Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

IMG_20151104_174910.jpg

Kızlar adet ime daha 9 gün var ama felaket bacakları agriyo niye böyle oldum anlamadım daha önce hiç böyle olmamıştım bide göğüs hassasiyeti var acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi

Kızlar adet ime daha 9 gün var ama felaket bacakları agriyo niye böyle oldum anlamadım daha önce hiç böyle olmamıştım bide göğüs hassasiyeti var acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
Bacak ve diş agrısını ben iki yıl evvel doguramadıgım hamileligimde adet öncesi belirti olarak yaşadım.. Şuanda yine aynısını yaşıyorum ama hayırlısı bakalım..

Kızlar ben şimdi hangi gün yumurtlamışım?? Bugün de böyle çıktı kafam karıştı ya

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    154,5 KB · Görüntüleme: 84
Selam Sibelcim.. Seni tekrar görmek güzel. Bir hafta sonra değerin ikiye katlanması gerekiyor. Şu anda hamile hayırlı olsun. İkiye katlandığı Zaman embriyoda bir sorun olmadığı anlamına gelecek :)
Selam :) evet doktoru da hayirli olsun dedi ama cuma gunu tekrar yapicak test bakalim. Umarim herseyi yolundadır.
Benimde karnim agrimaya basladi. Bir iki gune gelir. Yarin bat zaten ama duzensiz oldugu icin emin olamiyorum.
Hayirlisi.

35 hayatım adetime az kaldı yani

doğruluğu tartışılır ama bir rivayet var ya ovu testi hamileliği gösteriyor diye.. acaba mı ki? dedim yani :)) ama senin çatlama sanki hiç olmamış gibi görünüyor. öyle kıpkırmızı pozitif olmadığı gibi tamamen negatif de olmamış ilginç yani bilemedim :KK43: daha önce de yapıyor muydun ovu testi ilk kez mi böyle oldu

Evet yapıyordum canım acaba bunlar bozuk mu ya ilk kez yaşıyorum 20. Gün hafif koyulaşmıştı sonra 21. Gün koyuydu ama hemen koyulaşmadı sonra koyulaştı ertesi gün silikleşti öyle devam etti bugün yine koyu oldu kafam karıştı ya bozuk demekki ne bilim ilk defa bu ay böyle oldu cnntrm cnntrm

Evet yapıyordum canım acaba bunlar bozuk mu ya ilk kez yaşıyorum 20. Gün hafif koyulaşmıştı sonra 21. Gün koyuydu ama hemen koyulaşmadı sonra koyulaştı ertesi gün silikleşti öyle devam etti bugün yine koyu oldu kafam karıştı ya bozuk demekki ne bilim ilk defa bu ay böyle oldu

hepsini aynı anda aldıysan seri olarak bozuk olabilir belki bir ihtimal. bekle bakalım bat gelecek mi belki de gelmez :KK66:

sol kasığımda hafif bir batma var. normalde göğüslerim aşırı şişerdi bu ay hiç bir etki yok göğüslerimde ufff bilmiyorum ki bunlar bize zihnimizin oyunları mı? Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde sagda batma var biraz karnimda agriyor arada. Gogus sismesi hassasiyeti hic anlamadim bu zamana kadar suanda anlamiyorum.sanirm bende olmuyo :KK70:
Aynen hayirlisiyla inşAllah canim yaaa

X