Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

boşwer canım üzülme rabbim emanetlerini elbet bırakacak ama nezaman en hayırlısını rabbim bilir ya
Canım rabbim benden önce ilk olacaklara versin.sizlere versin.bir çocuğum daha olsun çok istiyorum.eşim istemiyo.
Ne var ki kaza oldu.bende çok ümitlenmiştim yumurtlamama denk gelince.nasip değilmiş :-(

Canım rabbim benden önce ilk olacaklara versin.sizlere versin.bir çocuğum daha olsun çok istiyorum.eşim istemiyo.
Ne var ki kaza oldu.bende çok ümitlenmiştim yumurtlamama denk gelince.nasip değilmiş :-(
sağol canım inş duaetmekten başka çaremiz yok bak en azından hamile kalabiliyorsun buna sevinmelisin bence biz kalabilecekmiyiz şüphesiyle kafamızı yiyip bitiriyoruz bazende eşlerimizin kafa etini yiyioruz

Aynen ağlamasam kalkamıcam o yataktan çünkü,ağladım rahatladım kahvemi içtim.İşe geldim.Mübarek günde inşallah kabul olur dualarımız

Kızlar ya iki gündür ovulasyon testi yapıyprum koyu çıkıyo ama adetimin 21. Günü zaten yumurtlamam oldu bakar mısınz bu dünkü ilki yani diğeride bugünkü 29. Gün dünkü yazmayan bugünkü
e çift yumurta ikizleri boşu boşuna olmuyor. :)))) allah daha çok yumurta versin inşallah :)

Aynen ağlamasam kalkamıcam o yataktan çünkü,ağladım rahatladım kahvemi içtim.İşe geldim.Mübarek günde inşallah kabul olur dualarımız
inş canım ağlayarak kendimizi yıpratmaktan başka brşey yapmayz emnol bende ağlıyordum ama artık ağlamıcam kendime söz verdim rabbimin bir bildiği var diyorum artık..ona şirk koşmuşum gibide düşünüyorum

sağol canım inş duaetmekten başka çaremiz yok bak en azından hamile kalabiliyorsun buna sevinmelisin bence biz kalabilecekmiyiz şüphesiyle kafamızı yiyip bitiriyoruz bazende eşlerimizin kafa etini yiyioruz
Rabbimin izniyle olur inşallah.tez zamanda kucağınız dolar inşallah.stres yapma.ben 10 yıldır evliyim.inşallah bi gün eşim de ister gecikmeli adet olcam heralde hala gelen giden yok

Yɑ Rɑbbim;
bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et Yɑ Rɑbbim.
Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et… bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eyle sen hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
<Amİnn>
Hɑyırlı nurlu cumɑlɑr…

Rabbimin izniyle olur inşallah.tez zamanda kucağınız dolar inşallah.stres yapma.ben 10 yıldır evliyim.inşallah bi gün eşim de ister gecikmeli adet olcam heralde hala gelen giden yok
vardır herşeyde bir hayır rabbim okadar büyükki olmayack deniln şeler bile oluyor doktor ölcek diyor ama ölmüyor iyileşiyor allahtan ümidimizi kesmicez dualarımızı eksik etmeyeceğiz.

amin canım amin inş hayırlı günde rabbim dualarımızı kabul eder

cnm zamanı gelince kabul olacak inşşş rabbim İHMAL etmiyor İMTİHAN ediyor bizimde sınavımız bu sabredıcez ınns bizde dualarımızı alıcaz yavrumuza kavusacaz cnm
aynen canım estğ. ihmal etmez rabbim herkesin bir sınavı var kimini evlatla kimini evlatsız kimiini parayla kimini parasız kimini ailesiyle kimini dostuyla vb. sadece bu sınavlarda sabretmeyi öğreneceğiz. bu sınavlarda sabredin allahın varlığına inanmayan şeytana inanalar için rabim bana dua et sabret elbet birgğün kabul edecektr bize düşen gerçekten kalbmzden geçerek dua etmek:)

Canim benimde reglime 1 hafta varken fln goguslerime dokunamazdim cok acirdi siserdi ama bu ay hicbi degisiklik olmadi tik yok goguslerde ama dun hamile oldugumu ogrendim herkesin belirtileri farkli iste. Kanamaz hafifse adet kanamasi gibi degilse bi test daha yap bence

yok canm adet eminim kan vermiştim dün oda negatfti ama şaşırdım ya evliliğe alışıyor vücudum yada hormonal vb psikolojik havalardanda olabilir ama iyi böyle umarım hep böyle gider ağrısız:)

Kizlar adet olanlar icin cok uzuldum ya umitsizlige kapilmayalim biz coook gucluyuuuz. O tatli caninizi hic sikmayin hayirli zamani vardir doktor asla cocuguz olmayacak dese bile rabbim ol derse o gün duser karniniza HEP dua edelim Rahman ve Rahim olan o yoktan var eden o.. Allah gonlumuze gore versinn

aynen canım euzu billahimişeşaytaniracim allahtanbaşka ilah yoktur rahman ve rahim olan allahın adıyla şeytanın şerrinden sana sığınırırım diyor:) rabbim herşeyin hayırlısnı en iyi biendir:)

vardır herşeyde bir hayır rabbim okadar büyükki olmayack deniln şeler bile oluyor doktor ölcek diyor ama ölmüyor iyileşiyor allahtan ümidimizi kesmicez dualarımızı eksik etmeyeceğiz.
Amin inşallah canım.dün ki sancım geçti sancıyla birlikte adet olmam gerekirdi ama.Bu sabah miğdem de acayip bulanıyo...
Acaba ben ayda iki kere mi yumurtladım diye düşünüyorum.dün yumurtlama sancısı çektim çünki..
Adet olsam da kurtulsam bari :'(

amin bugünlerimize şükürler olsun bakın elimiz ayağımız tutuyor elimiz ekmek tutuyor şükredelim bugünlerimize herşey allahtan buda allahtan biz sadece çabalayalım br yandanda dualarımızı eksik etmeyelim er yada geç ha bugün he yrın elbet dualarımz kabul olacktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…