Canım rabbim benden önce ilk olacaklara versin.sizlere versin.bir çocuğum daha olsun çok istiyorum.eşim istemiyo.boşwer canım üzülme rabbim emanetlerini elbet bırakacak ama nezaman en hayırlısını rabbim bilir ya
sağol canım inş duaetmekten başka çaremiz yok bak en azından hamile kalabiliyorsun buna sevinmelisin bence biz kalabilecekmiyiz şüphesiyle kafamızı yiyip bitiriyoruz bazende eşlerimizin kafa etini yiyioruzCanım rabbim benden önce ilk olacaklara versin.sizlere versin.bir çocuğum daha olsun çok istiyorum.eşim istemiyo.
Ne var ki kaza oldu.bende çok ümitlenmiştim yumurtlamama denk gelince.nasip değilmiş :-(
Aynen ağlamasam kalkamıcam o yataktan çünkü,ağladım rahatladım kahvemi içtim.İşe geldim.Mübarek günde inşallah kabul olur dualarımızbiz gerçekten kadınlar çok tuhaf varlıklarız morelimiz bozukta olsa hedefe kitlenip hemen ayağa kalkıyoruz ve kaldımız yerden devam ediyoruz senin aylık ağlama seansım lafına çok güldüm canım ya yılmayalım güzel rabbim bizlerinde kucağını boş bırakmıcak inşlh
e çift yumurta ikizleri boşu boşuna olmuyor. :)))) allah daha çok yumurta versin inşallah :)Kızlar ya iki gündür ovulasyon testi yapıyprum koyu çıkıyo ama adetimin 21. Günü zaten yumurtlamam oldu bakar mısınz bu dünkü ilki yani diğeride bugünkü 29. Gün dünkü yazmayan bugünkü
inş canım ağlayarak kendimizi yıpratmaktan başka brşey yapmayz emnol bende ağlıyordum ama artık ağlamıcam kendime söz verdim rabbimin bir bildiği var diyorum artık..ona şirk koşmuşum gibide düşünüyorumAynen ağlamasam kalkamıcam o yataktan çünkü,ağladım rahatladım kahvemi içtim.İşe geldim.Mübarek günde inşallah kabul olur dualarımız
hadi bakalım inş rabbim ikiz verir gönlüne gre:)e çift yumurta ikizleri boşu boşuna olmuyor. :)))) allah daha çok yumurta versin inşallah :)
Rabbimin izniyle olur inşallah.tez zamanda kucağınız dolar inşallah.stres yapma.ben 10 yıldır evliyim.inşallah bi gün eşim de istersağol canım inş duaetmekten başka çaremiz yok bak en azından hamile kalabiliyorsun buna sevinmelisin bence biz kalabilecekmiyiz şüphesiyle kafamızı yiyip bitiriyoruz bazende eşlerimizin kafa etini yiyioruz
vardır herşeyde bir hayır rabbim okadar büyükki olmayack deniln şeler bile oluyor doktor ölcek diyor ama ölmüyor iyileşiyor allahtan ümidimizi kesmicez dualarımızı eksik etmeyeceğiz.Rabbimin izniyle olur inşallah.tez zamanda kucağınız dolar inşallah.stres yapma.ben 10 yıldır evliyim.inşallah bi gün eşim de istergecikmeli adet olcam heralde hala gelen giden yok
amin canım amin inş hayırlı günde rabbim dualarımızı kabul ederYɑ Rɑbbim;
bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et Yɑ Rɑbbim.
Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et… bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eyle sen hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
<Amİnn>
Hɑyırlı nurlu cumɑlɑr…
cnm zamanı gelince kabul olacak inşşş rabbim İHMAL etmiyor İMTİHAN ediyor bizimde sınavımız bu sabredıcez ınns bizde dualarımızı alıcaz yavrumuza kavusacaz cnmamin canım amin inş hayırlı günde rabbim dualarımızı kabul eder
aynen canım estğ. ihmal etmez rabbim herkesin bir sınavı var kimini evlatla kimini evlatsız kimiini parayla kimini parasız kimini ailesiyle kimini dostuyla vb. sadece bu sınavlarda sabretmeyi öğreneceğiz. bu sınavlarda sabredin allahın varlığına inanmayan şeytana inanalar için rabim bana dua et sabret elbet birgğün kabul edecektr bize düşen gerçekten kalbmzden geçerek dua etmek:)cnm zamanı gelince kabul olacak inşşş rabbim İHMAL etmiyor İMTİHAN ediyor bizimde sınavımız bu sabredıcez ınns bizde dualarımızı alıcaz yavrumuza kavusacaz cnm
Canim benimde reglime 1 hafta varken fln goguslerime dokunamazdim cok acirdi siserdi ama bu ay hicbi degisiklik olmadi tik yok goguslerde ama dun hamile oldugumu ogrendim herkesin belirtileri farkli iste. Kanamaz hafifse adet kanamasi gibi degilse bi test daha yap bencevallaha normalde benm ağrılı olurdu karnım şişerdi göğüslerim şişerdi ilk defa adetimde böyle oldum sizce neden sizinde böylemi oldu vücudum evliliğemi alıştı acaba yermde durabilirm haff br karın ağrım var ama hissetmyrum bile:)
yok canm adet eminim kan vermiştim dün oda negatfti ama şaşırdım ya evliliğe alışıyor vücudum yada hormonal vb psikolojik havalardanda olabilir ama iyi böyle umarım hep böyle gider ağrısız:)Canim benimde reglime 1 hafta varken fln goguslerime dokunamazdim cok acirdi siserdi ama bu ay hicbi degisiklik olmadi tik yok goguslerde ama dun hamile oldugumu ogrendim herkesin belirtileri farkli iste. Kanamaz hafifse adet kanamasi gibi degilse bi test daha yap bence
aynen canım euzu billahimişeşaytaniracim allahtanbaşka ilah yoktur rahman ve rahim olan allahın adıyla şeytanın şerrinden sana sığınırırım diyor:) rabbim herşeyin hayırlısnı en iyi biendir:)Kizlar adet olanlar icin cok uzuldumya umitsizlige kapilmayalim biz coook gucluyuuuz. O tatli caninizi hic sikmayin hayirli zamani vardir doktor asla cocuguz olmayacak dese bile rabbim ol derse o gün duser karniniza HEP dua edelim Rahman ve Rahim olan o yoktan var eden o.. Allah gonlumuze gore versinn
Amin inşallah canım.dün ki sancım geçtivardır herşeyde bir hayır rabbim okadar büyükki olmayack deniln şeler bile oluyor doktor ölcek diyor ama ölmüyor iyileşiyor allahtan ümidimizi kesmicez dualarımızı eksik etmeyeceğiz.
Insallah hayirli zamanda saglikli evlatlar versin bize Allahım en onemlisi oaynen canım euzu billahimişeşaytaniracim allahtanbaşka ilah yoktur rahman ve rahim olan allahın adıyla şeytanın şerrinden sana sığınırırım diyor:) rabbim herşeyin hayırlısnı en iyi biendir:)