- 3 Kasım 2015
- 266
- 62
- 30
yumurtlaman varsa cnam haftada 2 veya 3kez ilişkiye girmen yetiyormuş sordum doktora sperm3 gğün canlı kalıyor zaten dediCanım tam hangi gün yumurtlama oluyor bilmiyorum bu yüzden artık eskisi gibi takmiyorum kafama
negatf çıksa bile bünye belli süre sonra alışıyro ben 6aydr o negatfi görüyorum ama umarım sennki hamileliktendr canmMerhabalaar bende aranıze yeni katıldım 2 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz adetime 4 gün var ama kasıklarımda batmalar halsizlik tansiyon düşüklüğü oluyor bide baş dönmesi gibi tuhaf bi durum bide ara ara ateş basması oluyo idrar testi yapayım diyorum bide negatif çıkarsa diye tedirginim çok yeni evliliğim ama hepiniz gibi bende çok istiyorum... :)
İnşallah olur canım ama bana sorarsan bat gününü bekle belki şimdi çıkmaz boşuna uzulursunMerhabalaar bende aranıze yeni katıldım 2 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz adetime 4 gün var ama kasıklarımda batmalar halsizlik tansiyon düşüklüğü oluyor bide baş dönmesi gibi tuhaf bi durum bide ara ara ateş basması oluyo idrar testi yapayım diyorum bide negatif çıkarsa diye tedirginim çok yeni evliliğim ama hepiniz gibi bende çok istiyorum... :)
Anladim canim insallah olur ya hepimizin Allah hayirlisiyla versinCanım tam hangi gün yumurtlama oluyor bilmiyorum bu yüzden artık eskisi gibi takmiyorum kafama
Ben hiç daha yumurtlama testi kullanmadım.Akıntımdan anlıyorum yumurtlama günümü.Dr a geçen ay gittim testlerimde temiz çıktı şükür.Marta kadar gelmeyin dedi.Marta kadar olmazsa eşime baktırcaz artık.sperm hızı,kalıtesi için.Yalnz havuç+incir yaptım 2 aydır.Yumurtayı gerçekten çatlatıyor kızlar.Kasık ağrısından hissediyorsunuz bunu.Dr da yumurtan çatlamış dedi geçen ay kontrolde.Kısmet artık bekliciizgene okadar çok yok yaş bende senden 1ay önce başladım:) evlendiğim ilk gündne beri ama olmayınca olmuyor relaxım bu ayyumurtlamamda olmıcak ya kafaya takmam yani
Kalıyor canım biliyorum ama öyle de denedi olmadı bu aksam çalışmalara baslicaz inşallahyumurtlaman varsa cnam haftada 2 veya 3kez ilişkiye girmen yetiyormuş sordum doktora sperm3 gğün canlı kalıyor zaten dedi
Insallah olur dr da ihtimal yuksek demis hadi bakalimkızlar benimde bata 8 gün kaldı.çok bir belirtim yok bu ay hsg çekildim bakalım ihtimal yüksek dedi doktor .sadece yüz yanmam var dünde ateşimi ölçtüm 36,8 çıktı
Acaba benim catlamiyor mu hiç ağrı hissetmiyorumBen hiç daha yumurtlama testi kullanmadım.Akıntımdan anlıyorum yumurtlama günümü.Dr a geçen ay gittim testlerimde temiz çıktı şükür.Marta kadar gelmeyin dedi.Marta kadar olmazsa eşime baktırcaz artık.sperm hızı,kalıtesi için.Yalnz havuç+incir yaptım 2 aydır.Yumurtayı gerçekten çatlatıyor kızlar.Kasık ağrısından hissediyorsunuz bunu.Dr da yumurtan çatlamış dedi geçen ay kontrolde.Kısmet artık bekliciiz
Bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyrum.Ben geçen ay sabah aksam içmiştim.Bir ay sancı çektim resmen.Dr Yumurta çatlarken sancı yapar dedi.Bu ay aksamdan aksama içtim.Hafif batma yine oldu kasıklarda.Ama kürden önce hiç ağrım olmamıştı böyle.Demek yumurta çatlamıyormuş dedik bizde.Acaba benim catlamiyor mu hiç ağrı hissetmiyorum
canım herkeste aynı etkiyi vermeye bilir canım adet gibi düşün herkes bukadr ağır yaşamak zorunda değil vb gibiAcaba benim catlamiyor mu hiç ağrı hissetmiyorum
nasıl yapıyorsun canım söylermisn banadaben soğanıda denicem:)Bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyrum.Ben geçen ay sabah aksam içmiştim.Bir ay sancı çektim resmen.Dr Yumurta çatlarken sancı yapar dedi.Bu ay aksamdan aksama içtim.Hafif batma yine oldu kasıklarda.Ama kürden önce hiç ağrım olmamıştı böyle.Demek yumurta çatlamıyormuş dedik bizde.
Canım keçi boynuzunu kaynat suyunu sabah erken akşam yatarken içmekte iyi geliyomuş 5 6 taneyi 2,5 su bardağı suda kaynat çok küçük olmamak şartıyla bölofff kızlar kimler kaç aydır çocuk için uğraşıyor ve neler yapıyor nasıl yapıyor ben 6 ayı doldurdum bu ay:) ayakları diktim ilişkiden 2 saat önce eşime türk kahvesi verdim spermleri harekete geçirsin di,ye keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her sabah:) sabaha kadar yattım yuumurtlama günü hesapladım :) ovülasyon testi felan şimdi adet olursam geç yumurtlamadıysam adet olursam vücut ısısını ölççem:)
:) içinmde tuttu boşaldıktan sonra perşembe günleri ilişki yaşamaya özen gösterdm abdestli olnmaya çalıştım :)kimler neler yaptı anlatabilirmiyiz birbirimize yardımcı olalım eksikleri diğer eksiklerle kapatalım olursa olur olmazsa allahtandır bakalım
Ve benim reglim çok sancılı oluyor ama bu ay ilk defa sancım çok az olducanım herkeste aynı etkiyi vermeye bilir canım adet gibi düşün herkes bukadr ağır yaşamak zorunda değil vb gibi
Bilmiyorum bu zamana kadar hiç olmadı agricanım herkeste aynı etkiyi vermeye bilir canım adet gibi düşün herkes bukadr ağır yaşamak zorunda değil vb gibi
7-8 tane kuru incir i 15 dk yarım lt suda kaynatıyoruz,3 adet olgun havucu da yarım lt suda 20 dk kaynatıp ikisini kevgirden suzup birleştiriyoruz.Sabah aksam 1 er bardak içiliyor.Tadı böyle aşure suyu gibinasıl yapıyorsun canım söylermisn banadaben soğanıda denicem:)