- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 33
Çok garip ama olmasa hiç pembelesmez yada test bozuk birde kan tahlili ver kesin sonucarkadaslar 6 aylik evliyim ve ilk gunden beri çocuk düşünüyoruz her ay test yapıyorum ama cok umitlenerek degil buay adetimin ilk gunumun uzerinden 19 gun gecmesine ragmen kendimi tuhaf hissedip test aldm kasiklarimda kramp seklinde bir agri gogus uclarimda hassasiyet ve sık idrara cikma durumundan suphelendim oylesine bi test yapayim belki cikar dedim idrari damlatir damlatmaz cok belirgin cift cizgi cikti ben tabi ciglik cigliga sevinc 5 dk sonra 2. cizgi yok oldu ve bembeyaz oldu o kisim boyle biseyi hic duymadimda yasamadim da basina gelen varmi acaba umitlenip ugrasmak istemiyorum bi fikriniz varmi
hic böyle birsey duymadim bende yarim saat beklediğinde silik cizgi cikiyo gebelik olmasada ama bukadar belirgin cift cizgi olup kaybolmasi cok enteresan mujde vermek icin annemi aradim aglayarak o sira elimi aldim 2. cizgi yerinin bembeyaz oldugunu görüp lafi değiştirdim husrani sen dusunÇok garip ama olmasa hiç pembelesmez yada test bozuk birde kan tahlili ver kesin sonuc
Canım korkma dediğim gibi yerleşme kanamasi da olabilir sadece söylemek istediğim ihmal etme
arkadaslar 6 aylik evliyim ve ilk gunden beri çocuk düşünüyoruz her ay test yapıyorum ama cok umitlenerek degil buay adetimin ilk gunumun uzerinden 19 gun gecmesine ragmen kendimi tuhaf hissedip test aldm kasiklarimda kramp seklinde bir agri gogus uclarimda hassasiyet ve sık idrara cikma durumundan suphelendim oylesine bi test yapayim belki cikar dedim idrari damlatir damlatmaz cok belirgin cift cizgi cikti ben tabi ciglik cigliga sevinc 5 dk sonra 2. cizgi yok oldu ve bembeyaz oldu o kisim boyle biseyi hic duymadimda yasamadim da basina gelen varmi acaba umitlenip ugrasmak istemiyorum bi fikriniz varmi
Ama gebelik olmasa pembelesmez kihic böyle birsey duymadim bende yarim saat beklediğinde silik cizgi cikiyo gebelik olmasada ama bukadar belirgin cift cizgi olup kaybolmasi cok enteresan mujde vermek icin annemi aradim aglayarak o sira elimi aldim 2. cizgi yerinin bembeyaz oldugunu görüp lafi değiştirdim husrani sen dusun
nerde garip bisey var beni bulur zaten :) hayirlisi artık cok yiprandim 6 aydirTest bozuktur üzülme. Yarın yine yap..
Hiç bozma moralini allah bizim için en doğru zamanı bilirOff sonuç çıkmamış çıkmayacak galiba gene husran çıkmayaacak sanırım sonuç
5 dk sonra neden kayboldu amaAma gebelik olmasa pembelesmez ki
hafif pembelesmede degildi yani c deki nasilsa t dekide oyleydi keske cekseydim5 dk sonra neden kayboldu ama
Evleneli ne kadar oldu kinerde garip bisey var beni bulur zaten :) hayirlisi artık cok yiprandim 6 aydir
Ya testte sonuç çıkmamış hiç birşey yazmıyor 1 gbi tekrar bakarım belki çıkarHiç bozma moralini allah bizim için en doğru zamanı bilir
6 ayEvleneli ne kadar oldu ki
Nezaman evlwndin canım hangi gün hangi ay
Hey allahımya birde bizim gibi olsan ne yapacaksın neler çektik biz
evet canımcım
bi onemi varmı :)Nezaman evlwndin canım hangi gün hangi ay
dogrudur tabi Allah kimseye aratmasin ama hayal kirikligi kotu bi duygu sonuctaHey allahımya birde bizim gibi olsan ne yapacaksın neler çektik biz
Gebelik testimi bu yoksa ovü dediginizmi ?Kızlar ya iki gündür ovulasyon testi yapıyprum koyu çıkıyo ama adetimin 21. Günü zaten yumurtlamam oldu bakar mısınz bu dünkü ilki yani diğeride bugünkü 29. Gün dünkü yazmayan bugünkü