabiki negatif erken yaptim biliyorum ama bir umut iste ben bebegimden sonra 3.5 yil korundum tekrar cocuk sahibi olmak isteyince bir kadindogumcuya gittim bana polikistik overinvar dedi hastayken gel dedi klomen verdi 1 hafta sonra gel dedi gittim yumurtan istedigim seviyeye gelmis bugun catlatma ignnesi yapicaz dedi aa dedim niye sart yapmamiz lazim dedi vel hasil kelam igneyide vurulduk 16 gun felan oldu belki testte cikar dedim ama sonuc olumsuz hala umudum varmi acaba arkadaslar sen cok ara verdin 5 6 ay olmaz gibi yorumlar yapiyolar bunun asli varmi sizce kizlar ya ilkini nasil istiyosam ikinciyi de ayni istek ve heyecanla bekliyorum
son adet tarihin ne zaman.benim 9 ekim kendimi hamile gibi hissediyorum.yumurtlama ertesi günü kasık ağrısı son bir haftadır bel ve kasık ağrıları yaşadım.bu sabah sadece kasıklarım ağrıdı.ya üşüttüm yada hamileyim.çünkü adetlerde böyle şeyler yaşamam adet günü ağrım başlar ve ilk gün biter.göğüslerimde şişlik falan yok.
ooo maşallah.test yapsanaEn son adet tarihim ekim 5 oldum benimde 1 haftadır canım çok yanıyor ama hala adet olmadım döngüme göre 6 gün önce olmam gerekli.
Hadiya üzülme ama ikinizinde istediği zaman olsa daha dogru olur canımYumurtlamam oldu canım da zaten bidaha zor olur hamileliğim.eşim istemiyor.bi kaza oldu ona ümitleniyorum bu kadar :-(
Evet ben de öyle olsun istiyorum.ama kaza onun suçu sonuçta 4 gözle adet olmamı bekliyo ama konuşunca için de bi heyecan da sezmedim değil haniHadiya üzülme ama ikinizinde istediği zaman olsa daha dogru olur canım
Bende yaptım köpürdü..pazartesi kan vericem.tabi adet olmazsam.hamile çıkarsam doğru dicem.Selam Kızlar :)
Çamaşır suyu ile gebelik testini denedinizmi ? bira köpügü gibi kabarıp ve o kabartı gitmezse hamileymişsin bu doğrumu ? ben denedim ve kopuk tastı okadar kabardı ve sonmedi adetime 8 gün var acaba hamilemiyim ?