- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
Canım yarın bi daha yapim böyle çıkarsa umutlanayımmi sence :)hmm bu pozitif evet sonradan kuruyunca rengi dönmüş ama sonrakilere ne oldu ki acep :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yarın bi daha yapim böyle çıkarsa umutlanayımmi sence :)hmm bu pozitif evet sonradan kuruyunca rengi dönmüş ama sonrakilere ne oldu ki acep :)
Canım yarın bi daha yapim böyle çıkarsa umutlanayımmi sence :)
testin fotosunu gonder de bakalım canım bı de adetın ne kadar gectıKızlar dayanamadım yaptım testi 4 saat lavaboya çıkmadı sonra yaptım testi böle tam net değil ama iki ci çizgi çok silik gibi belli oluyo sanki çok heyecanlandırmak ben ya acaba benmi ole görüyorum
yaptr cnm sımdı git sonucuda paylaş ona göre umutlan yada umutlanma yoksa daha cok kafa takıyoruzgünaydın kızlar ben daha adet olmadım bat:29 ekimdi hala olmadım adet oolcam gibi hissedyrum ama yok kardeşim olmuyrum ilk kanda 0.81dibakalım şimdi umarım pozitiftir acaba p.tesiyi beklemesemde şimd aldırsam çıkarmı
aynen öyle varsa çıkarmı acaba diye düşünüyorum yoksa bekleyeyimmi p.tesiyi geç döllenmeyse çıkarmı acabayaptr cnm sımdı git sonucuda paylaş ona göre umutlan yada umutlanma yoksa daha cok kafa takıyoruz
canım daha geçmedi iki gün var dünki test bozuktu sanırım 7 kasım regl günüm bu sabah yaptım negatifti morelim çok bozuktestin fotosunu gonder de bakalım canım bı de adetın ne kadar gectı
inşallah yükselmiştir canım benimhemşireye aldırdım şimdi ona göre gtcem yarın sabah paylaşırım sizinle sonucu ama yok emimin ama yoksada hast gderim kullanma adet söktürücü bozma dengeni hormonlarını dedi.allahtan sağlık ocağında çalışıyroumda rahat kan aldırıyorum anlatıyorlar tam
iniş bakalım akşam 11.30da çıkar bakarım netten sabahta yazarım yada gece yazarım dayanamayıp ama umarım yükselmiştir.:)inşallah yükselmiştir canım benim
evet canım senin gibi yaşayanlara ümit olur inşallah vardır ve bize müjdeli güzel haberlerini verirsin bian önce35 güne döndü desek bile 2 3 gün geçti
ya sigarayı bile azalttım ya sırf çocuk istiyorumdiye günde 1 2 paket içtğimi bilirm toplasan 5 6tane içmiyorum yaevet canım senin gibi yaşayanlara ümit olur inşallah vardır ve bize müjdeli güzel haberlerini verirsin bian önce
tabikide azaltıcaksın hatta bırakıcaksın ben hiç içmedim sigara ama bi makalede okumuştum çocuk düşündün andan itibaren bırakman gerekiyomuş canımya sigarayı bile azalttım ya sırf çocuk istiyorumdiye günde 1 2 paket içtğimi bilirm toplasan 5 6tane içmiyorum ya
canımm merhaba nasılsın adaşım dersem hatırlayabilirsin :)Kızlar ben şimdi hangi gün yumurtlamışım?? Bugün de böyle çıktı kafam karıştı ya
canım işte bırakmaya çalışıyorum bakalım hemen bırakılmıyor lanet şey aklımdavar zatren bırakıcam çabalarım ondan ötürü bea:)tabikide azaltıcaksın hatta bırakıcaksın ben hiç içmedim sigara ama bi makalede okumuştum çocuk düşündün andan itibaren bırakman gerekiyomuş canım
Aa sigara hiç olmadıEşiniz içiyor mu?Eşinizinde bırakması lazım içiyorsa.çünkü ciddi anlamda zararı var spremlere.canım işte bırakmaya çalışıyorum bakalım hemen bırakılmıyor lanet şey aklımdavar zatren bırakıcam çabalarım ondan ötürü bea:)
Bugün tekrar yaptım.5 dk içinde hayalet çizgi çıktı.hemen gidip kan verdim.öğleden sonra sonuç alıcam.varsa eğer büyük bir mucize olucak...bence tekrar dene 5 dk bekle gör ona göre değerlendir yada en kesini kan yaptr aklında şüpe kalmaz