- 3 Kasım 2015
- 266
- 62
- 30
inş hamişsindir canımBugün tekrar yaptım.5 dk içinde hayalet çizgi çıktı.hemen gidip kan verdim.öğleden sonra sonuç alıcam.varsa eğer büyük bir mucize olucak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş hamişsindir canımBugün tekrar yaptım.5 dk içinde hayalet çizgi çıktı.hemen gidip kan verdim.öğleden sonra sonuç alıcam.varsa eğer büyük bir mucize olucak...
evet canım içiyor oda malesef ikimizde azaltma kararı aldık bakalım bu arada adati gecikmesişnden 47gün sonra öğrenenler varmış hamileliğini adet gübnü yumurtlayanlarda varmış:) bakalım umudumuzu yitirmiyoruz bugn 8.gün bakalım ne olcak adet söktürücü felan verrsede içmicem bakalım kist felan yoksa ilaç kullanmam yani er yada geç olur bakalımAa sigara hiç olmadıEşiniz içiyor mu?Eşinizinde bırakması lazım içiyorsa.çünkü ciddi anlamda zararı var spremlere.
Hamilelik planlamıyordum.2 oğlum var.3 ü çok istiyordum ama zamanı var gibiydi.sipral çıkartıldı.doktor 1 ay ilişkiyi yasakladı.biz de yüzeysel bişeyler yaşadık tam bi ilişki olmadı.ertesi gün yumurtlama sancım oldu.onun ertesi rahimde ki yarayı dondurttum.bu durum da olmuşsa bilmiyorum.başımın tacıinş hamişsindir canım
inşallah rabbim tüm isteyen herkesin dualarını kabul eder hepimizin yüzü güler :)Hamilelik planlamıyordum.2 oğlum var.3 ü çok istiyordum ama zamanı var gibiydi.sipral çıkartıldı.doktor 1 ay ilişkiyi yasakladı.biz de yüzeysel bişeyler yaşadık tam bi ilişki olmadı.ertesi gün yumurtlama sancım oldu.onun ertesi rahimde ki yarayı dondurttum.bu durum da olmuşsa bilmiyorum.başımın tacı
Eğer hamile çıkarsam belirtilerimi yazıcam hergün not aldım.
canım sen şuan yumurtluyosun :FDD değerlendir bu günleriGünaydın kizlaaarr ☺ bugun güzel haberler alırız inşallah :) bende bugun kan testi yaptirmayi dusunuyordum ama bat 19 kasim ne bu acelee bendeki ya yerimde duramıyorum resmen sizde durumlar nasil sabah uyurken sag göğüsumun sizisiyla uyandim ama suan yok birde hapsirinca bile kasigima birsey batiyor gibi oluyor normaldede ağrı ve batma var belimde cok ağrıyor
Benimde eşim içiyor uzun zamandır ben hiç içmedim sigara birakamiyorum diyorAa sigara hiç olmadıEşiniz içiyor mu?Eşinizinde bırakması lazım içiyorsa.çünkü ciddi anlamda zararı var spremlere.
Takvimim uygulamasini indirmistim ordada boyle gosteriyor kesin bu belirtiler ondan canimmm dogrucanım sen şuan yumurtluyosun :FDD değerlendir bu günleri
Benimde 20 Kasım bat inşallah bu ay bize ugurlu gelirde hamile kalırızGünaydın kizlaaarr ☺ bugun güzel haberler alırız inşallah :) bende bugun kan testi yaptirmayi dusunuyordum ama bat 19 kasim ne bu acelee bendeki ya yerimde duramıyorum resmen sizde durumlar nasil sabah uyurken sag göğüsumun sizisiyla uyandim ama suan yok birde hapsirinca bile kasigima birsey batiyor gibi oluyor normaldede ağrı ve batma var belimde cok ağrıyor
Yumurtlama dönemin senin.Bosa kan testi yaptırma günleri çalışarak değerlendir.canım sen şuan yumurtluyosun :FDD değerlendir bu günleri
aynen canım çok zor canım tahminimce ya yurmutluyorsun yada yumurtlama dönemine girdin vede size bir bilgi iletiyim kızlar yumurtlama gününden 1 2 gün önce başlanması gerekiyoremuş çünkü sperm ve yumurta döllenmesi için yer ve zaman ayrlaması gerekiyormuş daha iyiymiş ogünde pekiştirmek gerekirmiş tam yumurtlama gününde saatide tutturmak mühim:) ozamana kadar bakalım yerleşçekmi zamanlar uyuşcakmıBenimde eşim içiyor uzun zamandır ben hiç içmedim sigara birakamiyorum diyor
Ozamn takviye keçi boynuzu pekmezi falan yedirin.Benim esimde kansızlık çıktı gecen ay.12.8 lerdeyi kan değeri.1ay harnup yedi 13.47 lere çıktı kandeğeri.Sperm kalitesini de arttırıyormuş harnup.Benimde eşim içiyor uzun zamandır ben hiç içmedim sigara birakamiyorum diyor
35 i geçtiyse söktürücü verir.Üstüne görme olabilir belkide kısmet.İnşallah öyledir.evet canım içiyor oda malesef ikimizde azaltma kararı aldık bakalım bu arada adati gecikmesişnden 47gün sonra öğrenenler varmış hamileliğini adet gübnü yumurtlayanlarda varmış:) bakalım umudumuzu yitirmiyoruz bugn 8.gün bakalım ne olcak adet söktürücü felan verrsede içmicem bakalım kist felan yoksa ilaç kullanmam yani er yada geç olur bakalım
Ayyyy inşallah canım benim 20sinde ikimizde guzel haberleri yazarizz buraya umarimmm belirti falan varmi sende gerçi belirti icin erken ama psikolojik oluyo genedeBenimde 20 Kasım bat inşallah bu ay bize ugurlu gelirde hamile kalırız
bende gece veya yarın sabah yazarım benden haber bekleyin belki azıcık size umut olurum ben o 47gün gecikeni gördüm umutlandım:)Ayyyy inşallah canım benim 20sinde ikimizde guzel haberleri yazarizz buraya umarimmm belirti falan varmi sende gerçi belirti icin erken ama psikolojik oluyo genede
Ayyyy inşallah canım benim 20sinde ikimizde guzel haberleri yazarizz buraya umarimmm belirti falan varmi sende gerçi belirti icin erken ama psikolojik oluyo genedeBenimde 20 Kasım bat inşallah bu ay bize ugurlu gelirde hamile kalırız