Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Umarım yakında tadarsın anneligi canım. Şuan çok üzgünüm ama düzelirim. Başım çok sgrıyor, adetten bir gün önce böyle zonklar genelde, erken olacam bu ay galiba.
Allah ın izin verdigi kadarını yaşıyoruz, kabullenmekten başka çagre yok. Herkese desteklerinden ötürü çok tşk ederim

canım benim umarım hepbirlikte tadarız anneliği birbirimize hep dua edelim ve destek verelim bozma morelini belki strestendir baş ağrın tatlım

Dün gece hastalandım
İnşallah bu ay bu başlıktaki tek hasta ben olurum herkes bana göndersin hastalığını hazır ben omuşken yerinize de olıyım siz hamile olun barim :)
Ayyy fedakar arkadasim
Diger ay insallah senden guzel haberi aliriz ya inanin kendi çocuğum olsun istedigim kadar sizinde olsun istiyorum dua ediyorum hep ister istemez gozlerim doluyi agliyorum. Bugun kuran okuttuk evde oturuyordum karnimda sislik var zaten sanki bebegim varmis gibi hissettim bian oyle bi his geldi icime elimi karnima koymusum cok kasik agrim bel agrim var insallah bu ay hamileyimdir

Kan tahlili ver bakalım ne olacak ama bebek gözükmüyor yumurta çatlama ilaci veriyim derse sakın kullanma daha yeni hamile kaldıysan değerler düşükse hemen kanda da gözükmüyor

Ben hala adet olmadım sancım falan da yok geçti dün kan testim 2 çıkmıştı.yarın tekrar yaptırsam varsa eğer değer yükselmiş olur mu? Tabi gece baskınına uğramazsam

Kan tahlili ver bakalım ne olacak ama bebek gözükmüyor yumurta çatlama ilaci veriyim derse sakın kullanma daha yeni hamile kaldıysan değerler düşükse hemen kanda da gözükmüyor
Yumurtlamam oldu canım da zaten bidaha zor olur hamileliğim.eşim istemiyor.bi kaza oldu ona ümitleniyorum bu kadar :-(

Tabiki herşeyin öncelikle hayırlısı ama gönül istiyor işte. Ben test yaptım negatif. Aglıyorum yatakta 1,5 saattir
merhaba üzülme.umarım herhangi bir sağlık sorunun yoktur.benim ilk bebeğim tüp bebek yöntemiyle şimdi kucağımda.32 yaşındayım.yumurtalıklarım kist yüzünden çok zarar görmüş doğumdan sonra korunmadım.demem o kinormal olmassa farklı yolları var.

Kızlar üç gündür testlerim böylee 21.gün yumurtlamamdı diğerleri normal yaptığım ve koyu olanlar 31. Günü akşama doğru dikkatsiz yaptım sıvı alımına dikkat etmedim çok sancım var adetime bi kaç gün kaldı neden böyle çıkıyo testler ya koyu koyu

son adet tarihin ne zaman.benim 9 ekim kendimi hamile gibi hissediyorum.yumurtlama ertesi günü kasık ağrısı son bir haftadır bel ve kasık ağrıları yaşadım.bu sabah sadece kasıklarım ağrıdı.ya üşüttüm yada hamileyim.çünkü adetlerde böyle şeyler yaşamam adet günü ağrım başlar ve ilk gün biter.göğüslerimde şişlik falan yok.

şimdi aranızda hiç doktora gidip yumurtlama takibi yaptıran yokmu nasıl oluyor nezman gidiliyor nekadar sürüor.

merhaba adetin 2. güünü git.tahlilerine ve yumurtalıklarına bakarlar.ve sana uygun tedavi şeklini söyleyip; uygun zamanlarda çağırıp yumurtalarının gelişimine bakarlar ve sana çatlamanın olabileceği günü söyleyip gün aşırı ilişkiye girmeni önerecekler.bu kadar.)))ben 3 kez yaptırmıştım takip. klomen kullanmıştım dr um verdi ama işe yaramadı herşey normaldi kistim yüzünden hamile kalamıyordum

tamam haberleşiriz senin son adet günün ne zamandı.benim 28 günde bir ama son iki ay 25 güne düşmüştü.sanırım doğum yüzünden
11 ekim son adet tarihim.Benim çok düzenli değil günlerim ama takvimim programı kullanıyorum.o ortalamasını hesaplıyor.onun hesabına göre en fazla 2 gün gecikirdi.Şuan 4 gün gecikti diyor.
Ortalama 22 günde bir şuan.

Önceki hamileliğimi de bu topik de beklemiştim.geriye dönük baktım.ozaman ki belirtilerime.Aynı şeyleri yaşıyorum.Yada piskolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…