- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
iyiyim çok şükür kuzum evet oğluşum oluyor teyzesi darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah dualarımız sizinle
Canım bak biraz daha koyulasti bugun
BENCE KOYULUĞU AZALIYOR GİBİ 10. GÜN TEPE NOKTASI GİBİ GELDİ BANACanım bak biraz daha koyulasti bugun
adettin gecikmesinden sonra yaptığın tahliller mi bunlarCanım bak biraz daha koyulasti bugun
Test yapmadınız mı?Adet gecikinci 5 gün sonra falan çıkıyormuş.Test yapın bence hatta nasıl dayandınız simdiye kadarMerhaba arkadaşlar
Benim döngüm hiç bu güne kadar şaşmadı 27 günde bir oluyorum ama şuan adetim 6 gün gecikti fakat 6 gündür adet sancısı yaşıyorum çok sinir bozucu durumdayım sizce hamilelik belirtisimidir karın agrısı
Selam,Ya aslında dayanamıyorum ama ne bilim unutlanmakta istemiyorum yarın doktor randevum var kan tahlili en az kaç günlük gebeliği gösteriyor biliyormusunuz
kanda döllenmeden sonra çıkıyor.1hafta da çıkıyor kanda.Yarın kan tahlili daha mantıklı ozman.İnsallah vardırYa aslında dayanamıyorum ama ne bilim unutlanmakta istemiyorum yarın doktor randevum var kan tahlili en az kaç günlük gebeliği gösteriyor biliyormusunuz
Laboquick canimHira testin markası ne acaba canım
O gün ilişki oldu canım ama zaten bi kaç saat durduktan sonra aynı öyle oluyor diğerlerine göre çizgi daha belirgin tek tarafı belirgin oluyordu diğerlerinin nasip bakalımBENCE KOYULUĞU AZALIYOR GİBİ 10. GÜN TEPE NOKTASI GİBİ GELDİ BANA
Yok canım yumurtlama takibi yapıyorum adetim bitti coktanadettin gecikmesinden sonra yaptığın tahliller mi bunlar
Canım seninde bat 20 Kasım değil miBelim ve kasiklarimda agri varrr kizlar neden acaba yaa adet biteli 14 gun oldu hergun iliskiye giriyoruz ve bugun yumurtlama gunu gosteriyor takvimim uygulamasinda axaba yumurtlama olacagi icinmi bu agri
kanda döllenmeden sonra çıkıyor.1hafta da çıkıyor kanda.Yarın kan tahlili daha mantıklı ozman.İnsallah vardır
19u canimmCanım seninde bat 20 Kasım değil mi