- 30 Ekim 2015
- 173
- 82
sakin olmalısın, gebeliği engelleyen şey stres daha yeni evlisin olur inşaallah 2,5 yıldır bekleyen biri olarak söylüyorum. düşün adetim bugün olmalıydı olmadım yine bile heyecanlanmıyorumnerde garip bisey var beni bulur zaten :) hayirlisi artık cok yiprandim 6 aydir
iki ayrı yumurtlama olabilir mi acaba?Kızlar ya iki gündür ovulasyon testi yapıyprum koyu çıkıyo ama adetimin 21. Günü zaten yumurtlamam oldu bakar mısınz bu dünkü ilki yani diğeride bugünkü 29. Gün dünkü yazmayan bugünkü
sakin olmalısın, gebeliği engelleyen şey stres daha yeni evlisin olur inşaallah 2,5 yıldır bekleyen biri olarak söylüyorum. düşün adetim bugün olmalıydı olmadım yine bile heyecanlanmıyorum
Nasıl yani canim????Off sonuç çıkmamış çıkmayacak galiba gene husran çıkmayaacak sanırım sonuç
Canım merak ettim hala çıkmadımıOff sonuç çıkmamış çıkmayacak galiba gene husran çıkmayaacak sanırım sonuç
Yumurtlamaa canımcım evet:)sedef_79
Hayatım olsada ayrı yumurtlaama aynı gün oluyomuş ya bu ay rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı ama bu ay bi tuhaf nedense böyle çıkıyo ya:/kelebek3891
On gün geçti yumurtlamadan çıkarmı ki beklemek daha sağlıklı mı olur acep canım:)Ovülasyon testlerini ilk kez burada duydum bu iki haftadır.. Bilmiyorum hiç
Bir gebelik testi yap bakalım canım, hayırlısı inşallah
Aslinda 10 günde çikabiliyor ama en sagliklisi beklemek. Sende benim gibi 10 kasimda saniyorum günün.. Bekle 3-5 gün bosuna paralari ziyan ediyoruzOn gün geçti yumurtlamadan çıkarmı ki beklemek daha sağlıklı mı olur acep canım:)
Benim yumurtlamam da 10 gün olduOn gün geçti yumurtlamadan çıkarmı ki beklemek daha sağlıklı mı olur acep canım:)
Sedefim elimde 11 tane gebelik testi var onlar stokta zatende negatife yürek dayanmıyoo:)Aslinda 10 günde çikabiliyor ama en sagliklisi beklemek. Sende benim gibi 10 kasimda saniyorum günün.. Bekle 3-5 gün bosuna paralari ziyan ediyoruz
Kız sen hamiş değil misin:)Benim yumurtlamam da 10 gün olduama adetim de 4 gün gecikti.22 günde bir olurum.şüpheli ilişkide 10 gün oldu.
Sedefim elimde 11 tane gebelik testi var onlar stokta zatende negatife yürek dayanmıyoo:)
Sedefim elimde 11 tane gebelik testi var onlar stokta zatende negatife yürek dayanmıyoo:)
dedigim gibi diger testleri yaparken oyle asiri bi heyecanla yapmadim negatif cikinca uzuldum tabi ama aglayacak kadr degil cift cikip mujde vermeye hazırlanirken boyle bisey yasayinca sarsildim hepinize saygim sonsuz yaşadığınız seyi hayal bile edemem eminim dusuncesizlik etmek degildi amacimsakin olmalısın, gebeliği engelleyen şey stres daha yeni evlisin olur inşaallah 2,5 yıldır bekleyen biri olarak söylüyorum. düşün adetim bugün olmalıydı olmadım yine bile heyecanlanmıyorum
Bilmiyorum kiKız sen hamiş değil misin:)
rahim filminden olabilir mi peki?Yumurtlamaa canımcım evet:)sedef_79
Hayatım olsada ayrı yumurtlaama aynı gün oluyomuş ya bu ay rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı ama bu ay bi tuhaf nedense böyle çıkıyo ya:/kelebek3891
dedigim gibi diger testleri yaparken oyle asiri bi heyecanla yapmadim negatif cikinca uzuldum tabi ama aglayacak kadr degil cift cikip mujde vermeye hazırlanirken boyle bisey yasayinca sarsildim hepinize saygim sonsuz yaşadığınız seyi hayal bile edemem eminim dusuncesizlik etmek degildi amacim