Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar merhaba arkadaşım gebelik testi yapmışta resimdeki gibi cıkmıs ben tam bir yorum yapamadım ikinci çizgi var gibi yok gibi...sizinde yorumlarınızı alayım dedim

Hamileysen bile hemen doktora git canım kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir yada düşük tehlikesi olma riskide var
Canım bildiğin kahve rengi kokusu farklı ne ağrım var ne başka birşey idrarımı yapıyorum oeçeteyle siliyorum birşey yok akmıyor arada akıyor doğalmı sizce adetsem bile

Canım bildiğin kahve rengi kokusu farklı ne ağrım var ne başka birşey idrarımı yapıyorum oeçeteyle siliyorum birşey yok akmıyor arada akıyor doğalmı sizce adetsem bile
Adetsen sonra yogunlasir kanama anlarsın ama böyle lekelenme ise doktora git benim ilk hamileligimde başıma gelmişti onemsemedim sonra düşük yaptım

Adetsen sonra yogunlasir kanama anlarsın ama böyle lekelenme ise doktora git benim ilk hamileligimde başıma gelmişti onemsemedim sonra düşük yaptım

Benim iliskiden iki gün sonra baslayan pembe akintim hala devam ediyor bir haftadir. Hamilelik ihtimalimde var ve korkmaya basladimmm

arkadaslar 6 aylik evliyim ve ilk gunden beri çocuk düşünüyoruz her ay test yapıyorum ama cok umitlenerek degil buay adetimin ilk gunumun uzerinden 19 gun gecmesine ragmen kendimi tuhaf hissedip test aldm kasiklarimda kramp seklinde bir agri gogus uclarimda hassasiyet ve sık idrara cikma durumundan suphelendim oylesine bi test yapayim belki cikar dedim idrari damlatir damlatmaz cok belirgin cift cizgi cikti ben tabi ciglik cigliga sevinc 5 dk sonra 2. cizgi yok oldu ve bembeyaz oldu o kisim boyle biseyi hic duymadimda yasamadim da basina gelen varmi acaba umitlenip ugrasmak istemiyorum bi fikriniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…