- 30 Ekim 2015
- 173
- 82
Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşaallah ilk bebeği beklemek eminim ki çok zordur. Allah bu dünyada ve ahirette ecrini versin36 yaşındayım ve hala bir evladım yok, ben ne yapayımm
Çok sagol canım AMİNNNNNAllah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşaallah ilk bebeği beklemek eminim ki çok zordur. Allah bu dünyada ve ahirette ecrini versin
ilk bebek mi senin? kaç yıllık evlisin? yaşın kaç:)Allah herkese hayırlısıyla bi evlat verir inşallah bende bekliyorum aylardır
İlk bebek 1 seneden fazladır evliyim ve 10 11 aydır deniyoruz 26 yaşındayım bekliyoruz artık inşallah gelir bi kuzucukilk bebek mi senin? kaç yıllık evlisin? yaşın kaç:)
Tek ümidim yumurtlamanın 10. Günü haatım heyecanlanamıyprum ama belki vardır yokluğuna alışınca insan heyecanını kaybediyo ama bi olsa dünyalar bizim olacak:)testin yine pozitif çıkmış canım seni de ümitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilirsin inşallahh yarın yine yap bakalım koyulaşma devam ederse vardır bir şeyler hayırlısıyla
Kaç yıllık evlisiniz acaba bende 31 yaşındayım ve benimde yok bebeğim halaÇok sagol canım AMİNNNNN
Hiç böyle etkisi yokmuş hayatım deli oldum ya:/rahim filminden olabilir mi peki?
Bu benim ilk evliligim degil. İlk evliligimi 13 yıl evvel yaptım.Kaç yıllık evlisiniz acaba bende 31 yaşındayım ve benimde yok bebeğim hala
AminBu benim ilk evliligim degil. İlk evliligimi 13 yıl evvel yaptım.
13 yıllık bir özlem yanii :-(
İsteyen herkese saglıklı hayırlı olanını versin Rabbim
Sedefcim doktorlar ne dedi peki sıkıntı mı varmış kimdeymiş varsa da öncekindede şimdi deBu benim ilk evliligim degil. İlk evliligimi 13 yıl evvel yaptım.
13 yıllık bir özlem yanii :-(
İsteyen herkese saglıklı hayırlı olanını versin Rabbim
Eski eşimle cinsel sorunlardan ayrıldık. Binde bir olurdu yani, hiç hamile kalmadım o eşimdeN..Sedefcim doktorlar ne dedi peki sıkıntı mı varmış kimdeymiş varsa da öncekindede şimdi de
Allahım en kısa zamandaseni ve bizleri evlat sahibi yapsın gerçekten çok zor bende 29 yaşındayım artık.ama diyorum belkide hayırlısı böyleydi bu zamana kadar olmayışının... Allah korusun sağlıksız bir evlat büyütmek daha zor olurdu ...36 yaşındayım ve hala bir evladım yok, ben ne yapayımm
benimde olmama 2 gün falan var agrımda yok ama çok az kahve lekenme oldu umarım adet belirtisi değildirKızlar durunlar nasil adet olan varmı??? Bebis haberi alan varmi??
Kayinvalidemle disari ciktik bugünbelimin ağrısından zor yurudum bacaklarimda agriyor ha birde sag kasigimda batma var haleeeen ??
Insallah yerlesme kanamasıdır canım normalde adetin agirilimi geciyor
benimde olmama 2 gün falan var agrımda yok ama çok az kahve lekenme oldu umarım adet belirtisi değildir
umarım canım inş değildir:)
benimde olmama 2 gün falan var agrımda yok ama çok az kahve lekenme oldu umarım adet belirtisi değildir
Canim bu hep psikolojik benceyaa sen adet degil bu yerlesme kanamasi diye dusundun ve hep agrili gecen adetin bu sefer agrisiz oldu..günaydın kızlar sonuç negatif adet oldum ama :) ne ağrı ne şişkinlik ilk defa böyle oldum:) sizce neden normalde çok ağrılı geçerdi dayanamazdım karnım çok şişerdi göğüslerim bile şişmedi
vallaha normalde benm ağrılı olurdu karnım şişerdi göğüslerim şişerdi ilk defa adetimde böyle oldum sizce neden sizinde böylemi oldu vücudum evliliğemi alıştı acaba yermde durabilirm haff br karın ağrım var ama hissetmyrum bile:)Insallah yerlesme kanamasıdır canım normalde adetin agirilimi geciyor
yok canım ben hiç öyle düşünmedim öyle olsun istredm ben herkese dedim zaten hamile değilm diye ama :) vücudum evliliğemi alıştı acaba öyle düşündüğüm zamanlar bile ağrılıo geçti :) ne rahatmış ağrısız adet :)Canim bu hep psikolojik benceyaa sen adet degil bu yerlesme kanamasi diye dusundun ve hep agrili gecen adetin bu sefer agrisiz oldu..