Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar

Benim döngüm hiç bu güne kadar şaşmadı 27 günde bir oluyorum ama şuan adetim 6 gün gecikti fakat 6 gündür adet sancısı yaşıyorum çok sinir bozucu durumdayım sizce hamilelik belirtisimidir karın agrısı

Merhaba arkadaşlar

Benim döngüm hiç bu güne kadar şaşmadı 27 günde bir oluyorum ama şuan adetim 6 gün gecikti fakat 6 gündür adet sancısı yaşıyorum çok sinir bozucu durumdayım sizce hamilelik belirtisimidir karın agrısı
Test yapmadınız mı?Adet gecikinci 5 gün sonra falan çıkıyormuş.Test yapın bence hatta nasıl dayandınız simdiye kadar :KK48:

Ya aslında dayanamıyorum ama ne bilim unutlanmakta istemiyorum yarın doktor randevum var kan tahlili en az kaç günlük gebeliği gösteriyor biliyormusunuz

Ya aslında dayanamıyorum ama ne bilim unutlanmakta istemiyorum yarın doktor randevum var kan tahlili en az kaç günlük gebeliği gösteriyor biliyormusunuz
kanda döllenmeden sonra çıkıyor.1hafta da çıkıyor kanda.Yarın kan tahlili daha mantıklı ozman.İnsallah vardır:anneadayı:

Kan tahlili adet tarihin gelmeden bi iki gun one bile belli oluyor ama garanti olmasi acisindan adet tarihine kadar beklenmeli tabi. Buarada bende eylulde asilama yaptirdim olmadi, gecen ay reglim 3 gunden sonra cok az leke seklinde geldi normalde 6 gun surer. Bu ayda hastalanmama daha 8 gun falan var ama bende uc bes gundur yorgunluk halsizlik cok fazla acaba bu bi belirti olabilir mi diye meraklardayim.

Belim ve kasiklarimda agri varrr kizlar neden acaba yaa adet biteli 14 gun oldu hergun iliskiye giriyoruz ve bugun yumurtlama gunu gosteriyor takvimim uygulamasinda axaba yumurtlama olacagi icinmi bu agri

X