Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bugün resmem yüzümü ateş basıyor. Gögüslerim kocaman oldu ve ateş gibi yanıyor ama adet günüme 5 gün kaldıgı içinde olabilir tabii.. Birde 2-3 gündür sürekli bardak bardak su içtigim halde agzım dilim kuruyor.. Sabah dayanamayıp ilk idrarımla test yapacam nasip olursa

Yumurtlamaa canımcım evet:) sedef_79
Hayatım olsada ayrı yumurtlaama aynı gün oluyomuş ya bu ay rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı ama bu ay bi tuhaf nedense böyle çıkıyo ya:/ kelebek3891

Ovülasyon testlerini ilk kez burada duydum bu iki haftadır.. Bilmiyorum hiç
Bir gebelik testi yap bakalım canım, hayırlısı inşallah

Sedefim elimde 11 tane gebelik testi var onlar stokta zatende negatife yürek dayanmıyoo:)

testin yine pozitif çıkmış canım seni de ümitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilirsin inşallahh yarın yine yap bakalım koyulaşma devam ederse vardır bir şeyler hayırlısıyla

sakin olmalısın, gebeliği engelleyen şey stres daha yeni evlisin olur inşaallah 2,5 yıldır bekleyen biri olarak söylüyorum. düşün adetim bugün olmalıydı olmadım yine bile heyecanlanmıyorum
dedigim gibi diger testleri yaparken oyle asiri bi heyecanla yapmadim negatif cikinca uzuldum tabi ama aglayacak kadr degil cift cikip mujde vermeye hazırlanirken boyle bisey yasayinca sarsildim hepinize saygim sonsuz yaşadığınız seyi hayal bile edemem eminim dusuncesizlik etmek degildi amacim

Kız sen hamiş değil misin:)
Bilmiyorum ki ev de yaptığım testler hafif 2.çizgi çıkıyo.ama dün sabah kan verdim değer 2 çıktı.sabahta sağlık ocağına gidicem.tüm eski tahlillerimi inceledim.gebe olmadığım testlerin hepsi 1.20 hiç şaşmamış :-D 4 gündür sancım var.bu akşam üzeri yatağa bile düşürdü şiddeti 2 saat sürdü hafifledi.inceden inceye hala sancı var.göğüslerimde 5 gündür hassas onlarda bugün şiddetlendi..
Ne olucak bakalım

Yok canım benim ne düşüncesizligi. Hepimizin yarası neresinden dokunsan agrıyor işte. Anne olmayı istemek her kafının hakkı. Bizler gibi uzun yıllar o duyguya hasret kalanlara, birkaç aylık bekleyişler bazen hafif geliyor belkide, anlayın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…