- 21 Ağustos 2015
- 31.343
- 95.010
- 37
Yalnız soğanı bende araştırdım bana riskli geldi.Yumurtalıkları tamamen temizliyormuş.Yani döllenme sırasında farketmeden içersk yumurtayı bozar diye düşünüyorum.nasıl yapıyorsun canım söylermisn banadaben soğanıda denicem:)
canım geç döllenmede olabiliyor her bünyede farkediyor bir kaç gün sonra tekrarla testini benceMerhaba kızlar bende bisey sormak istiyorum,benimde adetim 10 gun gecikti,bugunde sadece sol kasigimda belime dogru vuran ince agrilar oluyo,2gun once idrar testi yaptim negatif cikti,boyle seyler yasayan varmi...
canm ben 7.gündeyim 3.günde kan testinde çıkmadı belki geç döllenmedir dedi bekliyomcanım geç döllenmede olabiliyor her bünyede farkediyor bir kaç gün sonra tekrarla testini bence
ist bayrampaşa senNerede yaşıyorsunuz kızlar
onunla hamile kalan çok olmuş amaYalnız soğanı bende araştırdım bana riskli geldi.Yumurtalıkları tamamen temizliyormuş.Yani döllenme sırasında farketmeden içersk yumurtayı bozar diye düşünüyorum.
İstanbul Sancaktepe de canım orası karşıda miist bayrampaşa sen
Aynen bence adetliyken yapılmalı soğan kürü.onunla hamile kalan çok olmuş ama
Ben soqan kullanmaya başladım bu ay adetim bittikten 2 qün sonra bi hafta kullandm bıraktım düşüqe neden oluyo diye duyumlarımdan sonra bilmiyorm napsam kullansammı ki bi hafta dahaonunla hamile kalan çok olmuş ama
Adet 3 günü başlıyon yumurtlama gnüne kadr sürüyor zaten 14 gün boyuncaAynen bence adetliyken yapılmalı soğan kürü.
Ya da bir ay korunma olucak öyle kullanılmalıAdet 3 günü başlıyon yumurtlama gnüne kadr sürüyor zaten 14 gün boyunca
canm öylede ama bu sefer temizlemicek doğal yollarrla korunmalıYa da bir ay korunma olucak öyle kullanılmalı
inşallah öyledir canım haftasonuna kadar bekle sonr kan testi yaptır bencecanm ben 7.gündeyim 3.günde kan testinde çıkmadı belki geç döllenmedir dedi bekliyom
eet bu arada karşı oluyor evet:)İstanbul Sancaktepe de canım orası karşıda mi
Hım dogru diyosun olabilir beklicem artik biraz daha napalım=)canım geç döllenmede olabiliyor her bünyede farkediyor bir kaç gün sonra tekrarla testini bence
inş varya ne dualar edyrum öyle olsun dye yoksa gdcem randevu alıcam hormon testi felan yaptırcam artık yani,inşallah öyledir canım haftasonuna kadar bekle sonr kan testi yaptır bence
en dıoğru cvbı kan testnde alırsn kan aldır bence canm 10.günse varsa gebelik çıkar yaniHım dogru diyosun olabilir beklicem artik biraz daha napalım=)
Hangi hastaneye gidiyorsun canimeet bu arada karşı oluyor evet:)
canım gidersem ya bahçelievler medicalpark latif bey yada gaziosmanpaşa hastanesi nefize hanım onlardan birine gitcem iyi doç doktorlar latif beyde kuzenim ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldı.Hangi hastaneye gidiyorsun canim