- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Hm iyiymiş canım bebeklerimiz olsun yeter başka bişey istemem :)canım gidersem ya bahçelievler medicalpark latif bey yada gaziosmanpaşa hastanesi nefize hanım onlardan birine gitcem iyi doç doktorlar latif beyde kuzenim ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldı.
aynen canım ya sen hangisine gidiyorsun :)Hm iyiymiş canım bebeklerimiz olsun yeter başka bişey istemem :)
Ben İstanbullu değilim daha yeni yeni öğrendim suan saygı hastanesine gidiyorum pelin hanim degistirmek istemiyorum aslında çünkü çok sıcak kanlı ve iyi biri çok ilgileniyor bazıları çok agresif oluyor ve benim için böyle olmasi çok önemli doktora istediğimi sorabiliyorumaynen canım ya sen hangisine gidiyorsun :)
inş varya ne dualar edyrum öyle olsun dye yoksa gdcem randevu alıcam hormon testi felan yaptırcam artık yani,[/QUOTE
yaptır canım testler çk önemli benim aklım olsa hiç beklemeden evlenmeden önce bile yaptırırdım eşim ve benim testlerim keşke öyle yapsaydım diyorum kendime gerçekten ama bilemiyor insan karşısına ne çıkacak
iyi canım onlarda güzel güler yüz<lüb.devlet hastanesine mustafa kocaya gttim basit kiste hormon ilacı visonne verdi mahfetti beni eşim at o ilacı başlarım ilacına bune be psikolojini bozdu evde hergün tartışıyorduk 3ay oldu bırakalı daha iyiyim şuan böyle 2 doktora gttm adettm akmış kist felan yok dedi basit kist bu progesteon estradiol tsh normal dedi diğerleri için erken dedi ama ben yaptırmak istiyorum adet olmazsam gitcem yada adetliykenb adetmn 3.gününe denk getrcem yada 4.gününe hormon tetsyi fean yaptırcam bakalım umarım kötüöbir sonuç yoktur erken teşhis olsun en azındanBen İstanbullu değilim daha yeni yeni öğrendim suan saygı hastanesine gidiyorum pelin hanim degistirmek istemiyorum aslında çünkü çok sıcak kanlı ve iyi biri çok ilgileniyor bazıları çok agresif oluyor ve benim için böyle olmasi çok önemli doktora istediğimi sorabiliyorum
Bugun aldirdim kan canim yarin aksamustu alcam sonucunu heycanla bekliyorum=)en dıoğru cvbı kan testnde alırsn kan aldır bence canm 10.günse varsa gebelik çıkar yani
hadi bakalım canım umarım iyi sonuçlarla gelirsin bizede umut olursun özellkle banaBugun aldirdim kan canim yarin aksamustu alcam sonucunu heycanla bekliyorum=)
İnsallahhhh canim yaaaahadi bakalım canım umarım iyi sonuçlarla gelirsin bizede umut olursun özellkle bana
nekadardır çocuk istiyorusnİnsallahhhh canim yaaaa
bence en temızı bugun al testını yarın sabah ılk ıdrarınla yaparsın daha saglıklı sonuc alırsın ama hemen ılk dakıkada cıkmazsa atma 20 dakıkaya kadar gecerlı sonuclar cok sılık cıksa bıle umıdını kesme dort gun sonra bı dha yap eger varsa hormonun yukselmesınden dolayı tam cızgı cıkacaktır zaten hadı hayırlı olsun bakalımYa kizlar ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama bugun son gun yarin gecmis olucak bugun ogluma ilac almaya gidicem eczaneye bide test alayim diyorum ama yarini mi beklesem
Valla acik konusiyim beklemiyorum,2 yillik evliyim daha oyle bi dusuncemiz yoktu,olduyda süpriz olcak canim,cokta guzel bi supriz olur rabbim herkeze nasip etsin insallahhhnekadardır çocuk istiyorusn
sen ne kadardır çocuk istiyorsnÇ)İnsallahhhh canim yaaaa
hadi hayırlısı inş rabbim en güzel hediyesni bize tez zamanda veriri umarımValla acik konusiyim beklemiyorum,2 yillik evliyim daha oyle bi dusuncemiz yoktu,olduyda süpriz olcak canim,cokta guzel bi supriz olur rabbim herkeze nasip etsin insallahhh
İnsallah canim rabbim herkeze nasip etsinhadi hayırlısı inş rabbim en güzel hediyesni bize tez zamanda veriri umarım
amin canım amin ağlıyorum artık bu testtede negatfi görrsem artık bundan sonra yapmıcam artık umursamıcam olursa olur olmazssada rabbmin bileceği iş derim hast giderm bakarım ne var ne yok tedavisi varmı yokmu dyeİnsallah canim rabbim herkeze nasip etsin
Tamam canim oyle denerim bidebence en temızı bugun al testını yarın sabah ılk ıdrarınla yaparsın daha saglıklı sonuc alırsın ama hemen ılk dakıkada cıkmazsa atma 20 dakıkaya kadar gecerlı sonuclar cok sılık cıksa bıle umıdını kesme dort gun sonra bı dha yap eger varsa hormonun yukselmesınden dolayı tam cızgı cıkacaktır zaten hadı hayırlı olsun bakalım
Uzuldum canim ya,hersey rabbimden insallah en kisa zamanda o guzel mutlulugu yasatir sana...canimamin canım amin ağlıyorum artık bu testtede negatfi görrsem artık bundan sonra yapmıcam artık umursamıcam olursa olur olmazssada rabbmin bileceği iş derim hast giderm bakarım ne var ne yok tedavisi varmı yokmu dye
Resmini çekip atarmısın canım testin. Hayırlısı inşallahKızlar dayanamadım yaptım testi 4 saat lavaboya çıkmadı sonra yaptım testi böle tam net değil ama iki ci çizgi çok silik gibi belli oluyo sanki çok heyecanlandırmak ben ya acaba benmi ole görüyorum