Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynen canım ya sen hangisine gidiyorsun :)
Ben İstanbullu değilim daha yeni yeni öğrendim suan saygı hastanesine gidiyorum pelin hanim degistirmek istemiyorum aslında çünkü çok sıcak kanlı ve iyi biri çok ilgileniyor bazıları çok agresif oluyor ve benim için böyle olmasi çok önemli doktora istediğimi sorabiliyorum

inş varya ne dualar edyrum öyle olsun dye yoksa gdcem randevu alıcam hormon testi felan yaptırcam artık yani,:KK43:[/QUOTE
yaptır canım testler çk önemli benim aklım olsa hiç beklemeden evlenmeden önce bile yaptırırdım eşim ve benim testlerim keşke öyle yapsaydım diyorum kendime gerçekten ama bilemiyor insan karşısına ne çıkacak

Ben İstanbullu değilim daha yeni yeni öğrendim suan saygı hastanesine gidiyorum pelin hanim degistirmek istemiyorum aslında çünkü çok sıcak kanlı ve iyi biri çok ilgileniyor bazıları çok agresif oluyor ve benim için böyle olmasi çok önemli doktora istediğimi sorabiliyorum
iyi canım onlarda güzel güler yüz<lüb.devlet hastanesine mustafa kocaya gttim basit kiste hormon ilacı visonne verdi mahfetti beni eşim at o ilacı başlarım ilacına bune be psikolojini bozdu evde hergün tartışıyorduk 3ay oldu bırakalı daha iyiyim şuan böyle 2 doktora gttm adettm akmış kist felan yok dedi basit kist bu progesteon estradiol tsh normal dedi diğerleri için erken dedi ama ben yaptırmak istiyorum adet olmazsam gitcem yada adetliykenb adetmn 3.gününe denk getrcem yada 4.gününe hormon tetsyi fean yaptırcam bakalım umarım kötüöbir sonuç yoktur erken teşhis olsun en azından

Ya kizlar ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama bugun son gun yarin gecmis olucak bugun ogluma ilac almaya gidicem eczaneye bide test alayim diyorum ama yarini mi beklesem:KK17:
bence en temızı bugun al testını yarın sabah ılk ıdrarınla yaparsın daha saglıklı sonuc alırsın ama hemen ılk dakıkada cıkmazsa atma 20 dakıkaya kadar gecerlı sonuclar cok sılık cıksa bıle umıdını kesme dort gun sonra bı dha yap eger varsa hormonun yukselmesınden dolayı tam cızgı cıkacaktır zaten hadı hayırlı olsun bakalım

bence en temızı bugun al testını yarın sabah ılk ıdrarınla yaparsın daha saglıklı sonuc alırsın ama hemen ılk dakıkada cıkmazsa atma 20 dakıkaya kadar gecerlı sonuclar cok sılık cıksa bıle umıdını kesme dort gun sonra bı dha yap eger varsa hormonun yukselmesınden dolayı tam cızgı cıkacaktır zaten hadı hayırlı olsun bakalım
Tamam canim oyle denerim bide

amin canım amin ağlıyorum artık bu testtede negatfi görrsem artık bundan sonra yapmıcam artık umursamıcam olursa olur olmazssada rabbmin bileceği iş derim hast giderm bakarım ne var ne yok tedavisi varmı yokmu dye
Uzuldum canim ya,hersey rabbimden insallah en kisa zamanda o guzel mutlulugu yasatir sana...canim

Kızlar dayanamadım yaptım testi 4 saat lavaboya çıkmadı sonra yaptım testi böle tam net değil ama iki ci çizgi çok silik gibi belli oluyo sanki çok heyecanlandırmak ben ya acaba benmi ole görüyorum :KK43:

Kızlar dayanamadım yaptım testi 4 saat lavaboya çıkmadı sonra yaptım testi böle tam net değil ama iki ci çizgi çok silik gibi belli oluyo sanki çok heyecanlandırmak ben ya acaba benmi ole görüyorum :KK43:
Resmini çekip atarmısın canım testin. Hayırlısı inşallah :emir_bebek:

X