Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok garip ama olmasa hiç pembelesmez yada test bozuk birde kan tahlili ver kesin sonuc

Çok garip ama olmasa hiç pembelesmez yada test bozuk birde kan tahlili ver kesin sonuc
hic böyle birsey duymadim bende yarim saat beklediğinde silik cizgi cikiyo gebelik olmasada ama bukadar belirgin cift cizgi olup kaybolmasi cok enteresan mujde vermek icin annemi aradim aglayarak o sira elimi aldim 2. cizgi yerinin bembeyaz oldugunu görüp lafi değiştirdim husrani sen dusun

Canım korkma dediğim gibi yerleşme kanamasi da olabilir sadece söylemek istediğim ihmal etme

Benim 10 kasım adet günüm ama ilk hamileligimdede ben hemen adet sonrası kalmıştım. Tam ovulasyon gününüde iyi degerlendirdik ama olur ya ilki gibi olduysa...
4 gün önce çıkan dijital test aldım. Yarın sanıyorum sabahtan testi yaparım, birşey çıkarsada doktora giderim, akıntı gibi ama pembe, endişe etmeye başladım bir haftadır durmayınca

Test bozuktur üzülme. Yarın yine yap..

Ama gebelik olmasa pembelesmez ki

Kızlar ya iki gündür ovulasyon testi yapıyprum koyu çıkıyo ama adetimin 21. Günü zaten yumurtlamam oldu bakar mısınz bu dünkü ilki yani diğeride bugünkü 29. Gün dünkü yazmayan bugünkü

Eklentiler

• image.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar ya iki gündür ovulasyon testi yapıyprum koyu çıkıyo ama adetimin 21. Günü zaten yumurtlamam oldu bakar mısınz bu dünkü ilki yani diğeride bugünkü 29. Gün dünkü yazmayan bugünkü
Gebelik testimi bu yoksa ovü dediginizmi ?
Ovü yazmışsın sonradan farkettim. Hiç ankamıyorum ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…