Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kaynanam çok iyi Allah razı olsun lafını bile etmez eşim sperm testi yaptiricakti gitmeyince onunla konuşmuş oğlum git yaptir testını diye

söyledikte allahtan kayınvalidem annem felan açmıyor konuyu soran olursa erken düşünmüyoruz dersinz diyor olur m.etme kızım olmazsada tedavi görrsn bak bzm burda br kadn 5 senedr göryr allah vermeynce vermyr dyr senn elinde değilki dyr.

Oo iyimiş sizin kv:)Benimki alttan alttan vurdurur valla nezamn görse:)Hadi artık diye.2 yıllık evliyiz bizde.

vallaha canım benimde hiç sorma bende süzgeçe döndüm) delinmekten kan verdrmekten :) bakalım bu ay olursa olur olmazsa uğraşmıcam bacak dikmekmiş felan filan yok kardeşim rabbim verrse verr vermezse vermez
Aynen öyle canim ilişki de bile onu düşünüyor bir çoğumuz ama ben artık bunu hiç düşünmüyorum ilişkide

sizde deniyormusunz cnm 2yıldır:) benim eltm 5 yıl sonra yapmış :) 5yıl sonra zorlamışlar hadi artık dye:)
Yok 5 aydır deniyoruz.Mayıstan beri.Bende ilk evlendiğimde en az 3 yıl istemem diyordm ama öyle olmuyormuş:)Evde bi eksiklik var hissediyoruz artıkE bide yas 28 benim artık.

vallaha canım benimde hiç sorma bende süzgeçe döndüm) delinmekten kan verdrmekten :) bakalım bu ay olursa olur olmazsa uğraşmıcam bacak dikmekmiş felan filan yok kardeşim rabbim verrse verr vermezse vermez
Aynen oyle sen naparsan yap Allah verecegi zaman veriyor

Aynen öyle canim ilişki de bile onu düşünüyor bir çoğumuz ama ben artık bunu hiç düşünmüyorum ilişkide
bende ilk zamanlar öyleydim bende düşünmüyorum artık adet olaqyımda yumurtlarsamki hiç umudum yok bu ayda:) adetm bayağı gecikti çünkü yumurtlamam olmıcak o yüzden bu ay serbst bırakcam kendmi relaxx hiç çocuk oldmu demcem yumurtlamam olmıcak o yuzden yumurtlama testi bile yapmıcam

Yok 5 aydır deniyoruz.Mayıstan beri.Bende ilk evlendiğimde en az 3 yıl istemem diyordm ama öyle olmuyormuş:)Evde bi eksiklik var hissediyoruz artıkE bide yas 28 benim artık.
gene okadar çok yok yaş bende senden 1ay önce başladım:) evlendiğim ilk gündne beri ama olmayınca olmuyor relaxım bu ay yumurtlamamda olmıcak ya kafaya takmam yani

Merhabalaar bende aranıze yeni katıldım 2 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz adetime 4 gün var ama kasıklarımda batmalar halsizlik tansiyon düşüklüğü oluyor bide baş dönmesi gibi tuhaf bi durum bide ara ara ateş basması oluyo idrar testi yapayım diyorum bide negatif çıkarsa diye tedirginim çok yeni evliliğim ama hepiniz gibi bende çok istiyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…