Insallah canim insallah :)) bekliyoruz haberini
canım bazen hvalarda etken edebiliyor yaşam koşulları yediklerimizde ama hayatımda ilk kez ağrısız br adet geçiriyorum çok iyimiş ama:) inş hep böyle olur geçen aya kadr yermde duramıyordum karnıma vajinama kramplar giriyordu:) elimi kolu kaldıramıyordum gçbeğim 4 aylık hamile gibi şişiyordu şimdi şişmedi göğüslermde:) karnım çok hafif ağrıyor:) rahatmış amaGünaydın kızlar:) ben de bugün adet olmam gerekirken dün akşam oldumben gün içinde sürekli bunu düşünüyorum ve çok stres yapıyorum ondan sanırım bakalım bu ay denemelere devam umudumuzu kaybetmek yok :)
canım bazen hvalarda etken edebiliyor yaşam koşulları yediklerimizde ama hayatımda ilk kez ağrısız br adet geçiriyorum çok iyimiş ama:) inş hep böyle olur geçen aya kadr yermde duramıyordum karnıma vajinama kramplar giriyordu:) elimi kolu kaldıramıyordum gçbeğim 4 aylık hamile gibi şişiyordu şimdi şişmedi göğüslermde:) karnım çok hafif ağrıyor:) rahatmış ama
günaydın kızlar bende normalde yarın olmam gerekiyodu ama dün akşam oldum adet ama çok dua ettim Allaha varsada yoksada bi işaret ver Allahım diye ve akşam eve gittim bi ıslaklık hissettim ve dedimki içimden kesin adet oldun gittim bi baktım evet morelim çok bozuldu saat 9 du yattım uyudum o morel bozukluğundan ama yılmak yok bu ay devam çalışmalara güzel rabbimden umut kesilmezcanım bazen hvalarda etken edebiliyor yaşam koşulları yediklerimizde ama hayatımda ilk kez ağrısız br adet geçiriyorum çok iyimiş ama:) inş hep böyle olur geçen aya kadr yermde duramıyordum karnıma vajinama kramplar giriyordu:) elimi kolu kaldıramıyordum gçbeğim 4 aylık hamile gibi şişiyordu şimdi şişmedi göğüslermde:) karnım çok hafif ağrıyor:) rahatmış ama
vallaha canım ben serumluk oluyordum elim ayağımı hissetmiyıordum:) hemn iğnbe yaparlardı ama evlendim evleneli 6 aydır ne ağrı kesici ne antibiyotik içiyorum ama cidden ilk defa hafif ya daha geçen aya kadar kramplar gidiyordu keşke hep böyle olaydı şimdi hafif ağrılı geçiyor evlendim evleneli idrar yolalrını üşütüyordum ondanmı acaba dedim geçti herhalde kendmide çok sıcak tuttum bu ay çorapsz vb gezmedim hiçne güzel olmuş senin için sevindim :) benim çok sancılı geçiyo resmen yatağa bağlanıyorum. bu sefer de neredeyse öyle oldu dün akşam yatakta kıvrandım durdumkadın olmak ne kadar zor ya neler neler yaşıyoruz vücudumuzda neler oluyor biz bile yetişemiyoruz :)
ben denemicem vallaha oluruna bırakcam:) olursa olur önceden o testlermi varmış bea:)ve hepimizde hemen hemen aynı günde olmuşuz kızlar dün :) bu ay hep birlikte takip edelim ben bugün uvolasyon testlerinden şipariş vericem ilk defa denicem o testleride bu ay :)
biz gerçekten kadınlar çok tuhaf varlıklarız morelimiz bozukta olsa hedefe kitlenip hemen ayağa kalkıyoruz ve kaldımız yerden devam ediyoruz senin aylık ağlama seansım lafına çok güldüm canım ya yılmayalım güzel rabbim bizlerinde kucağını boş bırakmıcak inşlhGünaydın kızlar.Dün gece ben uyurken reglm gelmiş.Ne olur ne olmaz diye ped koymuştum.Sabah soka uyandım yıne Hemde öyle yerleşme filanda değil.Şakır şakır gelmiş.Sabah aylık yatağın ortasında höngür höngür ağlama seansımıda yaptım.Suan iyiyim.Yeni umutlara hazırım
tabiki canım orası öle ama istedin için o oluruna bırakıcam lafı sadece lafta kalıyo ve gene bi bakmışsın çabalıyosun bende kendime çok dedim oluruna bırakıcam diye ama bırakamıyosunben denemicem vallaha oluruna bırakcam:) olursa olur önceden o testlermi varmış bea:)
kendime söz verdm başka aktivite bulcam kendime bırakcam oluruna böyle stresle daha çok olmuyortabiki canım orası öle ama istedin için o oluruna bırakıcam lafı sadece lafta kalıyo ve gene bi bakmışsın çabalıyosun bende kendime çok dedim oluruna bırakıcam diye ama bırakamıyosun
hangi siteden bakıyosun canım ben de bakıyım :)ve hepimizde hemen hemen aynı günde olmuşuz kızlar dün :) bu ay hep birlikte takip edelim ben bugün uvolasyon testlerinden şipariş vericem ilk defa denicem o testleride bu ay :)
evet Allahtan ailemiz yanımızda öle tipler insan değil ya kuzenin eşiyle muayneye gidip test yaptırsın kıza leke atıyo ama belki kendi oğlu kısır böle insanlardan nefret ediyorumkendime söz verdm başka aktivite bulcam kendime bırakcam oluruna böyle stresle daha çok olmuyorbir 6ayda böyle denicem:)
ovula ovulasyon testi diye bi marka varmış ona iyi diyolar bu hepsi burada.com da felan var zannedersem bende ordan vericem eczaneden alıyım dedim çok pahalı sadece 2 tanesi 15 tl dedi ama nette 15 tanesi felan 15 tl göz göre göre kazıklanamam vallahangi siteden bakıyosun canım ben de bakıyım :)
gittiler zaten kist varmışevet Allahtan ailemiz yanımızda öle tipler insan değil ya kuzenin eşiyle muayneye gidip test yaptırsın kıza leke atıyo ama belki kendi oğlu kısır böle insanlardan nefret ediyorum
iyiyim çok şükür kuzum evet oğluşum oluyor teyzesi darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah dualarımız sizinleNasılsın canım bebiş nasıl :)oğlumuz mu oluyo :)
boşwer canım üzülme rabbim emanetlerini elbet bırakacak ama nezaman en hayırlısını rabbim bilir yaYine ev de test yaptım.dün den daha koyu beklerken.hiç yok..
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :-S