Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım yarın bi daha yapim böyle çıkarsa umutlanayımmi sence :)

valla kuzum ne bileyim ovu testiyle öğrenen çok var ama adete yakın benim de tam pozitif olmasa bile koyulaşıyor testlerim. hatta ilk yaptığımda kesin hamileyim diye eşimi de ayaklandırdım koştuk kan testine :)) tabi sonuç 0.001 çıktı:KK70:sen iyisi mi batı bekle boş yere umutlanmaktansa umutsuzken hamile olduğunu öğrenmek daha iyi :KK66:

günaydın kızlar ben daha adet olmadım bat:29 ekimdi hala olmadım :KK43: adet oolcam gibi hissedyrum ama yok kardeşim olmuyrum :KK43: ilk kanda 0.81dibakalım şimdi umarım pozitiftir acaba p.tesiyi beklemesemde şimd aldırsam çıkarmı

günaydın kızlar ben daha adet olmadım bat:29 ekimdi hala olmadım :KK43: adet oolcam gibi hissedyrum ama yok kardeşim olmuyrum :KK43: ilk kanda 0.81dibakalım şimdi umarım pozitiftir acaba p.tesiyi beklemesemde şimd aldırsam çıkarmı
yaptr cnm sımdı git sonucuda paylaş ona göre umutlan yada umutlanma yoksa daha cok kafa takıyoruz

hemşireye aldırdım şimdi ona göre gtcem yarın sabah paylaşırım sizinle sonucu ama yok emimin ama yoksada hast gderim kullanma adet söktürücü bozma dengeni hormonlarını dedi.allahtan sağlık ocağında çalışıyroumda:KK70: rahat kan aldırıyorum anlatıyorlar tam

Kızlar adet ime 8 gün var ve bacağım yürürken çok aciyo ve aşırı gaz sancim olmaya başladı göğüslerine hassasiyetim oluştu yani göğüsleri adetim den önce şişer sutyenden taşardı ama şimdiden şişti dokununca çok sizliyo bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi acaba yoksa ben mi öyle hissediyorum acaba 4 aydır demiyoruz bebek için 2 günde bir ilişki oldu bu ay ama bilemiyorum günlerde geçiyo zaten meraktan:KK43:

tabikide azaltıcaksın hatta bırakıcaksın ben hiç içmedim sigara ama bi makalede okumuştum çocuk düşündün andan itibaren bırakman gerekiyomuş canım
canım işte bırakmaya çalışıyorum bakalım hemen bırakılmıyor lanet şey aklımdavar zatren bırakıcam çabalarım ondan ötürü bea:)

X