- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Kaynanam çok iyi Allah razı olsun lafını bile etmez eşim sperm testi yaptiricakti gitmeyince onunla konuşmuş oğlum git yaptir testını diyeYas daha küçük ya üzülmeyin.Hepimiz aylardır deniyoruz.Ben mayıstan beri deniyorum.Bu ayda göğüs sızlamalarım başladı adet geliyor galibaZamanı gelince olacak.Ailelere söylemeseydiniz keşke cocuk istediğiniizi.Biz söylemedik.Zaten stresli oluyoruz bide anne kayınvalide sorup durcak hepten cinnet sebebi
söyledikte allahtan kayınvalidem annem felan açmıyor konuyu soran olursa erken düşünmüyoruz dersinz diyor olur m.etme kızım olmazsada tedavi görrsn bak bzm burda br kadn 5 senedr göryr allah vermeynce vermyr dyr senn elinde değilki dyr.Yas daha küçük ya üzülmeyin.Hepimiz aylardır deniyoruz.Ben mayıstan beri deniyorum.Bu ayda göğüs sızlamalarım başladı adet geliyor galibaZamanı gelince olacak.Ailelere söylemeseydiniz keşke cocuk istediğiniizi.Biz söylemedik.Zaten stresli oluyoruz bide anne kayınvalide sorup durcak hepten cinnet sebebi
Bu ay da 50 tane ovulasyon 15 gebelik testi aldım yumutlamadan sonra eğlence çıktı bana :))bende progesteron estradiol tsh normal çıktı bunlar bende 1sene sonra gel diğerlerinede bakalım dedi
Canim ben 8aylik evliyken oldu hic korunmamistik bende sizin gibi dayanamayip gidiyordum dr oda bir sene sonra gel duyordu 8.ayda bos verdim olursa olur diye o ayda da olduevlendikten ne kadar sonra oldu senin sorması ayıp ben 6aylık evliyim 6aydan beride deniyoruz olmuyor.
Kaç yaşında oğlun canimCanim ben 8aylik evliyken oldu hic korunmamistik bende sizin gibi dayanamayip gidiyordum dr oda bir sene sonra gel duyordu 8.ayda bos verdim olursa olur diye o ayda da oldu
Oo iyimiş sizin kv:)Benimki alttan alttan vurdurur valla nezamn görse:)Hadi artık diye.2 yıllık evliyiz bizde.söyledikte allahtan kayınvalidem annem felan açmıyor konuyu soran olursa erken düşünmüyoruz dersinz diyor olur m.etme kızım olmazsada tedavi görrsn bak bzm burda br kadn 5 senedr göryr allah vermeynce vermyr dyr senn elinde değilki dyr.
canım bu ay bende öyle dyrum olursa olur olmazsa allahtan umursamıcam takmıcamda rabbm nezaman uygun görürseCanim ben 8aylik evliyken oldu hic korunmamistik bende sizin gibi dayanamayip gidiyordum dr oda bir sene sonra gel duyordu 8.ayda bos verdim olursa olur diye o ayda da oldu
Sayende eczane zengin oldu akisina birak birazBu ay da 50 tane ovulasyon 15 gebelik testi aldım yumutlamadan sonra eğlence çıktı bana :))
sizde deniyormusunz cnm 2yıldır:) benim eltm 5 yıl sonra yapmış :) 5yıl sonra zorlamışlar hadi artık dye:)Oo iyimiş sizin kv:)Benimki alttan alttan vurdurur valla nezamn görse:)Hadi artık diye.2 yıllık evliyiz bizde.
Yok canım eczaneden alır mıyım hiç gitti gidiyordan siparis ettim 36 tl yeSayende eczane zengin oldu akisina birak biraz
vallaha canım benimde hiç sorma bende süzgeçe döndümSayende eczane zengin oldu akisina birak biraz
Aynen öyle canim ilişki de bile onu düşünüyor bir çoğumuz ama ben artık bunu hiç düşünmüyorum ilişkidevallaha canım benimde hiç sorma bende süzgeçe döndüm) delinmekten kan verdrmekten :) bakalım bu ay olursa olur olmazsa uğraşmıcam bacak dikmekmiş felan filan yok kardeşim rabbim verrse verr vermezse vermez
Yok 5 aydır deniyoruz.Mayıstan beri.Bende ilk evlendiğimde en az 3 yıl istemem diyordm ama öyle olmuyormuş:)Evde bi eksiklik var hissediyoruz artıksizde deniyormusunz cnm 2yıldır:) benim eltm 5 yıl sonra yapmış :) 5yıl sonra zorlamışlar hadi artık dye:)
Aynen oyle sen naparsan yap Allah verecegi zaman veriyorvallaha canım benimde hiç sorma bende süzgeçe döndüm) delinmekten kan verdrmekten :) bakalım bu ay olursa olur olmazsa uğraşmıcam bacak dikmekmiş felan filan yok kardeşim rabbim verrse verr vermezse vermez
bende ilk zamanlar öyleydim bende düşünmüyorum artık adet olaqyımda yumurtlarsamki hiç umudum yok bu ayda:) adetm bayağı gecikti çünkü yumurtlamam olmıcak o yüzden bu ay serbst bırakcam kendmiAynen öyle canim ilişki de bile onu düşünüyor bir çoğumuz ama ben artık bunu hiç düşünmüyorum ilişkide
Bu kadar ugrasma internettede var ovulasyon hesaplama onlar olmuyo muYok canım eczaneden alır mıyım hiç gitti gidiyordan siparis ettim 36 tl ye
gene okadar çok yok yaş bende senden 1ay önce başladım:) evlendiğim ilk gündne beri ama olmayınca olmuyor relaxım bu ayYok 5 aydır deniyoruz.Mayıstan beri.Bende ilk evlendiğimde en az 3 yıl istemem diyordm ama öyle olmuyormuş:)Evde bi eksiklik var hissediyoruz artıkE bide yas 28 benim artık.
Canım tam hangi gün yumurtlama oluyor bilmiyorum bu yüzden artık eskisi gibi takmiyorum kafamaBu kadar ugrasma internettede var ovulasyon hesaplama onlar olmuyo mu