Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Size ümit olacak bir şeyler yazayım.
Görümcem yıllardır aşırı düzensiz adet olur.bir çok kisti var.yumurtalıkları çalışmıyo.hangi doktora gittiyse senin çocuğun olmaz dedi.evlilik de düşünmedi bu sebepten.neyse
Sonra düzenli adet olmaya başladı.doktora gitti.her şey aynı çocuğun olması çok zor dedi...
Allah bilir dedik.kısmetlerini geri çevirme dedik neyse bu aşık oldu evlendi.ilk ay hamile kaldı en son gittiği doktora gitti.doktor şok olmuş.şuan 5 haftalık hamileeee rabbim mucizesiiii

tabi canım olur olur denilenlernde olmuyor rabbim nezmaan ol derse olur. ya

yani verende alanda bekleten sınayanda Allah sadece dua edip elimizden geleni yapıp beklemekten başka çaremiz yok

KIZLAR BEN DE 9 EKİM DE ADET OLMUŞTUM.düzenli adet olurum bugün adet olmazsam kesin hamileyim diyecem çünkü ilk defa kasık ağrısı bel ağrısı vs bir hafta önceden yasadım.

kafayı yemektensesıkıntı varsa en azından erken teşhis edilsin demi heray oldum oldum demektense artık en azından sebebini bilirimö
Bir yıldan önce devlette bakmıyorlar diye biliyorm.Özelde veriyor folikasidi gönderiyor.Bizde gittik benim testler temiz cıktı.Eşim için erken daha marta kadar deneyin olmazsa eşine baktırırz dedi dr.Bosa para vermek istiyorsan yapalım test dedi.Bende martı bekliyorum ahanda dicem olmazsa.Bakın bakalım nesi var nesi yok

vallaha canım br denicem şansımı en azından yumurtaslıklarıma felan baksın nezaman yumurtlarım felan dye

vallaha canım br denicem şansımı en azından yumurtaslıklarıma felan baksın nezaman yumurtlarım felan dye
adetten 14 gün sonra yumurtlama.Baktır tabi.Eşine bakarlarsa iyi.Hızı kalitesine baksalar sorun varsa öğrenirsiniz en azından.Bana da zaman kaybı gibi geliyor suan ama eşim marttan önce gitmiyor dra

Bencede git canım biz 1 sene bekledik eşime hala yaptiramadik sperm testi ben hormon testi yaptırdım çok şükür iyi çıktı ultrasonla baktı gayet iyi dedi yumurtlamam geçtikten sonra yani haftaya eşimi goturucem test icin

canım hala adet olmadım ama ümidim de yok nedense dün gece yatmadan yapmıştım test silik bile çıkmamıştı. bugün test yapmadım yarın da olmassam gebelik testi yapıcam yine...
İnsallah hamilesindir canim
Benimde dort gunum var ama umidim yok kasiklarim adet olacak misim gibi agriyor bir de gogus agrim yoktu o basladi demek ki dedim adet olucam

karameltuanna_1 ben özel bi hastanede çalışıyorum 2 aylık evliyim ilk günden beri korunmadık dr gittim bayanın hormon testlerine bakıyolar ve gene bi muayenesi oluyo herhangi bi sorun yoksa adet günün dahil 10 gün say dedi ve 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi o esnada yumurtama oluyo zaten dedi 10 günden sonraki günler çöpe dedi sen kadarlık evlisin bilmiyorum ama bence aklında kalmasın bir an önce gidip tahlillerini yaptır kafan rahatlasın eş içinde 1 yıl olmazsa bebeğin dedi eşini o zaman değerlendiricez dedi kadınların 1 ayda gebe kalmaz şansı sadece %20 dedi yani aslına bakarsanız çok düşük bi ihtimal Allah bebeklerimizi bir an önce kucagımıza almaya nasip etsin kimseye aratmasın

Tabiki herşeyin öncelikle hayırlısı ama gönül istiyor işte. Ben test yaptım negatif. Aglıyorum yatakta 1,5 saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…