Nasil oldu canim o. Testmi kullandinİnşallah Can'ım
inşallah Can'ım bende bu ayı boş geçirdim.ovulasyon günümü yanlış hesaplamışım
İkinci çizginin olduğu kısım parlamış gibi. Bana yok gibi geldi.hafif pembemsi olması lazım.Eki Görüntüle 1679022 Eki Görüntüle 1679022 Eki Görüntüle 1679022 kızlar merhaba arkadaşım gebelik testi yapmışta resimdeki gibi cıkmıs ben tam bir yorum yapamadım ikinci çizgi var gibi yok gibi...sizinde yorumlarınızı alayım dedim
kalma riski olabilirmi pekiİkinci çizginin olduğu kısım parlamış gibi. Bana yok gibi geldi.hafif pembemsi olması lazım.
Hayat o kadar tuhaf ki bizler istiyoruz ama arkadasim pek istemiyo gibiBendede boyle olmustu hamile degildim insallah arkadas hamiledir
İstemiyorsa rabbim isteyenlere en acilinden versin zaten hamile degil gibi gorunen testtekalma riski olabilirmi peki
Hayat o kadar tuhaf ki bizler istiyoruz ama arkadasim pek istemiyo gibi
Amin canim Rabbim sesimizi duysunİstemiyorsa rabbim isteyenlere en acilinden versin zaten hamile degil gibi gorunen testte
canım hala adet olmadım ama ümidim de yok nedense dün gece yatmadan yapmıştım test silik bile çıkmamıştı. bugün test yapmadım yarın da olmassam gebelik testi yapıcam yine...İnsallah hamilesindir canim guzel haberlerini bekliyorum
Kızlar sonucu bekliyorum adet gibi birşey oldum ama arada geliyor bir iki damla kahve rengi arada akıntım geliyor 15 dakika bekliyorum bakalım sonuç ne olcakBenim bildiğim kadarıyla eger adet degilsen yerlesme kanamasinin ağrısız gelmesi lazım ama tabi hersey olabilir
Kızlar sonucu bekliyorum adet gibi birşey oldum ama arada geliyor bir iki damla kahve rengi arada akıntım geliyor 15 dakika bekliyorum bakalım sonuç ne olcak
Hamileysen bile hemen doktora git canım kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir yada düşük tehlikesi olma riskide varKızlar sonucu bekliyorum adet gibi birşey oldum ama arada geliyor bir iki damla kahve rengi arada akıntım geliyor 15 dakika bekliyorum bakalım sonuç ne olcak
Bugün kan vermiştim canım sonucunu bekliyorum bakalımTest mi yaptin canim ? Hadi hayirlisi
Canım bildiğin kahve rengi kokusu farklı ne ağrım var ne başka birşey idrarımı yapıyorum oeçeteyle siliyorum birşey yok akmıyor arada akıyor doğalmı sizce adetsem bileHamileysen bile hemen doktora git canım kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir yada düşük tehlikesi olma riskide var
Canım onun için kan vermesi gerek eğer kan değeri 1haftada 2katı olmuyorsa ve çok ağrılı geçiyorsa dış gebelik oluyor 2kat katlanması gerekSlm kızlar gebeliğin normal yada dış gebelik olduğu ne zaman biliniyor
Yarin doktora gidiorum bu ay tup bebek ayi)))
Adetsen sonra yogunlasir kanama anlarsın ama böyle lekelenme ise doktora git benim ilk hamileligimde başıma gelmişti onemsemedim sonra düşük yaptımCanım bildiğin kahve rengi kokusu farklı ne ağrım var ne başka birşey idrarımı yapıyorum oeçeteyle siliyorum birşey yok akmıyor arada akıyor doğalmı sizce adetsem bile
Adetsen sonra yogunlasir kanama anlarsın ama böyle lekelenme ise doktora git benim ilk hamileligimde başıma gelmişti onemsemedim sonra düşük yaptım
Canım korkma dediğim gibi yerleşme kanamasi da olabilir sadece söylemek istediğim ihmal etmeBenim iliskiden iki gün sonra baslayan pembe akintim hala devam ediyor bir haftadir. Hamilelik ihtimalimde var ve korkmaya basladimmm